relek 09.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 kiedy ryż mi smakował i mniej z nim zachodu niż tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Taaaa... mniej zachodu...Rozumiem, że masz już dużo kasy na leczenie odłożona, albo dobre ubezpieczenie.... Zostaw tą mikrofale w spokoju, używaj w sytuacjach podbramkowych albo do popcornu... Właśnie miałam spaghetti .. przyjechał mąż z trasy i nie chciało mi się grzać w garnkach.. poszłam na skróty.. i dostałam zjebke , że on takiego jeść nie będzie.. Mądry chłopczyk... Musiałam odgrzać druga porcje na indukcji normalnie w garnku... Ja tez nie lubię z mikrofali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 hejeczka, a gdzie bylas na wczasach? na pieknym poludniu, bogatym w klimatyczne restauracje i przednie wina Odpoczywalam i zbieralam mysli ... Bardzo pozyteczny to byl czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 na pieknym poludniu, bogatym w klimatyczne restauracje i przednie wina Odpoczywalam i zbieralam mysli ... Bardzo pozyteczny to byl czas jejuuu jak mi sie lazurowe marzy, uwielbiam tam jezdzic a w tym roku nie wyszlo ale fajnie, ze wypoczelas i zregenerowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Tarcia, a jak Twoje plany w szczegolnosci plan zawodowy "B"? Pewnie cos tam u siebie skrobiesz Zaraz zerkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 nic nie skrobie, chce zamknac watek. plan B stopniowo wdrazamy, powoli ale sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 TAR-cia a Ty znowu sobie grabisz nie:mad: wiesz że mnie się denerwować nie wolno:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) a i murzynek tyż no ale doniesienia się zmieniają :jawdrop:i podobno nie bede chora Edytowane 9 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 nic nie skrobie, chce zamknac watek. plan B stopniowo wdrazamy, powoli ale sie uda no to super! Mysle, ze czasami trzeba cos zamknac aby cos innego otworzyc Podpisuje sie pod kazda taka idea, ktora popycha nas do lepszej przyszlosci Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 jaki wątek zamknąć :jawdrop:niech no tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 TAR-cia a Ty znowu sobie grabisz nie:mad: wiesz że mnie się denerwować nie wolno:mad: no, bo nic tam nie pisze i liczylam, ze umrze smiercia naturalna ale wy zawsze cos skrobniecie i winduje sie znowu na czolowke:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 jaki wątek zamknąć :jawdrop:niech no tłumaczy... moj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 no to super! Mysle, ze czasami trzeba cos zamknac aby cos innego otworzyc Podpisuje sie pod kazda taka idea, ktora popycha nas do lepszej przyszlosci Powodzenia!!! tez tak mysle, w tygodniu moze sie podziele nowym info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 bo Ci wiąza nie pokażę jak zamkniesz oooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Podzielisz.. podzielisz.. I będzie newer newer story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ha ha ha ha ha:rotfl:już sobie wyobraziłam DePeSię wracającą Lufthansą z 200 kg zakrętek :rotfl: za 2 400 zł w obie strony ...chyba by musiała zabrać Rokite Oj, nie kuś, nie kuś, bo i Nelli jeszcze zabiorę! Braza.. kopa nie dostaniesz, a mnie i słoiczków i zakrętek brak... Dynie czekają w garażu... Ty się wylecz, a potem dyniami się zajmiesz, dobra? Przywitac sie przyszlam Wczoraj wrocilismy Szkoda, ze wszystko co piekne tak szybko sie konczy No ale nie ma co sie dalej lenic, tylko trzeba brac sie do roboty ... Pozdrowki dla Gospodyni i Wspolpiszacych Ambercia, a puścisz farbę gdzie byliście? A jakby jeszcze jakie foty krajobrazowe albo inne architektoniczno - przyrodnicze... Przyroda ożywiona, np. ludzie, zwłaszcza nam znani też mogą być! Ratuuuunku !!!! niech mi ktoś zabierze te mikrofale z kuchni .....bo się uzależniam ja wieloletnia , dużo wieloletnia, zatwardziała przeciwniczka mikrofal ugotowałam już w niej w 15 min. ryż , kaszę jaglaną ...a dziś popełniłam to [ATTACH=CONFIG]146925[/ATTACH]bo mi sie herbaty chciało wieczorową porą ooo! właśnie się zastanawiałam , gdzie wiatr wywiał Amber pozdrowionka po powrocie GOTOWAŁAŚ W MIKROFALI???!!! A fe, wstyd!!! Elżuniu, proszę natychmiast zostawić mikrofalę! Tarcia, no jak możesz się przyznać, no jak? W mikrofali gotują, matko jedyna... No zgroza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Depesiu ale wiesz ze ja cie kocham? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Rany widze , ze u wiekszosci mikrowela to wrog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Mikrofala to musi jakiś diabeł być i tyle! Nic nie grzeje, a nagrzeje, nic tylko czart tam w piecu pali! Tarcia, ale nie chcesz się ze mną żenić, prawda? Bo ja się chcę ożenić z EZS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 no sam diobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts