DPS 13.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.04.2008 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Depsiu, Przylecialam skoro swit, aby Ci SUKCESOW pogratulowac! No, no, no ... bardzo sie ciesze Pieknie sie w tej agro rozwijacie! Duzo pracy, ale satysfakcja i radosc jeszcze wieksza No dumna jestem, ze Cie znam ... no! Chociaz tylko wirtualnie, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2008 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dziękuję Ci, kochana, ja jednak wciąż mam nadzieję na urealnienie naszej znajomości, może wpadniesz do Rrmisi jak ja jestem? Albo się w Wawie gdzieś umówimy we czwartek? Ty pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No parę chwil mnie u Ciebie nie było a tu proszę...proszę.... Depesiu Gratulacje I z tej okazji dla Ciebie mam http://gify.klimacik.pl/mini/1679.gif Mogę tu czasami do Ciebie wpadać....czy tylko z Brazunią gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Z tą resztą nie gadam. jakaś pokuta będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, dziękuję, nie trzeba było. Ale skoro już mam kwiatka, to bardzo się z niego cieszę. No oczywiście, że gadam. Nie tylko z Brazunią. Tam wcześniej to tak sobie gadałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Z tą resztą nie gadam. jakaś pokuta będzie Ja z Tobą to pogadam u Rrmisi, no. Się zobaczy, jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Z tą resztą nie gadam. jakaś pokuta będzie Ja z Tobą to pogadam u Rrmisi, no. Się zobaczy, jak to będzie. ufffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Oooo i ja serdeczne gratulacje i słowa podziwu przesylam! Wiedziałam, ze te grzybki coś namieszają To teraz do Depesiowego zakątka sie w kolejce trzeba bedzie ustawiać Ot co znaczy popularność A takie programy są lepsze niż reklama (choć to chyba reklama sama w sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nie chcę się przechwalać, ale nigdy nie miałam żadnego problemu z zapełnieniem miejsc gościnnych. Już przełom maja i czerwca to właściwie koniec rezerwacji, więc nie narzekam. Dziekuję raz jeszcze wszystkim za życzliwośc i gratki dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, dziękuję, nie trzeba było. Ale skoro już mam kwiatka, to bardzo się z niego cieszę. No oczywiście, że gadam. Nie tylko z Brazunią. Tam wcześniej to tak sobie gadałam. a kwiatki to ja kocham i uwielbiam nimi obdarowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Znowu się ulatałam po Krakowie. Dzionek był piękny, ciepły, słoneczny, aż miło było pospacerować po Rynku. Dziecko dostało oczopląsu na widok gitar w sklepie na Floriańskiej, ja się zrujnowałam na drewniane korale , a sanktuarium w Łagiewnikach w ogóle nie wygląda w TV na takie duże, a bardzo duże jest, jasne i przestrzenne. Chyba pierwsza nowocześnie urządzona świątynia, która mi się podoba. Światło, przestrzeń, duch - czuje się to w architekturze tego miejsca. Naprawdę pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Chwal się, chwal A zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Chciałam wrzucić na fotosik i nie wiedzieć czemu ciągle mam komunikat, że podany adres nie istnieje na serwerze fotosika. No jak to nie istnieje? Muszę się tym zaraz zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Z fotosikiem też miałam problem - zaczynają mnie wkurzać i mam ochotę się na nich obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Gdzie moje dobre wychowanie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 16.04.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Znowu się ulatałam po Krakowie. Dzionek był piękny, ciepły, słoneczny, aż miło było pospacerować po Rynku. Dziecko dostało oczopląsu na widok gitar w sklepie na Floriańskiej, ja się zrujnowałam na drewniane korale , a sanktuarium w Łagiewnikach w ogóle nie wygląda w TV na takie duże, a bardzo duże jest, jasne i przestrzenne. Chyba pierwsza nowocześnie urządzona świątynia, która mi się podoba. Światło, przestrzeń, duch - czuje się to w architekturze tego miejsca. Naprawdę pięknie. Jak to w Krakowie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2008 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No, teraz już w Warszawie. Troszkę mnie nosi po naszym kraju kochanym. Jezdem sobie u Rrmi i bardzo mi się tutaj podoba. Bardzo są gościnni i dają dobrą sałatkę i fajnie się z nim gada. Chyba jeszcze trochę tu zostanę, na przykład do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 wiesz co? zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Rrmisiów ucałuj, tak z dubeltówy!!!!! Pablisia za uszkiem podrap!!! I wypijcie też przy okazji brazowe zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts