wu 09.12.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 DPS-ia zdjęcia rób tak jak i Ambercia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.12.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ooo, tak, zwłaszcza jak Ambercia! Od niej zdjęcia nie uświadczylim, ani z urlopu, ani z jarmarku i światełek warszawskich... Ja pewnie zrobię dużo zdjęć, tak już mam, jak Japończyk. Dzisiaj nie pojechaliśmy, bo pogoda nie sprzyjała, śniegiem wieje i dośc paskudnie na drodze byłoby, więc pewnie wybierzemy się za tydzień. I w ogóle - leniuchowaliśmy dziś co się zowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja upiekłam muffinki czekoladowe z przepisu Amberci i strasznie wyjściowe były:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.12.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja też piekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.12.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja upiekłam muffinki czekoladowe z przepisu Amberci i strasznie wyjściowe były:rolleyes: .... dwuznaczny przekaz .... ... sprecyzuj ..... Nie wyszłabyś z tym na dwór .... czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 strasznie szybko wyszły z talerza i poszły do brzuszków wystarczająco precyzyjnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja upiekłam muffinki czekoladowe z przepisu Amberci i strasznie wyjściowe były:rolleyes: znaczy sie Rodzina zaakceptowala :wiggle: A co do zdjec, to jak mialam je JUZ zrobic, skoro chyba pisalam, ze wloczyc sie bedziemy w poniedzialek :lol2: A poza tym zimno ma byc ... nie wiem, czy bedzie mi sie chcialo sprzet brac, a potem z torby zgrabialymi recami wyjmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 nooooo mnie bardzo pasowały, niezbyt słodkie z wyczuwalną nutką gorzkiej czekolady pycha z 24 może 5 zostało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 niech Ci się chce wyjmować sprzęt proszęęęęęęęęęe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Poszukuje Arniki w celu zadania pytania o lęki nad kładką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja nie Arnika ale też kładek nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Ambercia - no to mam nadzieję, że dzisiaj zrobisz piękne zdjęcia i pokażesz nam! O lękach na kładce to niewiele wiem, nie mogę pomóc. U nas dzisiaj tak pięknie! Trochę śniegu napadało od wczoraj, dzisiaj próbuje jeszcze dopadać. Odśnieżyłam przed domem, jeszcze mi zostało do odśnieżania mnóóóóóóóstwo ścieżek i ścieżeczek przez podwórze i za stodołą. Fitness zimowy dzisiaj, yaaaaay! Edytowane 10 Grudnia 2012 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Poszukuje Arniki w celu zadania pytania o lęki nad kładką A co chcesz Relciu wiedzieć????? I jak mnie szukasz , jak ja jestem, czyżby tak, żeby nie znaleźć... Jak co to zapraszam do siebie, żeby gospodyni nie zaśmiecać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No coś Ty, nikt mi tu niczego nie zaśmieca! Znowu sobie poodśnieżałam. Matko, ile ja mam z tego radochy, to jak dzieciak z sanek normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.12.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 u nas nie ma sniegu i jakos sie nie zapowiada zeby byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ociepliło się... Popadało, ale takie mokre, że nic nie przybyło, tylko rozmoczyło. Buuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 DPS-ia u mnie jest oć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 U mnie też białe jest.. Już dzisiaj dwa razy było odśnieżane.. raz ja rano.. tfu w południe, a teraz niedawno Emil się bawił i całą ulice tez odśnieżył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wyjrzałam przez okno. Jest!!! Mozna sie zaraz ubrac i lecieć odśnieżać!!! Co też mam zamiar rzetelnie wykonać. Tralalala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts