markoto 30.11.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ale zapachniało kielbaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witanko z burej, kapiącej krainy ...jakby tego mało było to i wiejącej :bash:troszku ......no ale muza z ESKI Rock daje przeeeżyyyć teraz leci .Hey Jude ..........ten młody co go niemce pojmali pojechał dziś szukać św.Mikołaja w Kołacinku ...trochę chory :(ciekawe jaki wróci Śniegu chyba jeszcze nie chcę ...a swoją drogą , to dlaczego u Ciebie latem deszcz nie pada , a zimą śnieg pada ? jak już sobie wszystkie bombki pościągały :Dto usuwam ,żeby mnie później nikt nie ścigał dziś moje babskie serce się raduje , bo kupiło malutkie latarenki świąteczne .... takie ,że bezpiecznie ze świeczką nawet na choince by można powiesić albo w oknie albo pod żyrandolem:D a najciekawsza jest historia tego zakupu pojechałam sobie rowerkiem do Patio z 3 dychami w kieszeni żeby kupic dal dziecków takie chińskie :bash:papierowe ozdoby w 3d ....takie tam kolorowe choinki mikołaja i sanie .....bankomat daleko :(a tam na półce latarenki co mnie wyobraźnię pobudziły no i co ? :yes:muszę mieć .....jak tajemniczy Don Pedro 2 za pudełko co stało obok a 3 latarenki do koszyka, i idę zglądać ...tu nie , tu nie , tu tyż ....o ręczniki ...nikt nie kupuje ...oglądam jeden drugi , rozkładam składam i ...myk za ręczniki moje latarenki - czekać paniusie jutro wrócę :lol2:minął jeden, drugi dzień, bo to weekend był i nagle do mojej łepetynki doszło ,że były to ostatnie i jak te paniusie zdjęły cenę, to jak przyjdę do kasy z rzeczowym dowodem, to one się spytają, a skąd ja to wzięłam .....i co powiem za ręcznikami trzymałam ? no cykałąm się ....ale wczoraj w podróży samochodowej po sklepach opowiadam mojemu Panu ,że widziałam takie piękne i że odwaliłam taką gupotę - dobra pojedziemy -.... ale jak ja to kupię?- wchodzimy do sklepu - no bierz ....- czekaj zobaczę , no cena jest , latarenki za pudełkiem też ...- no bierz -.......zaraz ja muszę jeszcze iść na miejsce zbrodni -..........-gdzie ?- ....- no chodź , patrz jaki ładny brązowy ręcznik o stoją za ręcznikami -.......- no to bierz i do kasy -.........ale to ty już idź zapłać a ja tu jeszcze pooglądam i chyłkiem , chyłkiem do drzwi drugą stroną ........chyba se kiedyś w łeb strzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Relcia genialna jesteś a Ty nie mogłaś tej bomby ze wszystkich pozycji obcykać zwłaszcza od dołu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 DPS-ia melduj co z kiełbaską bo mnie aż ssie i teraz zgadnij z ciekawości czy z łakomstwa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 tylko 2 zrobiłama do świąt już tam nie będę ...na winie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ooooo dzięki Ci dobra Kobieto:lol: a bez wina nie możesz iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.11.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) a tak konkretnie to o co Ci chodzi ? to może podpytam na odległość ja wczoraj kupiłam na tę okoliczność (przy okazji wyniesienia latarenek )nie było w kratkę ale ta też ładna Edytowane 30 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a bo może jeszcze jakie fajne wzory wymyślą baaaardzo ładna, a ja ie mogę się poszwendać za wstążkami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ha! Kiełbasa uwedzona!!! Słuchajcie - jest bossssska!!! Fantastyczna, naprawdę! Bałam się, jaka będzie, bo trzymanie gotowej z czosnkiem jest naprawdę ryzykowne. Ale nie!!! Wyszła znakomita, dobrze doprawiona, pachnąca, Sołtys delikatnie ją wędził, więc ma piękny kolor, taki niezbyt ciemny. Pachnie... oszałamiająco, chyba cała wieś dzisiaj węszy tęsknie z nosami w naszą stronę. Jupiiiii!!!!! Pojęcia nie macie, jak się cieszę, że tak dobrze nam wyszło! A bombka piękna, a opowieśc o chowaniu latarenek pod ręczniki... :rotfl: Padłam, nie wiem, jak Ty to, Relcia, wymyśliłaś, ale bardzo sprytnie, baaaardzo!!! Muszę się chyba przebrać i jeszcze raz wyszorować ręce, cała przesiąkłam zapachem tej kiełbasy genialnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.11.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wusia , to niech Ci przyniosą http://allegro.pl/wstazka-4-wzory-wstazki-10m-tanio-i2807087783.html i jeszcze ładniejsze są ...nada szukać na allegro znalazłam jeszcze http://allegro.pl/bombki-ze-wstazki-karczochy-zobacz-i2817165770.html ta od wina to nakupowała takich świecidełek, koralików , gotowych kwiatuszków , kamieni , brylantów i modziła Poczęstowała by Sołtysowa a nie sie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 normalnie DPS-ia ja z serca trzymałam kciuki a Ty mnie tak katujesz nie zasnę z łakomstwa:( Relcia pikne wstążki jeno cena paskudna:( se też popełniłam pierwszą bombkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wiesz., DPSisia, ze trzymałam kciuki za ta kiełbaskę... Bałam się .. bo nam czosnek schrzanił raz całą produkcje... I tez nie daje się czasami czosnku do marynaty, żeby mięso zapeklować przed wędzeniem.. potrafi skisnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Relcia - jak przyjedziesz, najlepiej po drodze Wusię zabierz, to dam spróbowac, a co! Dobra jest, nie będę Wam żałować! Za kciuki wszystkim dziękuję, jak widać okazały się bardzo skuteczne! Arnisia, jak pisałam - też się martwiłam, ale widać to był dobry czosnek, polski. W witrynce dzisiaj już wszystkie moje skorupki ukochane postawiłam, pięknie im tam! Chyba jutro lampy wszystkie sobie pomyję, uprzednio wyczyściwszy sufity z ewentualnych pajęczym zwisających. Dzisiaj Sołtys mi szopkę starą naszą przerobił na nieco większą, coby figurki nowe mi się w niej mieściły. Bardzo jestem teraz zadowolona, szopka ładnie się prezentuje i dobrze jej na kominku! Jutro kalendarz adwentowy na kominek wędruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Gospodyni chyba dla przezornosci zdjec dzisiejszej pracy w wedzarni nie pokazuje, a i sasiedzi doniesli ze sosnowisko wydaje sie na glucho pozamykane, dym w kominie przyduszony a swiatla powylaczane Znaczy sie Domownicy na strazy swiatecznej kielbasy stoja a warty rozpisane w kuchennym grafiku az do Wigilii :D:D Jutro mamy miec w Wawie swieto swiatecznych iluminacji :yes: Trzeba zauczestniczyc, oko nacieszyc a potem posnuc sie do herbaciarni albo nawet na jakiegos grzanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Scęściara. Za parę dni następne wędzenie będzie, bo szynki się popeklują i trzeba uwędzić. Matko, jakie pyszności będą, to mówię Wam... I w ogóle to pstrąg w migdałach za mną chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 DPS-ia no Boga w sercu nie masz:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Też Cię kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bój się Boga, Wusia, dręczyć mnie chcesz??? Nie przystoi chrześcijance, nie przystoi!!! U nas dzisiaj cudne słoneczko, na dworze -1*C, śnieżek jeszcze leży - pięknie jest, mówię Wam! Tylko czego mnie głowa boli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 nie pij tyle:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts