markoto 21.11.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 relek nie zwiazal sie ze stuhrem tylko stuhr byl jego gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.11.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 no nie był gościem eska rock ma teraz poranna audycję Zwolnienie z WF-u i w tym jest zatrudniony Stuhr, Węglarczyk i Szulim i oni 3 razy w tygodniu się pokazują na zmianę tu se można archiwum posłuchać http://www.eskarock.pl/zwolnienie_z_wfu/15 .........właśnie słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 To prawda, związał. Faktem jest, że zdziwiło mnie to, nie sądziłam, że młody Stuhr zatrudni się w esce i to właśnie w takiej niesławnej audycji. A to skądinąd bardzo kulturalny, pełen ogłady i prawdziwej wysokiej kultury człowiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ooo a ja myslalam ze to o wczorajszym wojewodzkim mowisz zbieg okolicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Stuhr to dokładnie tak, jak Kubek, i vice versa, zresztą Edytowane 21 Listopada 2012 przez 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.11.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 a ja ich lubię obydwóch mają te samą mentalność co ja wyrób epoki socjalistycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.11.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 bo Kuba, to jeden z najinteligentniejszych dziennikarzy a jaki prowokator, ho,ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 DPS-ia pościskam jakby co na zapas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Jest Wojewódzki bardzo inteligentny, ale sprowadza zawód dziennikarza do poziomu najniższego z mozliwych, seksualno - toaletowego.Tym bardziej to żenujące przy jego inteligencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Depsia, znalazlam ten trunek Dzisiaj przy okazji zakupow w Lidlu Nigdy nie odwiedzam tam stoiska z alkoholem, ale dzisiaj poeksplorowalam i bylo! Kupilam A jaka ladna butelka Litrowa!!!! Bedzie na sniezne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Może wyjdę na blondynkę.. ale oprócz ubijania piany co jeszcze robi KA?Np robi surówki, albo mieli mięso, trze ziemniaki na placki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ooo, no to super, Amberciu! Te butelki zawsze mają bardzo ładne nalepki! Arnisia, ja nie mam, nie wiem, może dziewczyny coś powiedzą. Czyścioszki - uważajcie!!! TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dobry wieczór powiem i ... dobranoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Amber , może Cię zasmucę :rolleyes:szukaj dalej http://www.winopodlupa.pl/grzaniec-z-lidla-nie-rozgrzeje/ już miałam wysłać umyślnego do Lidla ale sie waham .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Jak nie spróbuję, to się nie dowiem, dzisiaj kupię! Znowu musimy do miasta jechać. Niby późna jesień, powinniśmy mieć święty spokój, a dalej jakoś trudno zdążyć ze wszystkim. Kurde. Wczoraj popełniłam pierwszy stroik świąteczny, na bazie starego wianka. Jingle bells, jingle bells... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Amber , może Cię zasmucę :rolleyes:szukaj dalej http://www.winopodlupa.pl/grzaniec-z-lidla-nie-rozgrzeje/ już miałam wysłać umyślnego do Lidla ale sie waham .... tez bym sie wahala Jak otworzymy, to wrazeniem sie podziele Tylko na jakis snieg trzeba poczekac, bo my raczej do typowych smakoszy takich slodkich win nie nalezymy Jesli celem bedzie zlew, to strata jest niewielka A moze nada sie chociaz do bigosu, albo jako marynata do poledwicy? :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wczoraj popełniłam pierwszy stroik świąteczny, na bazie starego wianka. Jingle bells, jingle bells... a ja wciaz swiat nie czuje Jak zwykle Mikolajki beda przelomowym momentem Wczoraj przepracowalam sie do prawie 1.00 w nocy. Moj tez dziobie, az milo popatrzec. I tak zamiast swiat, mamy przewlekla atmosfere tyraniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Za to kasiorka będzie i będzie na prezenty. Nie jest wiec źle.. , jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ja juz od paru lat swiat nie czuje, zawsze sa one przysloniete jakimis przykrosciami, chorobami itp. poza tym parcie reklamowe i sprowadzenie je do poziomu konsumpcyjnego zabily ducha prawdziwych swiat. ten okres chcialabym przespac albo jakos przeskoczyc lub wyjechac i zapomniec, ze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Za to kasiorka będzie i będzie na prezenty. ekhmmmm ... z tego to pewnie pozniej Ze tak powiem poszerzamy kwalifikacje :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts