TAR 26.11.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 żeby ino z tego zadyma nie wyszła , to sie upewnię ja temu na H będę walić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Na co się zrzucamy????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 na adwokata jakby co:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 patrzcie takie rybne gady, aż Mirek się pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hmmmm... kiełbasę też się z tego robi? w smaku jak kurzoindycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Na adwokata w razie czego się zrzucimy, wal uczciwie, Relcia, w imieniu nas wszystkich! W kwestii kiełbasy porządnej, to my już jutro odbierzemy zamówione mięsko i... produkcja ruszy! Mniam, kiełbaska swojska, najswojsza, to jest to najlepsze! No i nasza nowa wędzarnia się sprawdzi w boju, bo suszarnia już się sprawdziła. Wczoraj przy maglu prawie cały dzień spędziłam. Samych prześcieradeł 30! Do tego poszwy i poduszki, w końcu trzeba było jeszcze posezonowe prania ogarnąć, bo zmiłowania czekały... Czas sprzątanie przedświąteczne powoli zacząć, jeśli mam to zrobić porządnie, to trzeba mi duuuuuużo czasu... A wcale nie jestem pewna, że mi się chce to robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ty wiesz.. , że mnie też się wcale nie chce robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ty wiesz.. , że mnie też się wcale nie chce robić.... też tak mam, a drewno jeszcze nie pod dachem, nic to idę układac, bo mi jeszcze śnieg zasypie a na zachcenie se jak Kiepski browara otworzę tylko kiedy ja przekopie grządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 mnie też trafia bom uziemiona:( chyba bombki zacznę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Depsia, jestes dla mnie przykladem najefektywniejszych przygotowan do Swiat Tak to masz rozlozone w czasie, ze zdazysz z przygotowaniem nawet ogromnej Wigilii, wszystkich ozdob, prezentow, porzadkow, z gotowaniem, wedzeniem i takimi tak Bedzie pieknie i tylko sie cieszyc, ze chociaz jeden Synek do domku przyjedzie A drugiego i Jego Zonke mocno od forumek wysciskaj Wuska, bo sie Boga! Ty masz az do Nowego Roku odpoczywac, a nie po domu ze szmata i garem sie uganiac! No!!!! Bedziesz juz grzeczna czy mamy Ci natluc??? I sie na koniec pozale ... Spsula sie mi glowica termostatyczna ... Niby nic i bzdura, tylko wlasnie caly net przekopuje jak to dranstwo wykrecic i zastapic nowym??? Mial tak ktos??? Glowica to Oventrop UNI LD Niby taka mala rzecz, a chyba wiedza tajemna jest potrzebna do rozkminienia ... poki co rozebralam do polowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A od czego ta głowica?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 to taka zwykla glowica grzejnikowa. zdjecie i zalozenie nowej to przeciez banal, musisz wcisnac, pokrecic, wykrecic i zalozyc w ten sam sposob nowa. ja ostatnio identyczne w 2 pokojach wymienialam, ich zywotnosc to srednio 2 lata:bash: wiesz ja to robie organoleptycznie, wykreca sie caly element nie rozbierajac na czesci pierwsze. jakby co do nowej bedziesz w kartoniku miec istr. demontazu montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ambercia do Nowego Roku jakbym leżeć miała to by mnie do czubków wywieźli:rotfl: póki ci bombkami się zajmę wymyśliłam ze rodzinka dostanie bo bombie na stojaku na święta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 to taka zwykla glowica grzejnikowa. zdjecie i zalozenie nowej to przeciez banal, musisz wcisnac, pokrecic, wykrecic i zalozyc w ten sam sposob nowa. ja ostatnio identyczne w 2 pokojach wymienialam, ich zywotnosc to srednio 2 lata:bash: wiesz ja to robie organoleptycznie, wykreca sie caly element nie rozbierajac na czesci pierwsze. jakby co do nowej bedziesz w kartoniku miec istr. demontazu montazu no dobra, dobra ... skocze tylko do sklepu po mleko bo sie skonczylo i sprobuje przekrecic, wykrecic i wymienic. Poki co zdjelam ta plastikowa zewnetrzna czesc, ale reszta zostala Nowej jeszcze nie mam (dzisiaj sie ta glowica odmeldowala ) , ale zaraz podskocze do jakiegos OBI i poszukam Thanks Wusienko, lezec nie musisz, ale odpoczywaj tak aby znalezc w tym przyjemnosc dla ciala i ducha :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.11.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A to jak Wam się robić nie chce , to może myśleć Wam sie chce :yes: ja jak DePeSia zabrałam sie pomalutku, powolutku za święta ...zaczynam od uporządkowania czego sie da , co powinno być już dawno zrobione a nie mam na nie pomysła :Dtzn jeszcze się ze sobą nie dogadałam n a pierwszy rzut idzie lampa .....dostałam ja kiedyś za przysługę, ale w takiej postaci w jakiej jest , jest nie do przyjęcia :Dmoże będziecie miały jakieś pomysły i pomożecie odwracała się :eek:no najwyżej sie położycie do oglądania .....abażur jest deczko z dziurkami , trochę brudny , ta ozdóbka moja , wcześniej tam była obleśna pasmanteria brązowo-beżowa ....w Polsce - Kraju pewnie taki wysoki abażur jest nie do dostania , on ma 93 cm ...a dół 57 ....myślałam żeby kupić abażur udający surówkę tej samej wysokości co dół , ale czy wtedy nie zepsuję efektu , bo ten dół to jest ogromny dzban co radzicie .....DePeSia mogę zapytać tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Oj, Amberciu... Zawsze powód znajdziesz, żeby dobre słowo powiedzieć. Z tego całego niechceniamisię zabrałam się za okna i umyłam wszystkie 3 okna w salonie, a oprócz tego zmieniłam już zasłony na czerwone, świąteczne, a co tam! Nieuchronnie idzie do świąteczności! Pierwszy prezent też został dzisiaj nabyty, więc sezon przygotowań uważam za otwarty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No pewnie, że możesz, Relcia, a nawet powinnaś! W sumie to ja bym przy tym widziała abażur nieco bardziej pękaty w kształcie, ńiższy, bo flaszka też dośc pękata, a i wiklinowy by mi się widział wtedy. Potem do takiej wiklinki mozna co sobie zamarzysz dodawać, dodatki, kokardki,upstrzałki różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 DPS-ia a to ja prezenty już dawno zaczęłam chomikować obym tylko nie zapomniała kaj co jet pochowane:rotfl: Relcia ja tak samo jak DPS-ia widziałabym niski ale szeroki abażur bo taki długaśny i chudy kompletnie mi nie pasi do takiego pękatego dzbanuszka może takie coś co nalazłam na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Lampa stoi na podłodze i sięga mi do oczu najpierw myślałam ,żeby obedrzeć ten plastyk pokryty materiałem i czymś oblec ,ale to się nie da ,bo nie ma tam stelaża z drutu ....na pierwszy rzut oka zachwyciła mnie, ale potem stwierdziłam, że nie jest do samodzielnej ekspozycji gdzieś w samotnym miejscu, bo ten abażur jest brzydki to jest ogromny gliniany dzban z brązowym szkliwem ......z wikliny może by pasił , ale nie wiem czy pasiłby mi do reszty moich wymysłów .......:rolleyes:ja sie tak zepsułam , ja się w ogóle ze sobą nie mogę dogadać , ja już rok wybieram kolor do tego pokoju na zdjęciu ( teraz jest w bieli) wiem tylko,że za łóżkiem w głowach dam tapetę i pasek -3 pod tym obrazem , ale oczywiście nie ma takiej jeszcze na świecie z lampą rozmawiam już kilka lat i :no:nie chce mi powiedzieć w co ja ubrać :rotfl:ta spódniczka to za biała Edytowane 27 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 oj Relcia kolor dowolny mnie o fason chodziło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts