markoto 16.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 wuska to podrzuc jakies wieksze szczegoly tej szyneczki,marynata jaka itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ano :wiggle:ja mam zaplanowane dla połowy rodziny koce z mikrofibry ,bo leciutkie i na zimę na wierzch kołdry jakby komu było za zimno, się nadadzą ....druga połowa dostanie pościele :rolleyes:w tym roku będzie praktycznie a jeden osobnik dostanie bluzę, bo kiedyś nie trafiłam z suwakiem w innej bluzie ( jak to na wszystko trzeba u młodych zwracać uwagę ) teściowi z demencją kupiłam kiedyś podkoszulki białe, z długim rękawem i zapinane na 3 guziczki, z prawdziwej ciepłej bawełny .....Rosjanka sprzedawała ubierałam mu to do spania do spodni od starej piżamy ...wyglądał tak czyściutko, zadbany w tym białym a ja miałam satysfakcje ,że mu cieplutko zrobiłam na stare lata ...tez myślę , że im to takie praktyczne rzeczy , trzeba podpatrzeć co ma znoszone już i kupić nowe z tymi kryształami , to mi dziś namieszałyście:eek: doczytałam się,że mam dołującą tapetę i może mnie się nieszczęście przytrafić .....a przecie to nie mnie wzięli do niewoli ino młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 I macie rację dziewczynki, praktyczne rzeczy będą najlepsze. Słodycze odpadają, bo dziadek ma schizę, że wszystko szkodzi, sól szkodzi, cukier szkodzi, w każdej ilości, soli i cukru nie używa w ogóle, nawet potraw nie pozwala solić, z czym mamy wielki kłopot. Ale ciepła piżamka, szal jakiś fajny, to doskonały pomysł, dziękuję za podpowiedź! Dzisiaj powynoszę do piwnicy słoiczki ze zrobioną konfiturą dyniową (wyszła pyszna!), a potem to chyba poszukam jakiegoś przepisu na pierniki i pomyślę, czy chce mi się piec... Szynki, kiełbasy, boczki - trzeba zrobić naradę z Babcią, zaplanować ilości i zająć sie sprawą. No to lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Zapodaj przepis na ta konfiturę z dyni.. bo mam 7 dyń, słoiczków brak.. ale zrobić trzeba... Relek.. pokaż te Swoje wnętra.. bo jak dla mnie klimatyczne są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Matusia jak tylko ten cholerny przepis mi Alzheier odda:bash: ale nie ma stresa bo się marynuje tylko 7 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A bardzo proszę, przepis na dynię TUTAJ jest. Cukier diamanta jest na naturalnej pektynie z jabłek, nie zawiera żelatyny, więc można sobie czasem pozwolić. Relek - jak to Młodego do niewoli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 hmmm no coz relcia ja bym chyba tej tapety tez nie chciala stanowczo wole jakis krajobrazik z palmami, oceanem i slonkiem, ta rzeczywiscie moze byc dolujaca, moze chlopczyka w innym miejscu sfotografowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.11.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 tak wyszło po wrześniowej bitwie przedtem miałam tę ale się lato skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 to tez nie moje klimaty wole takie:http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTX2mVTvf32doYN_AVUny8v1W9BDgNZ1mUWapDG_HskNfndsmYGQ lub takie http://us.123rf.com/400wm/400/400/cybercrime/cybercrime1108/cybercrime110800280/10397930-morski-zolw-plywanie-w-oceanie-morza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.11.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 a to z kolei nie moje :Dja w zależności od pory roku jak skończę z wojną ...wybiorę stąd http://www.geekweek.pl/zapierajace-dech-tapety-na-pulpit/100561/ bardzo długo miałam ten patyk na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 dla mnie kazda pora roku jest dobra na palemki i wode:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ooooo ooooo TARcia.. siostro moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 takie malediwy, polinezja, bora-bora i seszele to od razu nastroj poprawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Oooo oooo ooooo Malediwy i Seszele.. to jest to... Obym jeszcze zdążyła je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 no i pod tą palmą drineczek z parasolką i jakiś przystojny ładnie zbudowany niezbyt ciemny facet do wachlowania:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 no chyba mnie porąbało bigos oszczędny , biała kiełbasa, szynka od chłopa, sernik orzechowy, piernik dochodzi .....chyba muszę już ogłosić święta :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 I macie rację dziewczynki, praktyczne rzeczy będą najlepsze. Słodycze odpadają, bo dziadek ma schizę, że wszystko szkodzi, sól szkodzi, cukier szkodzi, w każdej ilości, soli i cukru nie używa w ogóle, nawet potraw nie pozwala solić, z czym mamy wielki kłopot. Ale ciepła piżamka, szal jakiś fajny, to doskonały pomysł, dziękuję za podpowiedź! Dziadek bedzie zadowolony! A unikanie soli i cukru to nalezy tylko pochwalic Moja Babcia im byla starsza, tym bardziej lasuchowala. A im bardziej lasuchowala, tym byla chudsza ... Oj tak z ta staroscia czasami bywa ... Piernikow nie pieczemy, bo nie lubimy. Ale ostatnio Zdrowo Zyjaca Znajoma zapodala smakowity przepis na dietetyczne ciasto marchewkowe o piernikowym smaku. Zrobilam wczoraj i wyszlo przepyszne Chyba sie uzaleznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ciasto marchewkowe jest super! a co do soli i cukru (i masła) to oweszem, u dorosłych się ogranicza ale zwracam uwagę - NIE OGRANICZAJCIE DZIECIOM. No, może trochę cukier ale nie do zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 dla mnie kazda pora roku jest dobra na palemki i wode:D:D:D ... heh ... właśnie tak ... chociaż ostatnio trochę się u mnie ochłodziło ... tylko 18 stopni dziś ... zima się zbliża niechybnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Chefie, 18 stopni to ja bym teraz chciała mieć w Polsce!!! Wiecie, chyba zima idzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts