braza 27.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A ta lampa to musi być lampa? Może by ją tak rozłożyć na czynniki i tylko dzban zostawić, jako ozdobę ... Jeśli goopio gadam to soryy ... W kwestii przygotowań d świat, to ja w lesie jestem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) no miałam taką myśl kiedyś by do jakiś patyków ją dorobić zamiast lampy jak wiklina to taka DePSiu ? mnie sie na dziś widzi taki abażur , tylko żeby był walec coś w podobie ....z juty jest fajny .......ale ikea ma fajne , takie bieliźniane ja koszulki nocne od s. Chmielewskiej Edytowane 28 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) może tu się zmieści:) < Ikea Edytowane 28 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 póki ci bombkami się zajmę wusi bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Relcia - wiklinowy, podobny do tego z Twojego obrazka, ale nie biały, uważam, że taka wiklina w naturalnym kolorze wyglądałaby przy tym dzbanie lepiej. Jak będzie za ciemny, zawsze można go owinąć dodatkowo np. szerokim pasem białej organzy, dodać kokardki albo wiązania z rafii - co tam komu w duszy gra. Jutowy też fajny, może być. Brazunia - no w sumie to Ty zawsze w lesie! Wusia - a z powody kasy zapomogowo-pożyczkowej też Ci się oczy pocą, jak pani Pelagii? Proszę kciuki za mnie trzymać, cobym następne okna dzielnie pomyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Proszę kciuki za mnie trzymać, cobym następne okna dzielnie pomyła! najpierw list z Warty idź przeczytać, linka poprawiłem a okien nie myj, będzie padać a może i sypać ..... zapomniałem przecież Ty deszczu pragniesz i zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Lesiu, za linka dziękuję, skorzystałam. A deszczu i zimy - tak, lubie! Byle zima była biała, słoneczna i taka -5*C! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 -5 to nie zimaspadam do drewna, słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 śmiejcie się śmiejcie to Wam nie pokażę bombek:P jajków i kurczaka też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no wiedziałam ,że na Was mogę liczyć :hug:dogadałam się w końcu ze sobą :DWasze sugestie pomogły mi zając stanowisko wobec pani Lampy ...przestałam się bić z myślami - ładna , nie ładna ...wyrzucić , zostawić ...... póki co obcięłam jej ze 40 cm od góry tego kapelusza ...tak nożyczkami na chama zdjęłam muśliny i jest o niebo lepiej ....będzie tak czekała aż upoluję stosowny abażur o średnicy 40 cm i wysokości 50 cm ....może to okazać się trudne wtedy pani Lampa zostanie panem Dzbanem ... a jak zostanie panią Lampą, to latem będzie stać na tarasie i oświetlać zmrok duszy mojej ANTYSEMITYZM odezwałam się w niedzielę do mojego Pana - Jesteś Żydem ! - Skąd taka myśl ? - Wiem , dowiedziałam się z telewizji -odparłam Pan zaniemówił i nie mówił 2 4 godziny. Wczoraj zapytałam - jesz obiad ? Odparł - Starego , znienawidzonego Żyda będziesz karmić ? - Przecież nie powiedziałam ,że nie lubię Żydów ...wiesz ,że rozmawiam z jednym prawie codziennie -................i zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wusia , jajków , kurczaka ? to nie te święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no ja wiem że nie te ale to z poprzednich mam zrobione:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wusia, Ty się nie kryguj , tylko pokazuj, bo na pewno masz bardzo ładne te bombki i jajki i kurczaki! Relcia - gratuluję odwaznej decyzji, to był dobry krok! Pani Lampa na pewno teraz czuje się piękniejsza! Melduję, że okna umyte, przynajmniej te zaplanowane na dzisiaj. Firany sie dopierają, zaraz wyciągnę z pralki, przeprasuję i powieszę. To zostanie mi jeszcze tylko trzy okna do umycia i będzie z głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no toż pisałam już u się że bakteria do aparatu się ładuje:) naładuje to pokażę co się krygować mam idealne nie są ale mnie się podobają bo moje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ANTYSEMITYZM - Wiem , dowiedziałam się z telewizji -odparłam przypuszczałam, że o tym żona dowiaduje się ... hmmm w noc poślubną. Aż w telewizji musieli mówić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 DPS-ia jaja som;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ooo, obejrzałam - kurczak jest debeściak, dopiero za nim śliczne bombki i jajka! Piękności robisz, kochana, gratuluję cierpliwości i wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 DPS-ia kaj Ty bombki widziałaś aż takie kiepskie zdjęcia robię to się w sumie szybko robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 zaraz Wam bombkę pokaże ino telefon znajdę :Dna winie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dziewczyny.. karczek z dynią jak zrobić??????? Mogą być warzywa co tylko...Karczek mam już pokrojony w plastry/porcje.. Mogę dusić, piec..... wsio rybka.. ale mam być dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts