Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Ci, kochana, ja jednak wciąż mam nadzieję na urealnienie naszej znajomości, może wpadniesz do Rrmisi jak ja jestem? Albo się w Wawie gdzieś umówimy we czwartek? Ty pomyśl. :D

Aniu, dziękuję, nie trzeba było. :oops:

Ale skoro już mam kwiatka, to bardzo się z niego cieszę. 8) :D

No oczywiście, że gadam. :p Nie tylko z Brazunią. :lol:

Tam wcześniej to tak sobie gadałam. :wink:

Oooo i ja serdeczne gratulacje i słowa podziwu przesylam! Wiedziałam, ze te grzybki coś namieszają :wink:

To teraz do Depesiowego zakątka sie w kolejce trzeba bedzie ustawiać :roll: Ot co znaczy popularność :wink:

A takie programy są lepsze niż reklama (choć to chyba reklama sama w sobie :roll: ) :lol:

Nie chcę się przechwalać, ale nigdy nie miałam żadnego problemu z zapełnieniem miejsc gościnnych. 8) Już przełom maja i czerwca to właściwie koniec rezerwacji, więc nie narzekam. :D

Dziekuję raz jeszcze wszystkim za życzliwośc i gratki dla mnie. :D

Znowu się ulatałam po Krakowie. 8)

Dzionek był piękny, ciepły, słoneczny, aż miło było pospacerować po Rynku.

Dziecko dostało oczopląsu na widok gitar w sklepie na Floriańskiej, ja się zrujnowałam na drewniane korale :lol: , a sanktuarium w Łagiewnikach w ogóle nie wygląda w TV na takie duże, a bardzo duże jest, jasne i przestrzenne. Chyba pierwsza nowocześnie urządzona świątynia, która mi się podoba. Światło, przestrzeń, duch - czuje się to w architekturze tego miejsca. Naprawdę pięknie. 8) :D

Chciałam wrzucić na fotosik i nie wiedzieć czemu ciągle mam komunikat, że podany adres nie istnieje na serwerze fotosika. :roll:

No jak to nie istnieje? :o

Muszę się tym zaraz zająć. :-?

Znowu się ulatałam po Krakowie. 8)

Dzionek był piękny, ciepły, słoneczny, aż miło było pospacerować po Rynku.

Dziecko dostało oczopląsu na widok gitar w sklepie na Floriańskiej, ja się zrujnowałam na drewniane korale :lol: , a sanktuarium w Łagiewnikach w ogóle nie wygląda w TV na takie duże, a bardzo duże jest, jasne i przestrzenne. Chyba pierwsza nowocześnie urządzona świątynia, która mi się podoba. Światło, przestrzeń, duch - czuje się to w architekturze tego miejsca. Naprawdę pięknie. 8) :D

Jak to w Krakowie ?!

No, teraz już w Warszawie. Troszkę mnie nosi po naszym kraju kochanym. :lol:

Jezdem sobie u Rrmi i bardzo mi się tutaj podoba. :D

Bardzo są gościnni i dają dobrą sałatkę i fajnie się z nim gada. 8) :D

Chyba jeszcze trochę tu zostanę, na przykład do jutra. :lol: