Mirek_Lewandowski 11.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Właśnie urżnęli mi dzisiaj czubek świerka engelmana rosnącego na ulicy przed chałupą. Aby mu cały w .... wlazł... jingle bells... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no bo szyszka pikna a dziecka lubić szyszki no:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mirek, pod prąd drzewka Nam też kiedyś ucieli czubek choinki. Ale odrosła, teaz ma już 50 lat i nie widać szkody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Czasem drzewka chlapią jakimiś farbami, żeby je uchronić przed draństwem złodziei. Może trzeba w przyszłym roku tak zrobić z innymi...? Bo temu to już przez kilka lat czubka nie utną. Swoją drogą - draństwo niebywałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Draństwo to mało powiedziane. Moje świerki wzdłuż ogrodzenia i to po stronie ulicy też już takie akuratne do wycięcia... tfu, tfu na psa urok, żeby to nikomu do głowy nie przyszło. A śnieg do końca roku musi leżeć, ma być biało i basta. I nie obrażać mi tu naturalnej ozdoby jedynych takich świąt w roku, bo z Depesią zawiążemy KOŚP (komitet obrony śniegowych pierzyn) i zaczniemy strzelać! Jak może być WOŚP to będzie i KOŚP...kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No to już w kupie siła - jest nas co najmniej trzy! Bójcie się, śniegowi malkontenci! Będziecie pod ostrzałem. Za stodołą u nas tak mamy. Uwielbiam! Zaraz lecę odśnieżać, w nocy znów napadało!!! Jingle bells, jingle bells...!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Tola to jest nasz trzy.. Ty, DPSia i ja... no i mamy swój KOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Właśnie urżnęli mi dzisiaj czubek świerka engelmana rosnącego na ulicy przed chałupą. Aby mu cały w .... wlazł... jingle bells... co za gnojek, aby mu tez "czubka" ucieli, ciekawe jak by spiewal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Tola to jest nasz trzy.. Ty, DPSia i ja... no i mamy swój KOŚP o mnie to oczywiscie zapomnialas , ja w tym roku na razie chce troche bieli. za dlugo bylo ponuro. dobra, lece bo mam dzis urwanie tylka w robocie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Nieee... Ciebie to ja brałam pod uwagę grilowania, duszonek, picia nalewek i piwa, ogrodowo, słonecznie.. ale zimowo to nie;no:Toś mnie zaskoczyła teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ha, sama siebie zaskoczylam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) ktoś tu auuto sprzedaje :rolleyes:na święta zabrakło? ...nie nie będę się śmiać, bo mnie kara znowu spotka ...i ja świąt nie będę miała, bo w pracy mojego męża zapomnieli o wypłacie pierwszy raz i to na święta ...nawet nie pyskną czy wypłacą ....idzie kryzys i mnie trza bedzie sprzedać auuto by gęś wykupić ide się leczyć , bo mi się lody roztopią pierwszą dawkę już połknęłam o 8smej bo swiat powinien być zielony albo biały , tak? Edytowane 12 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Relcia.. a Ty gorączkę masz????? Bo jakby tu powiedzieć.. nie wyczytałam, że ktoś auto sprzedaje.... Ostatnio to ja sprzedawałam, ale... drugie już było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 .... A śnieg do końca roku musi leżeć, ma być biało i basta.... może leżeć od Wigilii do Trzech Króli ale żeby jesienią na początku grudnia to niech sobie leży w Alpach ......... u Depesi i całego tego KOŚP-a PS. zaś to g.....o leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jamles... czy Ciebie na tą choinkę wsadzili zamiast tego anioła????????? Dobrze jest.. bardzo dobrze.. biało i wreszcie czysto na Śląsku i Zagłębiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ... nie wyczytałam, że ktoś auto sprzedaje.... dziadek z babcią puncioka, szczegóły ze Śniegową Gospodynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jamles... czy Ciebie na tą choinkę wsadzili zamiast tego anioła????????? Dobrze jest.. bardzo dobrze.. biało i wreszcie czysto na Śląsku i Zagłębiu... to przyjedź, mam trzy auta do umycia z tej bieli PS. a Zagłębie i tak ....... czerwone jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.12.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 może leżeć od Wigilii do Trzech Króli ale żeby jesienią na początku grudnia to niech sobie leży w Alpach ......... u Depesi i całego tego KOŚP-a PS. zaś to g.....o leci Jamles, ja to cię podziwiam... Nie wiem, czy sam się zdobędę na aż tyle tolerancyjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.12.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Arnika ....gorączki nie mam , bo lody jem a zadbane auto widzę :rolleyes:srebrny-metallic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 oj tam dziwaczycie, ja nie mam prawie wcale sniegu - 1 cm to nie snieg i bym troche chciala. pies by sie tak cieszyl a i roslinkom lepiej pod puchowa kolderka. i mniej aut na drogach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts