DPS 22.04.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dziękuję Ci, kochaniutka, chociaż Ty jedna poza Rrmisią doceniłaś nas z Bliniem. Rrmisia oczywiście docenia tym bardziej, że jest autorką zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Depsiu, no pasujecie do siebie!!!! Kibelek czadowy!!!!! P.S. Czytałam, ale sie mi zdjęcia nie wyświetlały Miałam kłopoty z siecią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No !!!! A z grzybami to nie wiem jak bedzie Jak sie maja zmarnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Rrmisia, Ty się nie wygłupiaj, bo ja już sporo osób obdarowałam i nie mam aż tyle grzybów. A House gotów pomyśleć, że w capa go robię albo wcale nie chcę mu dać tych grzybów. No, poruta by była jak szlag. Przyjadę na zlot i skontroluję sytuację. Połowa ma zostać dla Housa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No !!!! A z grzybami to nie wiem jak bedzie Jak sie maja zmarnowac To byłoby świętokradztwo połączone z marnotrawstwem absolutnym!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 powiem Ci tak, jak ja byłem u r to mi zdjęć nie robiła, nieatrakcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No coś Ty, po prostu nie usiadłeś na ten kibelek, więc co miała fotografować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To jak tron nie kibelek On już się tak wpisał w krajobraz domu rrmi że cieżko bedzie go stamtąd usunąć Fajnie sie bawiliście widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.04.2008 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Rrmisia, Ty się nie wygłupiaj, bo ja już sporo osób obdarowałam i nie mam aż tyle grzybów. A House gotów pomyśleć, że w capa go robię albo wcale nie chcę mu dać tych grzybów. No, poruta by była jak szlag. Przyjadę na zlot i skontroluję sytuację. Połowa ma zostać dla Housa. Hmmm ... ja juz sama nie wiem, co to sa za grzybki, ze tak sie Ludziska za nimi zabijaja Bry! Sloneczny, cieply, suchy i optymistyczny Ide pobiegac Zycie jest taaakie piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam Jak tylko rzucę tę pracę i bedę budzić sie w domu bez nerwów to też będę ćwierkotać z rana, ze życie jest piekne Narazie zaleczam się kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Mayland, nie martw się tylko może zmień pracę od zaraz? Teraz trzeba Ci dużo siły do nowego domu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A ja sobie śweitgotam, pląsam i w ogóle, bo dzien ładny, jedna księżniczka pobiegała za kijami w towarzystwie przystojnego dobermana, do drugiej księżniczki jedziemy po południu z nowymi ciuszkami Kawusię spijam, rozmawiam z fajnymi ludźmi - czego chcieć jeszcze Dziń dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam Jak tylko rzucę tę pracę i bedę budzić sie w domu bez nerwów to też będę ćwierkotać z rana, ze życie jest piekne Narazie zaleczam się kawą mayland, Rzucaj! Bedzie nas coraz wiecej Spojrz na Kasie, jaka usmiechanieta brazunia, tez na smutna nie wyglada Depsia, chyba tez tylko na swoim a nie u kogos i nie powiem ... na kibelku prezentuje sie cacy. No i jeszcze rrmisia. Tez nie slyszalam, aby specjalnie narzekala ... no chyba tylko na pogode, ale to juz przeszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam Jak tylko rzucę tę pracę i bedę budzić sie w domu bez nerwów to też będę ćwierkotać z rana, ze życie jest piekne Narazie zaleczam się kawą Tak będzie, mówię Ci choć oczywiście bez kwasow sie nie obejdzie, ale to tak żeby chyba człowiek z wprawy nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No ba, nie ma jak na swoim, jeśli tylko człowiek ma jakiś pomysł na życie. Ale nie wolno się z tym spieszyć, taka decyzja musi dojrzeć, w każdym z nas. Lecę, spróbuję wrzucić jakieś zdjęcia z końca starej drewutni na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Się udało wrzucić fotki i coś napisać. Całe szczęście, że odszukałam swój dziennik, bo już na ósmej stronie był! No to przynajmniej przez chwilę będzie na pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Badz bardziej systematyczna to bedzie zawsze na gorze. Fajnie jest jak sie cos zrobi nowego Mi najbardziej sie to pomalowane podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Zdecydowanie lepiej Ale zróbrze se babo jedna linka do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No nie poznałam tego miejsca!!!!! Szacuneczek dla Chłopaków (wszystkich) Ale się przestrzeń wielka zrobiła!!!! A drzwi kiedy? Pokażesz, co nie Nareszcie link jest (ja swój dziennik dodałam do Ulubionych, to i szukać nie musze w razie "W" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Rrmisia - mnie się też właśnie to pomalowane podoba. Kasia - melduję wykonanie polecenia, z tym, że po pewnych trudnościach z długością podpisu. Brazunia - jasne, że pokażę drzwi, ale Mąż jeszcze nieprędko je zrobi, choć mam nadzieję, że w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts