TAR 24.11.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 o Ambercia, a my dzis z naszym na coroczne szczepienie pojechalismy, przy okazji zrobiony byl przeglad ogolny i gruczolki:cool: jeju nasz bialas to istny panikarz nie tyle zastrzykowy co bojacy sie o swoj tyl:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 babeczki wy to madre psiary jestescie, kiedy pownnam szczepic psa na wscieklizne pierwszy raz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Markoto, gdy szeczniak skonczy 6 miesiecy Tarcia, no to obie mialysmy weterynaryjne atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 a potem co rokuMarta a jakiekolwiek inne szczepienia robilaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 tak tak robilam, miala juz 3 tylko wscieklizny nie. To zdaje sie ze powinnam sie wybrac bo juz ma 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 no to trzeba, tylko w ksiazeczce niech ci wpisze i da zaswiadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 zawsze wpisuje, to dobry weterynarz , taki z prawdziwego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Marta a gdzie i do kogo chodzisz? Może znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 do Parku R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Aaa to dobrze, choć ich nie znam.. ale słyszałam pozytywne opinie.. Masz tam i tez fryzjera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 wiem i chyba tam sie wybiore nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Depesia, dopiero co doczytałam historię farby, cioci, toalety i całej reszty Młody z góry pyta, dlaczego tak rechoczę Prawdziwe świeczki na choince też pamiętam. Mój starszy brat zrobił taki zgaszacz na te świeczki. Na końcu długiego kija był metalowy kapturek, którym przyciskał knot. Bo świeczki nie każdego wieczoru wypalaliśmy do końca. Piękne były te świąteczne wieczory. Tata grał na skrzypcach, my śpiewaliśmy wszystkie znane kolędy. W piecu kaflowym w kuchni pod fajerkami trzaskał ogień. Za oknem dziko wył wiatr, pod drzwiami wejściowymi co rano ogromne zaspy. Przed szkołą w której mieszkaliśmy wylewano sztuczne lodowisko, po którym jeździliśmy na łyżwach przykręcanych kluczykiem do butów. Zimy dzieciństwa...piękne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.11.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Tola ale się wzruszyłam na ten opis zimowego czasu, niestety poza świeczkami na choince przypinanymi w lichtarzykach do gałązek, to tylko łyżwy z kluczykiem były moim udziałem. Ile razy śnieg wlazł w dziurkę okucia w bucie i trzeba było czyścić to miejsce by można było łyżwę zakotwiczyć.... a ile razy kluczyk się przykleił do ciała - takie mrozy były. Miałam go na tasiemce na szyi i zdarzało się, że i do brody dotknął ale na wspominki mi się wzięło... już zapomniałam, że pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Depesia, dopiero co doczytałam historię farby, cioci, toalety i całej reszty Młody z góry pyta, dlaczego tak rechoczę Prawdziwe świeczki na choince też pamiętam. Mój starszy brat zrobił taki zgaszacz na te świeczki. Na końcu długiego kija był metalowy kapturek, którym przyciskał knot. Bo świeczki nie każdego wieczoru wypalaliśmy do końca. Piękne były te świąteczne wieczory. Tata grał na skrzypcach, my śpiewaliśmy wszystkie znane kolędy. W piecu kaflowym w kuchni pod fajerkami trzaskał ogień. Za oknem dziko wył wiatr, pod drzwiami wejściowymi co rano ogromne zaspy. Przed szkołą w której mieszkaliśmy wylewano sztuczne lodowisko, po którym jeździliśmy na łyżwach przykręcanych kluczykiem do butów. Zimy dzieciństwa...piękne były Ojejku, u nas przed Babci blokiem zawsze było takie lodowisko, wylewano wodę na podwórko, były tam takie niskie półokrągłe krawężniczki betonowe, które wyznaczały obrys, latem boiska do gry w dwa ognie, a zimą lodowiska. I te łyżwy na kluczyk, tak! Moje pierwsze łyżwy to miały w ogóle dwie płozy, wyglądały jak miniaturowe sanki i przywiązywało się je do butów specjalnymi paskami! Amberciu, to Majut się trochę nacierpiał. Pamiętam, ile to pisku i krzywdy było, kiedy Karusiowi usuwaliśmy szóste palce, bo wiecznie sobie je nadrywał i ciągle go bolały. Ale za to teraz już od trzech lat jest szczęśliwym nieposiadaczem dodatkowych palców i pazurków. Wczoraj pojechaliśmy z ciotką na zakupy do LM, dokończyć to, co niedokończone z zakupów. Musi być w nas coś nietuzinkowego jednak, kiedy z ciotką w grupie jesteśmy. Precyzyjniej - musi być w tej grupie coś podejrzanego! Kiedy tylko skończyliśmy zakupy i odeszliśmy od kasy, pojawił się przy nas... kto? No kto? Taaaaaaak, zgadli Państwo!!! Ochroniarz!!! Na szczęscie tym razem chłopak nie przeżył szoku, kazano mu natomiast uważnie sprawdzić, czy wszystkie nasze zakupy opłaciliśmy, z czego nie wiedzieć czemu gęsto się tłumaczył, cały czas sprawdzając paragon i koszyk. Dochtór - gdyby Wojewódzki w takich rozważaniach pozostał, to szanowałabym go o wiele, wiele, WIELE bardziej. Ale schodzi najczęściej do poziomu szamba i toalety, o co mam do niego straszne pretensje przy jego intelekcie. Howgh! Uprasza się o zwrot słoneczka, kto podpi.dił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) 1950 i to jest właśnie "mój" Kubuś , który widzi to czego połowa narodu nie widzi , który nasze wady i przywary wskazuje za pomocą prowokacji a przypisują mu za to chamstwo, żydowstwo , gejowstwo no może czasem przesadza z wizerunkiem tego 40letniego chłopczyka ....ale u nas tak jest , Stuhra który gra dobrego Polaka chcą "powieść" Żydzi Miałam piękne zimowe buty z Finlandii ...jak wspominamy lodowiska ....i ja głupia na lodowisku wylanym przy LO postawiłam sobie je przy bandzie i śmigałam .....czy były tam jak przyszedł czas na powrót do domu ? ...nie , poszły same ......pamiętam je do dziś i do dziś żałuję ....a z lodowiska wracałam w figurówkach ok 1 km ... tez to do dziś pamiętam ...nie jest to przyjemne i łatwe to były czasy ,że można było sobie we własnym ogródku wylać lodowisko ...nam ojciec w każdą zime takie 3x4m wylewał samej Wigilii z dzieciństwa nie wspominam dobrze , bo nie wiem do dziś czemu ja w Wigilię zawsze płakałam ...zanim ta gwiazdka zaświeciła , to ja gdzieś znikałam , bo musiałam se popłakać ...a dom miałam prawie normalny tylko jakaś ckliwość mnie ogarniała w ten dzień ...dlatego do dziś nie lubię Wigilii , robię ją tylko dla dzieci , żeby miały tradycję czy już tylko my będziemy mieć w pamięci wspomnienie śniegów po kolana i mrozów zamykających szkoły ? Edytowane 25 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 A pisałam DePeSia, że oni Was tam mają na filmikach :rotfl:zmień sklep , bo będą Was za każdym razem sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 To chyba jakaś sitwa ochroniarska, bo a farbą to był zupełnie INNY SKLEP, W INNYM MIEŚCIE!!! Zmieniłam sklep przecie! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 ja dopiero dziś doczytałam o sklepie i farbie....ale się uśmiałam sorrki Depesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 ... ... Uprasza się o zwrot słoneczka, kto podpi.dił? ... ja ... ... czy już tylko my będziemy mieć w pamięci wspomnienie śniegów po kolana i mrozów zamykających szkoły ? ... nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Depsia, az sama nie wiem czy mam Ci napisac, ze Ciotka szczescie przynosci czy wrecz przeciwnie Skoro jednak ochroniarze namnazaja sie wokol Was w takiej ilosci, to chyba szczescie! Zawsze jakby bezpieczenstwo wieksze Karusiowi wspolczuwamy operacji paliczkow ... Ale dobrze, ze zostalo to zrobione. NIestety, gdy pies ma taka tendencje, to zostanie z nim na zawsze, a po naderwaniu pazura bol jest okrutny Dlatego nie ma rady trzeba - jak u Was - na stale sie pozegnac z paliczkami ... Majusia przesyla trzy pokojowe merdniecia dla Waszego chlopca Chef, jak tam Black Friday? Ulegasz szalenstwu? No i co kupiles??? Relek, ale Ty jestes uczuciowa i nostalgiczna, ze tak powiem Ale Wigilia to piekny i wesoly moment ... Ludzie czesciej maja smuteczki na przelomie roku, a nie w Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts