Arnika 27.10.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Relcia.. ja 500 otworzyłam parę postów wyżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Jak szaleć to na całego - poszłam poszukać w piwniczce naszej kuroniowej Magicznej. Zapraszam! http://www.chefpaul.net/forum_Macieja/maggie01.JPG Przez ten śnieg, padający cały dzień, udało się Sołtysa namówić do założenia nowych karniszy w sypialni. Razem z drobnymi naprawami przy tej okazji, gipsowaniem starych dziur i podmalowywaniem ścian zabrało to nam cały dzień! Jednak jesteśmy zadowoleni, bo przynajmniej nowe karnisze są, nowe firanki i nowe zasłony! Czy ta zima to już jutro sobie pójdzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Aleee masz zapasik... A zima.. przyjdzie dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 śnieg pięknie wygląda, ale mnie szlak trafi. Nie zdążyłam powiązać tuj a mam takie okragłe i już się zaczęły łamać pod śniegiem. Drzewa mają liście i się gną! Musiałam otrząsać wszystkie iglaki, jabłonkę (bo gałęzie już miała przy ziemi prawie), magnolię. Śnieg ciężki bo mrozu nie ma. Jeszcze przed nocą muszę raz wyjść i pootrząsać. Ale mi przyjemność, fuj, to mokre białe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Ewcia nie narzekaj u nas calutki dzień lało tak że wszędzie tony wody stoją a teraz zaczęła padać taka jakby kaszka jak to wszystko zmarznie to jutro zębami trzeba się będzie chodników trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 WUsia.. ty nie strasz.. ja nie mam zimówek, maż z dzieckiem kawałek. wrócą nocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 ja wczoraj zmienilam na zimowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Ja mam tylko dwie z zeszłych lat (dwie były ciachnięte i wulkan wywalił je) , noo ale węgiel na zimę mam.. natomiast niekoniecznie na nowe opony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Wiolcia nie straszę u mnie tam gdzie mata to widać biało jest:( też muszę na gwałt opony wymienić bo znowu Wrocław mnie czeka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Depsia, zbiorek rozgrzewaczy na zime imponujacy W takim towarzystwie, to nawet mnie mrozy nie bylyby straszne Zima zaskakuje nie tylko drogowcow Ja tez w tym roku czuje sie zaskoczona Wczoraj dopiero przetrawialm testy opon zimowych i ok 5 listopada dopiero bede zamawiac. Jutro na tydzien wyjezdzam troche odpoczac i jakos ta cholerna zima musi na mnie poczekac :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Powróceni z urlopu pozdrawiają wyjeżdżających na urlop! Odpoczywaj, Kochana, łap energię i chill out, na pewno będzie pięknie, zwłaszcza jeśli się wyjeżdża ze swoim Panem! Bateria to jednakowoż nie moja, pożyczyłam od koleżanki z innego foruma. Ale nic nie mówi, więc chyba nie ma nic przeciwko temu (bo nie wie... ). Roślin u nas nie trzeba było otrząsać na szczęście, śnieg padał, ale szybko topniał, jest ok, puchu nie tak dużo, żeby łamał gałęzie. Cieszę się, że Sołtys wczoraj opony zmienił, dzisiaj mógł jechać bez problemu. Też czasem jeździliśmy na tylko dwóch zimówkach, wtedy zawsze obie były założone na przód. Daje się radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No u nas podsypalo troche sniegiem. Jutro moze byc slisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Markotka.. u mnie jest tylko mokro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Bateria to jednakowoż nie moja, pożyczyłam od koleżanki z innego foruma. Ale nic nie mówi, więc chyba nie ma nic przeciwko temu (bo nie wie... ). recze, ze obojetna by nie pozostala jakby zawartosc buteleczek cudem sie pod sosny teleportowala :lol2::lol2: Dzieki, dzieki ... chwila odechu bardzo nam sie przyda. Chociaz zimy to my nie zakladalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 U mnie zima na całego tak było koło południa , teraz zamiecia i zawieja i jest już ze 20 cm śniegu a do wieczora poniedziałku ma być poniżej zera , to zima trochę posiedzi :yes:dobrze ,że te róże obsypałam ziemią, bo tu się jeszcze nic na zimę nie przygotowało a będzie pod śniegiem leżało , przyjdzie odwilż , to odkopię właścicielka tego zapasiku, to wiesz ,że czasem raptowna, to se uważaj ,żeby giwery nie wyciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 albo czółgiem nie zajechała ....jakby co , to mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Eeee, Magiczna jest, wybaczy. Chyba... U nas wciąż jeszcze śnieżnie i zimowo, ale za to pięknie!!! Błękitne niebo, kilka malutkich i nieśmiałych kłaczków białych na niebie, śnieżek leży i jest prawie całkiem biało. Jak dla mnie - śliczności! Relcia - Ty masz taki ten ogród tam na fotce, że idealnie by pod sosny pasował, całkiem podobny jak nasze krajobrazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Depesiu - pozostawiam zdjątko Maciejka z bratem - cobyś o nas nie zapomniała .....mimo że pojawiam się tu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.10.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Jaaakie przystojniaki a Maćki , to zawsze ładne chłopaki tak uważam odkąd mam Maciejkę w domu a pod wieczór to już miałam taki widoczek i nadal mam , to widok z drzwi tarasowych ......a wczorajszego dnia, to pół spędziliśmy z moim Tow .Ż w fotelach przy kominku naprzeciw tych drzwi do póżnego wieczora ,opowiadając sobie bajki , czytając newsy z komórki ...ciesząc się jak dzieci z widoka )))) Edytowane 28 Października 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jaaakie przystojniaki a Maćki , to zawsze ładne chłopaki tak uważam odkąd mam Maciejkę w domu a pod wieczór to już miałam taki widoczek [ATTACH=CONFIG]144713[/ATTACH] i nadal mam , to widok z drzwi tarasowych ......a wczorajszego dnia, to pół spędziliśmy z moim Tow .Ż w fotelach przy kominku naprzeciw tych drzwi do póżnego wieczora ,opowiadając sobie bajki , czytając newsy z komórki ...ciesząc się jak dzieci z widoka )))) tak Maćki to mają do siebie :D:D Twego załącznika nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts