jamles 09.11.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 no, bo nic tam nie pisze i liczylam, ze umrze smiercia naturalna ale wy zawsze cos skrobniecie i winduje sie znowu na czolowke:bash: też czekam, aż spadnę na 13 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 W Ikei ostatnio bylim, pościele sobie kupilim! Takie ładne, z sielskimi widoczkami rysowanymi! Wczoraj założyłam, jakie ładne! Jak niewiele czasem trzeba, żeby człowiek się cieszył jak ten głupi do sera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.11.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) kupiłam w ikei pościel w 1992 roku teraz zaczyna się drzeć ja bym się cieszyła jak gupia jakbym teraz siedziała na EKtorpie ......ale pies , ale kominek i siedzę na zimnej skórze Edytowane 10 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Tarcia, ale nie chcesz się ze mną żenić, prawda? kochana, nie, bo ja juz zamezna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 No coś Ty! Braza ma psa, wielkiego i włochatego owczarka niemieckiego, do tego kota wylegującego się, Ektorp stoi w salonie tuż przy kominku! Tzn. teraz już pewnie nie, bo zdemolowała całą chałupę i remont już kończy, ale długo tak właśnie było! Jak coś, to idź ją zapytaj, czy zdał Ektorp egzamin, na dodatek biały jest! Do ogrodu się wybrałam, liście zacząć grabić. Sołtys, jak zobaczył mnie walczącą z monstrualną ilością liści, poleciał do stodoły i przyniósł nasz nowy śliczny odkurzacz do liści Stihla! Fajna zabawka, rzeczywiście ułatwia i przyspiesza oczyszczenie większych połaci, nie trzeba się tak uszarpać, żeby spomiędzy wyższych traw lub z zarośli wygarnąć te wszystkie liście. Można wydmuchać. No to przedmuchałam przed domkiem i pod jednym dębem. Jeszcze zostało MNÓSTWO liści do zebrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 mój małż wystawił grabie postały sobie i tyle z grabienia:lol: no ale dechy ciął, skończył brzozę rąbać, teraz nad ścianą w garażu się znęca, że o wykopaniu dołka nie wspomnę no jakieś ADHD mu się odpaliło to liście mogę mu darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 po cichu myślę o zamianie mojego praktycznego (przy dwóch psach i jednej kozie) zestawu siedzeniowego - na niepraktycznego , pogniecionego, jasnego ektorpa Mam jednego 15letniego chyba , wysiedzonego i po praniach wymiętolonego - ale uwielbiam go. Psy zresztą też Po co właściwie grabi się liście ? To one nie zgniją pod śniegiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Liście zgniją, ale nie tak od razu. Jeśli są na trawie to razem z nimi trawa też zgnije, a w każdym razie wypsieje i dopiero będzie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Dlatego ja dzisiaj wystosowałam oręż w postaci kosiarki.. raz na trochę już za dużą trawkę, a dwa na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ambercia, a puścisz farbę gdzie byliście? Kochana tam gdzie wina przednie i kuchnia wyjatkowo smakowita :wiggle: Przez ten wyjazd nie mialam kiedy autka w nowe zimowki zaopatrzyc i to bylo super niedopatrzenie. Wlasnie sprawdzilam ceny zimowek, ktore chce kupic a tu o ponad 30% tansze niz pod koniec pazdziernika :rolleyes: Jednak poki sniegu nie widac, to wstrzymam sie z zakupem ... licze na 45% off-u Takim odkurzaczem do lisci to i ja bym sie pobawila! Zawsze jak widze to cudo, to mam ochote wyrwac je z uzywajacych rak i samej poszalec Moze powinnam jesienia wybrac sie Pod Sosny, aby spelnic to skryte marzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Dlatego ja dzisiaj wystosowałam oręż w postaci kosiarki.. raz na trochę już za dużą trawkę, a dwa na liście... U mnie po wycince drzew jakoś tak.... mało liści do grabienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Relek, kupuj tego Ektorpa!!! Pies, 2 koty, ja osobiście w ciuchach prosto z ogrodu z siedzeniem wielokrotnie z lekka utytłanym w ziemi, córcia wylegująca się leniwie a z lenistwa nawet nie zdejmująca kapci, dzieci znajomych z czekoladkami - wszystko to (i więcej) dzieje się na Ektorpie do tego Ektorpie w białym ubranku! Teraz ma chrzest totalnie bojowy, bo stoi w samym środku absolutnej demolki salonu przykryty jeno folią. Pokrycie raz już było prane (po jakiś 7-8 miesiącach). Te sofy są po prostu świetne, nie bój się!!! To ja zaczynam zbierać pokrywki! Mam zbierać wszystkie wielkości, jak leci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 mój małż wystawił grabie postały sobie i tyle z grabienia:lol: no ale dechy ciął, skończył brzozę rąbać, teraz nad ścianą w garażu się znęca, że o wykopaniu dołka nie wspomnę no jakieś ADHD mu się odpaliło to liście mogę mu darować No w takim przypadku zdecydowanie, daruj mu liście! po cichu myślę o zamianie mojego praktycznego (przy dwóch psach i jednej kozie) zestawu siedzeniowego - na niepraktycznego , pogniecionego, jasnego ektorpa Zosiu, ja bym się jednak zastanowiła. Ektorp wytrzymuje psy i koty, ale włażącej nań kozy to już może nie wytrzymać, naprawdę, nie wiem... Liście zgniją, ale nie tak od razu. Jeśli są na trawie to razem z nimi trawa też zgnije, a w każdym razie wypsieje i dopiero będzie robota Ano właśnie, jak zgniją, to okropny kłopot potem. Dlatego ja dzisiaj wystosowałam oręż w postaci kosiarki.. raz na trochę już za dużą trawkę, a dwa na liście... Eeee, Ty lubisz kosić, to i liście kosisz! Kochana tam gdzie wina przednie i kuchnia wyjatkowo smakowita :wiggle: Przez ten wyjazd nie mialam kiedy autka w nowe zimowki zaopatrzyc i to bylo super niedopatrzenie. Wlasnie sprawdzilam ceny zimowek, ktore chce kupic a tu o ponad 30% tansze niz pod koniec pazdziernika :rolleyes: Jednak poki sniegu nie widac, to wstrzymam sie z zakupem ... licze na 45% off-u Takim odkurzaczem do lisci to i ja bym sie pobawila! Zawsze jak widze to cudo, to mam ochote wyrwac je z uzywajacych rak i samej poszalec Moze powinnam jesienia wybrac sie Pod Sosny, aby spelnic to skryte marzenie? Sezon na liście mamy w pełni - serdecznie zapraszamy!!! Relek, kupuj tego Ektorpa!!! Pies, 2 koty, ja osobiście w ciuchach prosto z ogrodu z siedzeniem wielokrotnie z lekka utytłanym w ziemi, córcia wylegująca się leniwie a z lenistwa nawet nie zdejmująca kapci, dzieci znajomych z czekoladkami - wszystko to (i więcej) dzieje się na Ektorpie do tego Ektorpie w białym ubranku! Teraz ma chrzest totalnie bojowy, bo stoi w samym środku absolutnej demolki salonu przykryty jeno folią. Pokrycie raz już było prane (po jakiś 7-8 miesiącach). Te sofy są po prostu świetne, nie bój się!!! To ja zaczynam zbierać pokrywki! Mam zbierać wszystkie wielkości, jak leci??? No pewno, że wszystkie wielkości, kochana! Jak nazbierasz duuużo, to ja przyjadę - mam nadzieję, że wtedy obejrzę do końca skutki bieżącej demolki. W planach mamy z Księciem Małżonkiem kupno nowej kozy do sypialni, bo ta która jest teraz ma złą konstrukcję i baaardzo lubi dymić. Chcemy kupić taką najmniejszą, z tych niziutkich, bo sypialnia ma raptem 12 m2, nie ma powodu, żeby piecyk jakiś wielki był. Ale koniecznie wzornictwo retro. Ktoś coś ma ciekawego w zanadrzu? Parę w necie znalazłam, ale a nuż znacie ciekawe, inne...? Byle tak do 2 tysięcy, więcej to byłoby szaleństwo zupełne, żeby ogrzać jeden pokoik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ja tylko wpadam z nerwem okrutnym bo musze odreagowac. Korzystajac z roznych promocji, kodow i wlasnego sprytu upchalam do wirtualnego koszyka nowego Kitchen Aid'a Artisana'a uwaga, uwaga za jedyne 174 USD Wszystko byloby piekne i pewnie za 4 tygodnie cieszylabym sie nowy sprzetem gdyby nie jedno ale ... ale w platnosci PayPal albo Visy uznaja tylko te zarejestrowane na terenie USA :cry::cry: Ide sie pociac a Gospodyni niech troche ze mna porozpacza to moze bedzie mi razniej Okropna niedziela :cry: Sa rowni i rowniejsi na tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Kurde... Szkoda, że nie masz nikogo w USA, byłby Ci kupił, a Ty oddałabyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 W Stanach mam wlasna skrzynke pocztowa w firmie kurierskiej, gdzie przesylane sa kupowane przez nas paczki z roznych sklepow, a potem odsylane do Polski, jednak nie mam w USA konta bankowego i nie mam tez amerykanskiech danych na PayPal'u, ktore sa czasami (np. przez KitchenAid USA) wymagane aby cokolwiek u nich on-line kupic Klops A dopiero co bylam na Forum Jednolitego Rynku, gdzie poruszano takie "kfffiatki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ambercia pogadaj z Małgoś może Ona ma albo kogoś zna bo się po tamtych stronach czasem szwenda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Jakby Chef się gdzieś znalazł, to może też by pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) Dzieki Dziewczyny, ale nie chce nikogo swoimi glupotami absorbowac. Ludzie maja kupe swoich spraw na glowie, wiec dokladac im jeszcze cudzych jest nie fair. Ku pamieci zrobilam sobie zrzut z ekranu, aby pamietac ta piekna chwile biorac pod uwage ile zdziera polski dystrybutor, gdy nawet dodam do tego pozniejszy (z mojej skrzynki kurirskiej) shipment do Polski i clo, to i tak jest niesamowita okazja Edytowane 13 Listopada 2012 przez AmberWind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ambercia.. to jest ten słynny KA????? Chyba tak...Tylko dlaczego mikser jest tak bardzo pożądany? co on ma w sobie? I dlaczego u nas jest tak bardzo drogi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts