DPS 17.04.2008 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 1950, no ja Cię rozumiem, że zazdraszczasz. Sama sobie zazdraszczam. Brazunia, masz jak w banku. I wiecie co? Ekstra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Musi być extra, skoro TY o TEJ porze nie śpisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Gospodarze przemili, miejsce piękne, nawiedzający Goście wyjątkowi (Nefer). Czegóż chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Gospodarze przemili, miejsce piękne, nawiedzający Goście wyjątkowi (Nefer). Czegóż chcieć więcej? Brazowego towarzystwa Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Gospodarze przemili, miejsce piękne, nawiedzający Goście wyjątkowi (Nefer). Czegóż chcieć więcej? Brazowego towarzystwa Buziaki dla wszystkich Nie ma innej rady, musisz na zlot przyjechać DPS, no zazdraszczam jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Kasiunia, jeszcze aby miesiąc i spotkamy się wszystkie. Już zaczęłam negocjacje z Rrmisią, żebyśmy spały w jednym pokoju, ale mówi, że nie ma drutu kolczastego, żeby nas odgrodzić, a boi się, że dzieci by z tego jakieś zlotowe były. Chyba chce nas rozdzielić. A Ty przyjeżdżasz z Mężem? Bo ja tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Pod moim dachem grzeszyl nikt nie bedzie !!!! o!!! Patrze ,ze ja przysnelam a Ty calkiem niezle poszalalas , az mi wstyd Dziekuje Ci za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Kasiunia, jeszcze aby miesiąc i spotkamy się wszystkie. Już zaczęłam negocjacje z Rrmisią, żebyśmy spały w jednym pokoju, ale mówi, że nie ma drutu kolczastego, żeby nas odgrodzić, a boi się, że dzieci by z tego jakieś zlotowe były. Chyba chce nas rozdzielić. A Ty przyjeżdżasz z Mężem? Bo ja tak. DPSiu, no zapisałam go, ale czy będzie mógł przyjechać, tego nie wie nikt Wiesz jaką ma pracę No ale JA będę, na BANK Boże, nie moge się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Impreza na pewno będzie odjazdowa. Rrmisia, będę miała już zawsze satysfakcję, że choć raz ja kogoś przetrzymałam i nie zasypiałam. Trzeba było nie szaleć ze swoim Starym jeszcze do białego rana w sypialni. Pabliś wszystko mi powiedział, jak na kiblu na tarasie siedziałam. Nie daliście mu pospać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Pabliś powiedział ... tiiiaaaa ... siedziałaś pod dziurką od klucza pewnikiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kiedy oni drzwi nie zamykają... Takie otwarte ludzie to są, nie przez dziurkę od klucza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Okey, wierzę... Dzień dobry z rana!!! Pogoda u mnie nadal do d.... Ja już chcę słońcaaaaaa!!!!! (i wyższej temperatury powietrza też...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mamy pełnię księżyca, a słońca jak nie widać, tak nie widać. Obiecane zdjęcia na kiblu na tarasie: http://images27.fotosik.pl/198/02042fe1f72034a4.jpg http://images28.fotosik.pl/198/ecd9159b8bb007cb.jpg Jak widać, nie lubię być sama ... na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Pomimo zimna piszcząc radośnie poleciałam do roboty. Dzieciątka wspólnie z dziadkiem i ojcem zawaliły wreszcie starą drewutnię!!! Stary wreszcie postawił płotecek z kratecek i brameckę. Jak uda się wrzucić na fotosik, to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Proszę bardzo: http://images32.fotosik.pl/222/7812b8ba7c13cd7bm.jpg http://images28.fotosik.pl/198/a9fc814b35f15fecm.jpg Domek dziwnie wygląda, bo jest w trakcie malowania świeżym impregnatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Bardzo ładny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Depsiu, No pieknie, pieknie ... ale wiesz Kochana, takie rzeczy to sie na widoku publicznym nie robi ; Taras z kibelkiem wzorocowy. Jak bylam u rrmisiow, to na tyle ciemno bylo, ze nie widzialam tego oryginalnego atrybutu A szkoda, bo taki piekny, czysciutki i blyszczacy A Pablo ... rany, toz to z metryki jeszcze dzieciak, ale z wygladu to juz dorosly facet Depsiu, czyzby Twoja domowa absencja wplynela na zwiekszona aktywnosc domownikow? Zazdraszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Bardzo ładny kolorek Wybierany również z myślą o olśnieniu pewnej bardzo energicznej warszawianki, która jeździ jak Hołowczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Depsiu, No pieknie, pieknie ... ale wiesz Kochana, takie rzeczy to sie na widoku publicznym nie robi ; Taras z kibelkiem wzorocowy. Jak bylam u rrmisiow, to na tyle ciemno bylo, ze nie widzialam tego oryginalnego atrybutu A szkoda, bo taki piekny, czysciutki i blyszczacy A Pablo ... rany, toz to z metryki jeszcze dzieciak, ale z wygladu to juz dorosly facet Depsiu, czyzby Twoja domowa absencja wplynela na zwiekszona aktywnosc domownikow? Zazdraszczam! Ba! Dumna bardzo jestem, że zostałam do kibelka dopuszczona. Blinio to najlepsiejszy na świecie psiak, zaraz po mojej Abruni. No to się z nim całowałam. A z tą robotą to ni absencja, tylko mój powrót tak zbawiennie podziałał. Ktoś musiał przejąć kierownictwo i przyspieszyć prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzien dobry Sosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts