DPS 20.11.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ty, ale że jak tworzysz...? Będą obrazki przestrzenne, czy nad zdjęciem się pastwisz? Tak czy siak, śliczności, można piękny pokój z rysem marynistycznym stworzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.11.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 no patrzaj Pani :rolleyes:zapomniałam o muszelkach ....tera muszę do następnego słońca czekać :rolleyes:no i chciałabym żeby ta sepia była bardziej brązowa ......no może dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Relcia ale że jak Ty to robisz:jawdrop: nie mów że wydziergałaś takie mikro leżaczki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Depsia, przyznam iz mimo dosc nachalnej reklamy w galeriach handlowych i tu i owdzie pokazujacych sie reklamach w TV jeszcze nie czuje klimatu Swiat ... Dla mnie takim startowym momentem sa Mikolajki i tego bede sie trzymac Chociaz przyznaje, mysle juz o prezentach a czesc zostala juz szczesliwie kupiona i leci z dalekiego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 1 grudnia - włączają swiatła na Oxford street, ech, i znowu nie zobaczę Mogliby u nas taką tradycję zrobić i Piotrkowską oswietlić, człowiek by sobie poszedł popatrzeć choć, bo normalnie to nie ma po co tam iść .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 1 grudnia - włączają swiatła na Oxford street, ech, i znowu nie zobaczę Mogliby u nas taką tradycję zrobić i Piotrkowską oswietlić, człowiek by sobie poszedł popatrzeć choć, bo normalnie to nie ma po co tam iść .. przyjedz do Wawy Przed Mikolajkami wlaczaja swiateczne dekoracje na Starym Miescie! Doprawdy jest pieknie Pojawiaja sie tez drewniane budki z dobrami wszelakimi od cieplych kapci, po swojskie wedliny, miod i nalewki W niektorych mozna kupic grzane wino z cynamonem i imbirem, ktore z plastikowego kubka mozna saczyc przez caly spacer ... Uwielbiam taka Warszawe i nie potrzeba mi zagramanicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No tak, Manufakturę też pewnie oświetlą ale to erzatz... Do Wawy, mówisz... a może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) a przecież mieliście tam niedawno Light Move Festival to nie świeciło ładnie ? tak, Warszawa jest piękna wieczorową porą w świątecznym ubranku i mówcie co chcecie , ale ja uwielbiam Warszawę wieczorową porą :rolleyes:i bez świąt no i co mnie DePeSia podkusiło wejść teraz na Twój blog teraz do rana będę oglądała te 11 blogów Edytowane 20 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 No i dobrze, o to chodziło! A te jarmarki przedświąteczne to z Niemiec do nas przyszły, tam to bardzo stara tradycja, te grzańce także. Na niektórych jarmarkach więcej jest budek z winem i żarciem niż jakichkolwiek innych! Ostatnio już kupiliśmy sobie Gluhwein - specjalne wino z Niemiec, sprzedawane tam wyłącznie w okresie przedświątecznym, u nich jest tradycja, że nawzajem sie tymi Gluhweinami obdarowują, po sąsiedzku i jak kto chce, ale u nas tak nie ma, więc sami sobie kupiliśmy. Właśnie, muszę się z Sołtysem na przedświąteczne zakupy w DE wybrać! Bo przed samiuśkimi świętami straszny tłok będzie! Relka - no to w końcu fota będzie tego czy obrazek przestrzenny??? Mów, kobieto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.11.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Gospodyni, swieta racja! Jeszcze gdy za nieboszczki Polski wyjezdzalam przed swietami z rodzicami do Berlina, to wlasnie pierwsza rzecza ktora najbardziej pamietam (oprocz lubieznie wypchanych dobrami wszelakimi sklepow) byly te ich jarmarki ... zywieniowe A to wino Gluhwein to sie w Polsce gdzies kupi? I jak smakuje? Jak nasz polski grzaniec czy bardziej wytrawne? A skoro jest czas sniadanka a wczesniej tak duzo bylo o mlecznej smierci, pozostawiam ostatnia amerykanska kampanie, na ktora sie natknelam http://www.milkmustache.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 i wszędzie ta dynia naleśniki z dyni ,Ginger Pumpkin Oatmeal , rogaliki z dyni .....a ja mam ostatnią ......aleee oni mają inne krooowy DePSia , jak może uważnie czytałaś moje wypociny , to wyczytałaś ,że mam poletko piasku, które raz je plażą a raz je boiskiem do piłki siatkowej plażowej teraz jest miejscem pozostawiania różnych śladów zwierzęcych ...to tez fajne .....i na tym piachu układam rekwizyty , fotka i mniej znana marka przeniesie mi ją na płótno, czyli zrobi fotoobraz , a potem druga marka , bardzo mało znana, zrobi ramki jak obwódka do inspektu i będzie obraz 2 na ścianę jedną Byłam , wino piłam , smakowało :yes:czasem mi się butelczyna trafia jak dobra dusza przywiezie w Biedronce widziałam gotowy grzaniec , alem jeszcze nie próbowała ...myślę ,że w Wawie to będzie do dostania ja to bym chciała :rolleyes:znaleźć się we Wiedniu na takim jarmarku ,jest podobno bajeczny ....ale to musiałabym się najpierw wyzbyć wszystkich cech matki polki i kopnąć w d.. w końcu te święta i pojechać .....to podobno łatwe ;)moja bratowa ot tak jeździ sobie do Wiednia na serniczek ....a ja robię święta :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 My kupujemy w markecie Aldi, nie wiem, czy macie w Warszawie, ich strona pokazuje Frampol, Osie, Starą Kiszewę i jeszcze coś tam, ale nie samą Wawę. A Gluhwein dooooobry jest, pyszny grzaniec się robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Relcia - jak masz gdzieś starą ramę okienną, to to jest świetna ramka na takie obrazki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) aldi mowicie, to musze podjechac jak tak zachwalacie ale mozna to kupic tylko w adwencie czy caly rok? Edytowane 21 Listopada 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 mówisz o lufciku czy o skrzydle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Gluhwein to tylko w okresie przedświątecznym, taki napis (Gluhwein) będzie na etykiecie. Co do ramki - zależy jaką wielkość chcesz, jak masz większe skrzydło, drewniane, stare, obdrapane, to tylko bym umyła, ewentualnie pozbyła się niechcianych lokatorów i... gotowe do użycia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.11.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 no może mnie tchnęłaś :rolleyes:te to już zostawię tak bo w takim odrapanym image nie pasiło by do sypialenki w moim stylu ale zrobię jeszcze jedno zdjęcie z kawą i do kuchni się nada :yes:nawet tam kawy nasypię a teraz 3majcie za mnie kciuki ...idę do Urzędu Gminy ....może panie urzędniczki będą w dobrym humorze na wszelki wypadek zabiorę szczoteczkę do zębów i majtki na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 W rewanżu czekam na zdjęcie zdjęcia z kawą, taką już nasypaną do obrazka!Relka - a zabrałas Ty do tej gminy dywanik pod kolana...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.11.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) uf ! wróciłam :rolleyes:nie zamknęli ...panie były bardzo życzliwe :rolleyes:może dlatego ,że nie widziałam żadnego petenta i z tej to okazji były może już znudzone i najedzone tak ,że im się już do brzucha nic nie mieściło i coś dla odmiany chciały zrobić odkryłam wczoraj ,że jak rozpędzili Figurskiego i Wojewódzkiego, to Wojewódzki związał się ze Stuhrem .......i wyszło mu to na dobre, bo zkulturniał ;)przeszła na niego od Maćka ta wrodzona kultura :wiggle:Krakusa acha ! już wiem dlaczego one miały pełne brzuchy , bo dziś jest Dzień Pracownika Socjalnego , a tam obok były drzwi do jakieś tam pomocy Edytowane 21 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 a przecież mieliście tam niedawno Light Move Festival to nie świeciło ładnie ? acha, jedną noc! I w dodatku bez wielkiej reklamy, tak, że dowiedziałam się po fakcie! Takie wydarzenie powinno wisieć na każdym słupie, jeździć na tramwajach. Poza tym ja słucham trójki a tam o Łodzi się nawet nie zająkną. Takie jednorazowe wydarzenia to ja mam w poważaniu, zawsze wtedy dzieje się coś, w domu, ze iść nie mogę. Nawet jak się jakimś cudem dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts