relek 07.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Ja tez uwielbiam Warszawę nocą a tu chciałabym zajrzeć przed świętami Edytowane 7 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja tez uwielbiam Warszawę nocą a tu chciałabym zajrzeć przed świętami no to co Cie powstrzymuje??? A wiesz, ze mnie tez ciesza takie drobne rzeczy ... normalnie przejsc sie Dluga, potem w prawo do Piwnej, prosto do sw. Anny, w miedzy czasie zwiedzic wszystkie zakamarki swiatecznego jarmarku i koniecznie wdepnac na kermelowa herbate z imbirem, a potem to juz prosciutko Krakowskim Przedmiesciem i Nowym Swiatem do Chmilnej aby dotrzec po nowosci ksiazkowe w Trafficu Tak tez bedzie w poniedzialek wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.12.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Warszawa ma przesliczna nowa, swiateczna dekoracje. Jest doprawdy cudna Juz szykujemy sie na dlugi spacer, moze nawet z aparatem aby zatrzymac te piekne momenty Przyznam, ze uwielbiam nasza Starowke i klimat, ktory jest przed Wigilia wklej zadjęcia. Ja nie mam szans zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Oj to to, miałam też poprosić o fotki, moje dziecko młodsze w Warszawie, ale posiał aparat... Wklej, Ambercia, wklej!!! Ot, widzisz, Relcia, człowiek czyta i nie wie, co czyta. Jeśli ma padać śnieg, to i fajnie byłoby, ja bardzo lubię śnieg! Powyciągalim wczoraj z kartonów wszystkie bibelociki, figurki, świeczniki świąteczne. I nie zdążyłam ani jednego parapetu przystroić, prasowaniem szmatek świątecznych też musiałam się zająć! Sołtys z Babcią jedzie dzisiaj do miasteczka, muszę mu zaraz kartkę uszykować ze spisem zakupów. Idę, wstawię wodę na kawę poranną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 U nas zima dziś pełną gębą i śnieg i mróz , białe wszystko ...ślicznie :pnada rozpalić w kominku ale się rozczytałam w Księżniczkach synuś pojechał do pięknie zwanego miejsca na turniej siatkówki ...no to matka drży, bo drogi....... a miejsce się nazywa Wyszogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.12.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) wiecie jak fajnie jest położyć na tarasie wykładzinę koloru zielonego latem służy dzieciom za dywan do zabawy klockami , samochodzikami a w zimie mogę wyjść na taras bosą stopą po drewno do kominka bo mi sie nie chce od rana skarpetek założyć Edytowane 8 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Mrrrrrróz, panie! Na dodatek zaraz trzeba jeszcze skoczyć do miasta powiatowego, bo w miasteczku małym nie ma tego, co koniecznie potrzebne, cholera. No i muszę ze Sołtysem jechać, bo jak będziemy wracać od ciotki (trzeba wstąpić, sprawdzić jak pracują instalacje, co je ostatnio Sołtys robił), to już całkiem późno może być i boję się, że mi zaśnie, zmęczony okropnie... W domu już już prawie światecznie, prawie wszystkie bibelociki i serweteczki rozłożone, zasłony powieszone, jeszcze tylko choinka została! Słucham sobie cały dzień nowej płyty Roda Stewarta. "Merry Christmas, Baby". Cudnie zaśpiewał stare tradycyjne piosenki świąteczne, polecam, warto kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.12.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 zaraziłaś mnie tymi trzema bombkami na razie wiążę po 3 co znajdę :lol2:mam pomysła ...żebyśmy sobie (jak dożyjemy:rolleyes:) składali życzenia świąteczne ze zdjęciami swoich choinek lub stroików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.12.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 U nas dzisiaj było -10.......................... Ale przy tym słońcu - BAJKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 U nas nie wiem ile w dzień było, ale też mroźno i słonecznie.. Teraz jest -11*C... W kominku rozpaliliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 mój mąż wpadł na genialny pomysł i włączył piec:bash: idę spać na dwór do samochodu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 U nas jest włączony piec/podłogówka i dla klimatu odpalony kominek. W salonie miałam klimat śródziemnomorski, w pozostałych sypialniach jest spoko. Nie marznę.. ja lubię ciiieeeepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Wiola ja też lubię ale temperatura 225-26 przy podłogówce nawet mnie wykańcza:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 czyli bedzie któraś tam ofiara tegorocznej zimy znaleziona w samochodzie - 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 jeszcze mogę kimnąć się w garażu tam kole 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ja mam na dole też 24 st. Ale na górze 21 i marznę. Jakoś u mnie ciepłe powietrze nie unosi się do góry...wentylacja do d... wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tam też ciepłolubna, zdecydowanie. Wczoraj aż do Zielonej Góry w końcu nas poniosło, bo nigdzie nie było tego, co koniecznie Sołtys na poniedziałek potrzebuje! Wróciliśmy po 21 i zaraz szybko rozpalałam w kozie w sypialni. Na jarmark świąteczny się wybieramy do DE. Chyba do Bautzen. Dzisiaj albo w przyszłą niedzielę. Faaaajne imprezy! Relcia, a Ty choinkę po 3 stroisz już czy kombinujesz stroiki jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.12.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 stroik na razie jeden popełniłam taki wianek ....ale nie wiem gdzie go powiesić :wiggle:i są tam 3 ale ja juz myślę o choince ale jej jeszcze nie robię , bo ja lubie żywe , to jeszcze za wcześnie . ...ale bombki już wiążę moja Pani Choinka ostatnie lata jest jak pani zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.12.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Na jarmark świąteczny się wybieramy do DE. Chyba do Bautzen. Dzisiaj albo w przyszłą niedzielę. Faaaajne imprezy! ZAZDRASZCZAM!!! Normalnie zazdraszczam az mnie skreca :bash: Pewnie bedzie cudna atmosfera nie tylko kupowania, ale tez piknikowania pod golym niebem Niestety do nas ten zwyczja trafil troche polowicznie ... Szczegolny nacisk polozono na "kupujcie" ale piknikowac to juz raczej nie ma jak i gdzie Napisz jak bylo ... a moze jakies fotki beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.12.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 byłem kiedyś ... dawno temu ... na czymś takim przed Bożym Narodzeniem, chyba w Dortmundzie .... bajer Cześć Gospodyni i Reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts