TAR 25.11.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 ja mam zawsze smuteczki w swieta i dobry miesiac przed mam pare milych wspomnien z tego okresu ale caly wor zlych, wiec jakos tak samo wychodzi. jedne moje swieta spedzilam z T. w kenii i byly to najlepsze swieta w moim zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Odkąd jestem szczęśliwą żoną Sołtysa, mam tylko dobre święta, bo z Nim. Samo ciepło i dobro mnie otacza na co dzień, a co dopiero w święta! A potem, jak pojawiły się dzieci, to już w ogóle - jedno wielkie wzruszenie. Teraz okropnie mi smutno, bo Młodzi z UK nie dadzą rady przyjechać, młoda nie ma urlopu. Dobrze, że choć młodsze dziecko przyjedzie, będzie musiał wziąć na klatę całą czułość mamusiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 a ma się do czego przytulić, no dobra już spadam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 "To nie jest rola dla kabareciarza. Ja się cieszę, że taki słaby kabareciarz nie zagra Lecha Kaczyńskiego. Jest słaby i się nie nadaje". .....i co dzień tak jest :bash:jak sie człek weźmie za codzienne czytanie wiadomości to się codziennie wku.....rza te słowa wypowiedział du.k Hofman o Marianie Opani, który odmówił grać LKaczkę ..... no chyba pojadę do Wawy i dopadnę go w ciemnej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 aj , Pawełek , a coś Ty taki rozmowny ...no buzia Ci się nie zamyka ........znaczy ręka Cię boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 DPS-ia no popłakałam się przy farbie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) ... Chef, jak tam Black Friday? Ulegasz szalenstwu? No i co kupiles??? ... ... nie ulegam ... kupiłem jeno dodatkowy "sound bar" do tvilizora Ciemiężycielka przywlekła jakieś nowe "rewelacyjne" żelazko do prasowania ps - do sklepu poleźliśmy przed południem ... wyprzedaże są do niedzieli (czyli dziś) i nie ma potrzeby się tłoczyć w jakichś idiotycznych kolejkach aj , Pawełek , a coś Ty taki rozmowny ...no buzia Ci się nie zamyka ........znaczy ręka Cię boli ? kuraka piekę w wędzarni ... drą paszcze dookoła, że głodni Edytowane 25 Listopada 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.11.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) ja też dziś piekłam kurczaka ......najpierw go zmieliłam , a potem piekłam z żurawiną i cebulą białą w piórka i tam takie przyprawy:D Edytowane 25 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 ja też dziś piekłam kurczaka ......najpierw go zmieliłam , a potem piekłam z żurawiną i cebulą w piórka i tam takie przyprawy:D ... upiekłem gadzinę (uprzednio całego wysmarowawszy olejem orzeszkowym a do wnętrza nawaliłem majeranku z papryką) ... nie chciało mnie się więcej cudować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.11.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 to w końcu był kurczak , czy gad złapałeś w końcu tego aligatora albo krokodyla czy cóś? on podobno jak kurczak smakuje, ale może do grilla nie chcieć wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 to w końcu był kurczak , czy gad złapałeś w końcu tego aligatora albo krokodyla czy cóś? on podobno jak kurczak smakuje, ale może do grilla nie chcieć wejść ... "gator" smakuje jak kura śmierdząca rybą ... będzie na święta BN (zamówienie od kanadyjskich, świątecznych Gości) ... nie będę się uganiał po bagnach za gadziną kupię ogonek na farmie hodujęcej te przemiłe zwierzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.11.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 to w końcu był kurczak , czy gad złapałeś w końcu tego aligatora albo krokodyla czy cóś? on podobno jak kurczak smakuje, ale może do grilla nie chcieć wejść ... "gator smakuje faktycznie jak kura śmierdząca rybą ... będę robił na święta BN - pieczone w głębokim oleju (zamówienie moich kanadyjskich, świątecznych Gości) ... nie chce mnie się biegać po bagnach http://www.chefpaul.net/swamp/swamp09.jpg więc kitę kupię na farmie hodującej te przemiłe zwierzaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Oooo, niecnota się pojawił na chwilę dłużej! No czyli ja już wiem chyba, nie lubię jeść "gatorów". Cuchną rybą, fuj. Relcia, a po co Ty mieliłaś tego kuraka? Nie pogryzliby...? Wusia - dobrze, że się pośmiałaś, to sprzyja zdrowiu, kochana! Dochtór - ja Cię jeszcze dorwę, do piersi szerokiej przytulę... Aha, Relka - jak tam w ciemnej uliczce warszawskiej dorwiesz tego dupka, to dołóż ze dwa razy i ode mnie, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.11.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) ... "gator smakuje faktycznie jak kura śmierdząca rybą ... będę robił na święta BN - pieczone w głębokim oleju (zamówienie moich kanadyjskich, świątecznych Gości) ... nie chce mnie się biegać po bagnach http://www.chefpaul.net/swamp/swamp09.jpg więc kitę kupię na farmie hodującej te przemiłe zwierzaczki:) DePeSia , jak myślisz który to gad zielony ma na imię Paweł ? bo takie podobne ...z rzadka się odezwą , ruszą energicznie, to ino do żarcia a przyjaciół to tylko z własnego błota hołubią... krajowe błoto już obce i musimy sie same w nim babrać? ;) Kurczaka zakupiła w w częściach , takie mięso z uda i długo myślała , se znaczy przypominała , co ja takiego fajnego z tego robiła....ale, że se nie przypomniała, to najłatwiej było zemleć i zrobić coś na podobe pieczeni huzarskiej :rolleyes:abo czegoś z ryżem , duszonymi porami i sosem serowym Edytowane 26 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Matko jedyna, ale śliczne "gatorki", ale że rybą cuchną ... nieeee, nie dla mnie, ja bym gadziny nie jadła!!! Relcia, ode mnie też mu dowal!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Relcia, ode mnie też mu dowal!!!! mysle ze co najmniej polowa z nas zglosi akcept do Reli - "dowal mu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no ode mnie też co mu żałować będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja tez sie dorzuce bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 żeby ino z tego zadyma nie wyszła , to sie upewnię ja temu na H będę walić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ... "gator smakuje faktycznie jak kura śmierdząca rybą ... będę robił na święta BN - pieczone w głębokim oleju (zamówienie moich kanadyjskich, świątecznych Gości) ... nie chce mnie się biegać po bagnach http://www.chefpaul.net/swamp/swamp09.jpg więc kitę kupię na farmie hodującej te przemiłe zwierzaczki:) Hmmmm... kiełbasę też się z tego robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts