Arnika 11.12.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 U nas wczoraj wieczorem, nawet późnawym Emil odśnieżył.. Teraz też jest co robić.. nasypało w nocy ..... Ale dzisiaj idę porządkować dom.. nie podjazd i chodnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.12.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 U mnie biało - tak akurat - ładnie ale nie za dużo, wystarczy miotłą zamieść... ale, ale zaczęło sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mozna sie zaraz ubrac i lecieć odśnieżać!!! siadej na mietła i furgej do mnie, szipa dom Ci moja PS. czekom na wpis Gospodyni .... $%^&^$$^^&&& zaś te białe g...o leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 dzis powiem za Depeszka, niech troche bialego choc i u nas spadnie, wokol 3-city ponoc przysypalo a u nas ledwo centymetr moze. sama sie sobie dziwie ze tego bialego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 siadej na mietła i furgej do mnie, szipa dom Ci moja PS. czekom na wpis Gospodyni .... $%^&^$$^^&&& zaś te białe g...o leci Niedoczekanie Twoje, karlusie kochany! Już 2 razy dzisiaj odśnieżałam, sypie dalej, może jeszcze raz pójdę.. Zrobiłam w końcu ciasto na pierniczki, podobno ma do jutra w lodówce siedzieć. Upierdliwe to, trzeba sie namiąchać. Raczej nie będę gorliwą wykonawczynią, choć pewnie będa smaczne. Najlepiej byłoby, żeby dało się mikserem zamieszać, na blachę wylać i gotowe! No ale rad nierad jutro wałkuję i wycinam... Sołtys założył kózkę w gościnnym, Babcia się z nas śmieje, że kiedyś były wszędzie piece, teraz wszędzie kozy. Zaczynam się zastanawiać, czy nie przemianować agro na "Koziarnia Pod Sosnami". Ubierać dzisiaj choinkę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.12.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 siadej na mietła i furgej do mnie, szipa dom Ci moja PS. czekom na wpis Gospodyni .... $%^&^$$^^&&& zaś te białe g...o leci Też cierpliwie czekałem... a tu nic;) A szipa:rolleyes:... miałem solidną, ale po wrzuceniu 2 ton węgla się skończyła. To białe... to powinno być zabronione. I tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.12.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Upierdliwe to, trzeba sie namiąchać. Raczej nie będę gorliwą wykonawczynią, choć pewnie będa smaczne. no i tu KA mi się przydał, wymiąchał bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.12.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 A wiecie, skąd się wziął aniołek na czubku choinki? Dawno,dawno temu Mikołaj szykował się do odlotu.Już od początku jednak mu coś nie wychodziło http://forumogrodniczeoaza.pl/components/com_kunena/template/default/images/emoticons/sad.png Najpierw okazało się,że najlepsze elfy są na zwolnieniu, a zastępcy nie radzą sobie z robieniem zabawek.Mikołaj,obawiając się,że nie zdąży,poszedł do stajni.okazało się, że 3 najlepsze renifery są w ciąży http://forumogrodniczeoaza.pl/components/com_kunena/template/default/images/emoticons/angry.png a Rudolf i Dzwoneczek przeskoczyły płot i uciekły,Bóg wie gdzie.Zdenerwowany poszedł się napić brandy i filiżanki kawy.Okazało się, że nie ma alkoholu, bo chore elfy go wypiły.Postanowił, że zrobi sobie kawę.Jednak do kuchni weszła pani Mikołajowa i oznajmiła, że jej mama przyjeżdża za dwa dni http://forumogrodniczeoaza.pl/components/com_kunena/template/default/images/emoticons/unhappy-085.gif Mikołaj z szoku wypuścił puszkę puszkę z kawą i filiżankę.Kawa i odłamki rozsypały się po podłodze http://forumogrodniczeoaza.pl/components/com_kunena/template/default/images/emoticons/oh-jeez.gif Poszedł po szczotkę,ale włosie zjadły myszy.Wtedy, gdy Mikołaj był już maksymalnie wkurzony, zadzwonił dzwonek do drzwi.Otwiera, a tam stoi uśmiechnięty aniołek trzymający choinkę.Mówi wesolutkim głosem:-Wesołych Świąt, Mikołaju! Mam dla Ciebie choinkę, prawda,że jest piękna? gdzie mam ją wsadzić? i stąd się wzięła tradycja aniołka na czubku choinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.12.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 :lol::rotfl::lol2:, aż się musiałem zalogować, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.12.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ...i tak mi się nasunęło à propos tej przypowiastki: Depsia, ty więcej w obecności mojej, Jamlesa i Mirka lepiej zmień ton wypowiedzi o tym białym g... padającym z nieba , bo... jaszcze jaka nowa tradycja się narodzi ... ale już nie z aniołkiem w roli głównej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 jeny DPS-ia z Arniką z choinkami w d...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dobre :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.12.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 A ja już ubrałam choinki i aż dwie i prezenty spakowała do wrów:rolleyes:ale mi się pod choinką nie mieszczą :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 a skąd masz takie pikne szyszki Relcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.12.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ze własnej sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 o kurde dobrze że mój dzieć nie widział bo bym chyba lecieć do Ciebie musiała:lol: a co to za sosna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 czarna a czemu dziecko na szyszki uczulone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Też cierpliwie czekałem... a tu nic;) A szipa:rolleyes:... miałem solidną, ale po wrzuceniu 2 ton węgla się skończyła. To białe... to powinno być zabronione. I tyle! Nie godej gupot, Miruś, bo Ci pypeć na języku urośnie! no i tu KA mi się przydał, wymiąchał bez problemu Eeee, na ten jeden raz nie kupię. :lol::rotfl::lol2:, aż się musiałem zalogować, rewelacja Kiedyś już to gdzieś czytałam, ale fajnie było przypomnieć sobie! ...i tak mi się nasunęło à propos tej przypowiastki: Depsia, ty więcej w obecności mojej, Jamlesa i Mirka lepiej zmień ton wypowiedzi o tym białym g... padającym z nieba , bo... jaszcze jaka nowa tradycja się narodzi ... ale już nie z aniołkiem w roli głównej! jeny DPS-ia z Arniką z choinkami w d...... Wyobraźnia mi ruszyła... Upłakałam się rzetelnie!!! :rotfl: Yejtuś, ale jak już będziecie nam te choinki wsadzać, to chociaż niech ubrane będą, z bombkami i w ogóle, żebyśmy z Arniką choć zysk jakiś z tego wszystkiego miały... A ja już ubrałam choinki i aż dwie [ATTACH=CONFIG]153952[/ATTACH]i prezenty spakowała do wrów:rolleyes:ale[ATTACH=CONFIG]153953[/ATTACH] mi się pod choinką nie mieszczą :wiggle: O, masz może sosnę żółtą, ponderosę znaczy, że ma takie szyszki duże? Chciałam zameldować, że odśnieżałam dzisiaj CZTERY razy, ostatni raz przed pół godziną, szczęsliwa jestem jak 150! I dalej pada, tralalala!!!! Jutro też będę odśnieżać! Zebrałam się też w sobie i ubrałam dzisiaj choinkę. Zdjęcia są, ale na bloga wrzucę, chyba jutro. Są też zdjęcia boczków i szynek wędzonych, mniam! A jakie polędwiczki wyszły, to klękajcie narody! Dalej słucham wniebogłosy Roda Stewarta, troszkę ubiegłorocznego "Christmas" Michaela Buble, a najbardziej to jego "Ave Maria" - ta pieśń otula i uspokaja. Dzisiaj był dobry dzień! I nawet moje młodsze dziecko odebrało polecony z poczty, a dotychczas zawsze wracał, bo dzieciątko nie doszło na pocztę. Jutro ułożę na komodzie światełka, dodam troszkę bibelotów, zielonych gałązek i będzie już świąteczny nastrój w sypialni! Albo zrobię girlandę wokół łuku wejściowego...? Jingle bells, jingle bells...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 jakie uczulone zaraz chciałby taką mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no się pytam ,czemu on uczulony na mienie widziłam wianek bożonarodzeniowy z kasztanów a ja w sypialni powiesiłam sobie zwistylko proszę na ścianę nie patrzeć , bo ona czeka na tapetę i na tym zakończę pierdoły :rolleyes:czas chyba za pierniki się zabrać ....tylko zapomniałam kiedy ciasto nastawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts