Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To prawda, związał.

Faktem jest, że zdziwiło mnie to, nie sądziłam, że młody Stuhr zatrudni się w esce i to właśnie w takiej niesławnej audycji. :sick:

A to skądinąd bardzo kulturalny, pełen ogłady i prawdziwej wysokiej kultury człowiek!

Jest Wojewódzki bardzo inteligentny, ale sprowadza zawód dziennikarza do poziomu najniższego z mozliwych, seksualno - toaletowego.

Tym bardziej to żenujące przy jego inteligencji.

Jak nie spróbuję, to się nie dowiem, dzisiaj kupię! :p

Znowu musimy do miasta jechać. :o

Niby późna jesień, powinniśmy mieć święty spokój, a dalej jakoś trudno zdążyć ze wszystkim.

Kurde.

Wczoraj popełniłam pierwszy stroik świąteczny, na bazie starego wianka.

Jingle bells, jingle bells... :D

Amber , może Cię zasmucę :rolleyes:szukaj dalej http://www.winopodlupa.pl/grzaniec-z-lidla-nie-rozgrzeje/ już miałam wysłać umyślnego do Lidla ale sie waham ....

tez bym sie wahala :sick: Jak otworzymy, to wrazeniem sie podziele ;) Tylko na jakis snieg trzeba poczekac, bo my raczej do typowych smakoszy takich slodkich win nie nalezymy ;) Jesli celem bedzie zlew, to strata jest niewielka ;) A moze nada sie chociaz do bigosu, albo jako marynata do poledwicy? :p:sick::lol2:

Wczoraj popełniłam pierwszy stroik świąteczny, na bazie starego wianka.

Jingle bells, jingle bells... :D

a ja wciaz swiat nie czuje :( Jak zwykle Mikolajki beda przelomowym momentem :lol2: Wczoraj przepracowalam sie do prawie 1.00 w nocy. Moj tez dziobie, az milo popatrzec. I tak zamiast swiat, mamy przewlekla atmosfere tyraniny :sick::p

ja juz od paru lat swiat nie czuje, zawsze sa one przysloniete jakimis przykrosciami, chorobami itp. poza tym parcie reklamowe i sprowadzenie je do poziomu konsumpcyjnego :sick: zabily ducha prawdziwych swiat. ten okres chcialabym przespac albo jakos przeskoczyc lub wyjechac i zapomniec, ze sa :)