Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rrmisia, Ty się nie wygłupiaj, bo ja już sporo osób obdarowałam i nie mam aż tyle grzybów. :lol:

A House gotów pomyśleć, że w capa go robię albo wcale nie chcę mu dać tych grzybów. No, poruta by była jak szlag. :o

Przyjadę na zlot i skontroluję sytuację. 8) Połowa ma zostać dla Housa. :D

Rrmisia, Ty się nie wygłupiaj, bo ja już sporo osób obdarowałam i nie mam aż tyle grzybów. :lol:

A House gotów pomyśleć, że w capa go robię albo wcale nie chcę mu dać tych grzybów. No, poruta by była jak szlag. :o

Przyjadę na zlot i skontroluję sytuację. 8) Połowa ma zostać dla Housa. :D

Hmmm ... ja juz sama nie wiem, co to sa za grzybki, ze tak sie Ludziska za nimi zabijaja 8) :lol:

Bry! Sloneczny, cieply, suchy i optymistyczny :-) Ide pobiegac :D Zycie jest taaakie piekne :D :D :D

A ja sobie śweitgotam, pląsam i w ogóle, bo dzien ładny, jedna księżniczka pobiegała za kijami w towarzystwie przystojnego dobermana, do drugiej księżniczki jedziemy po południu z nowymi ciuszkami :D Kawusię spijam, rozmawiam z fajnymi ludźmi - czego chcieć jeszcze :D

Dziń dybry :D

Witam :lol: Jak tylko rzucę tę pracę i bedę budzić sie w domu bez nerwów to też będę ćwierkotać z rana, ze życie jest piekne :lol: Narazie zaleczam się kawą :wink: :lol:

mayland,

Rzucaj! Bedzie nas coraz wiecej ;) Spojrz na Kasie, jaka usmiechanieta :D brazunia, tez na smutna nie wyglada ;) Depsia, chyba tez tylko na swoim a nie u kogos i nie powiem ... na kibelku prezentuje sie cacy. No i jeszcze rrmisia. Tez nie slyszalam, aby specjalnie narzekala ... no chyba tylko na pogode, ale to juz przeszlosc 8) :D

Witam :lol: Jak tylko rzucę tę pracę i bedę budzić sie w domu bez nerwów to też będę ćwierkotać z rana, ze życie jest piekne :lol: Narazie zaleczam się kawą :wink: :lol:

Tak będzie, mówię Ci :D

choć oczywiście bez kwasow sie nie obejdzie, :roll: ale to tak żeby chyba człowiek z wprawy nie wyszedł :roll: :wink:

No ba, nie ma jak na swoim, jeśli tylko człowiek ma jakiś pomysł na życie. :D

Ale nie wolno się z tym spieszyć, taka decyzja musi dojrzeć, w każdym z nas. :roll:

Lecę, spróbuję wrzucić jakieś zdjęcia z końca starej drewutni na serwer. :wink:

Się udało wrzucić fotki i coś napisać. :D

Całe szczęście, że odszukałam swój dziennik, bo już na ósmej stronie był! :o :lol:

No to przynajmniej przez chwilę będzie na pierwszej. :D

No nie poznałam tego miejsca!!!!! Szacuneczek dla Chłopaków (wszystkich) :D Ale się przestrzeń wielka zrobiła!!!!

A drzwi kiedy? Pokażesz, co nie :oops:

Nareszcie link jest :-? :D

(ja swój dziennik dodałam do Ulubionych, to i szukać nie musze w razie "W" :wink: )

Rrmisia - mnie się też właśnie to pomalowane podoba. :lol:

Kasia - melduję wykonanie polecenia, z tym, że po pewnych trudnościach z długością podpisu. :-?

Brazunia - jasne, że pokażę drzwi, ale Mąż jeszcze nieprędko je zrobi, choć mam nadzieję, że w tym roku. :roll: