Arnika 13.12.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Gospodyni, zgadzam sie z Relek, ze funkcja piernikow zasadza sie glownie w zapachu A smak to juz nie bałdzo No chyba, ze trafi sie jakis hobbista My piernikow nie robimy, ale za to uzywamy duuuzo swiec piernikowych, cynamonowych i waniliowych W domu pachnie wybitnie smakowicie a robota przy tym zadna Co do kregoslupa, to wcale mu sie nie dziwie ... Tez bym sie zbuntowala i lupala Cie w krzyzu az milo Przy pracach w kuchni wyprobuj wygodniejsze pozycje. A moze masz blat z nisko, he? Ja odkad mamy na 94 cm to czuje, ze zyje Te nizsze blaty bardzo meczyly mi kark i ... rece Kochana, Ty masz wzrost podobny do mojego, wiec mysle ze blacik o podobnej wysokosci bardzo by Cie uszczesliwil Ja nie wiem czy smarty lubia zimno czy nie ... Moj mial u mnie wrecz niebianskie warunki Cieplutko, mieciutko, muza niezla, energii po kokarde ... A jednak fikal lobuz jeden Mowia, ze jutro dotrze do mnie drugi Smart jak smart ... wiadomo co ma miec i jak wygladac ale ten bedzie na dwie karty SIM Juz sie ciesze, bo zawsze mi tego brakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.12.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 DePSia ? żartowałaś? jak bzykniesz spryskiwaczem i zamkniesz to ci spleśnieją :Prozłożysz na dwa dni przed świętami w kryształach :rolleyes:i będą miękkie ale tęgo mróz łapie ...ale się pięknie spaceruje ...ale skrzypi śnieg pod nogami ....ale niebo rozgwieżdżone i tak ma być do 0,30 w morde bo ja spać nie idę i żeby nie było na marne moje czuwanie a opowiedz jak smakuje herbata z suszonymi jabłkami , bo ja robię z żywymi, zalane wrzątkiem puszczają aromat i smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Smart... smart... czy to nie jest taki maleńki samochodzik;) A ubranko dla niego miałaś? ciepłe futerkowe, bo przecież zima jest teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Smart... smart... czy to nie jest taki maleńki samochodzik;) A ubranko dla niego miałaś? ciepłe futerkowe, bo przecież zima jest teraz... Kochana taki smarcik to i dla Ciebie i dla mnie za maly :lol2: On bagaznik ma na sniadanko dla jednej osobki My musimy wiekszymi furkami jezdzic Futerka nie mialam, ale dla nowego kupie Chiba roziowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.12.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 i z podgrzewaczem, bo futerko tylko trzyma ciepło a coś jeszcze musi je wytwarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 to ja myślę ,że łatwiej se smartnąć smarta w kożuch a zakupić rękawiczki Hi-Call Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dziewczyny, lecą ,już lecą :wiggle:lecę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Eeee, no co leci? Mnie to od rana ciśnienie w górę leci, bo przeglądarka mnie się zbiesiła. Musiałam wyrzucić, opłakać utracone zakładki, potem ściągnąć i zainstalować nowszą wersję, ucieszyć się z odzyskanych zakładek, a na dodatek nasze wieże przekaźnikowe są w remoncie i sygnał wifi jest tak tragicznie wolny, że od lat tak źle nie było! No i cisnienie mnie w górę leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ..... cisnienie mnie w górę leci... mnie od wczoraj, kalomorowi brakuje tylnej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no latają se gwiezdne gruzy mnie też wczorajszego wieczora ciśnienie skoczyło , bo mróz 15 celsjusza , oni każą wyjść na pole beze lamp o 0: 30 :rolleyes:to ja czekam , kożuch w pogotowiu , walonki ...myślę o jakiejś desce co by mnie tyłek do śniegu nie przywarł na pieńku ......i wyglądam przez okno po 20 drugiej :jawdrop:a tam lecą , jeden za drugim na pół nieba ....:rolleyes:eee, myślę sobie ...kazali o 0, to na pewno wtedy się będzie :)lało , poczekam ......o 0: 30 kożuch na grzbiet , kota pod pachę i lecę :jawdrop:a tam gówno leci nic , nic !!! nawet samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.12.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) zobacz DePeSia jak to się ludzie na naszych żartach nie znają ...na MK się ostatnio strasznie uaktywniło bractwo :oobce gadają , to się odezwałam i od razu mnie wyzwali ,że obrażam :jawdrop:a to był żart....przegięłam? niedługo będę posądzona tam o rasizm , antysemityzm, posybilizm, islamofobie, ksenofobie, faszyzm i lordozę ....idzie nowe? Edytowane 14 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ech, kochana... Moja opinię o forum MK po Jego odejściu znasz nie od dziś. Szkoda i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.12.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 A dzisiaj też będzie gruz z nieba spadał ? Bo ja bym chętnie ten gwiezdny pył pooglądała....... I wcale niekonieczkie o pierwszej czy tam wpółdopierwszej w nocy A tak w ogóle to dziń dybry dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 mnie od wczoraj, kalomorowi brakuje tylnej szyby Sama wyjszła, czy ktoś pomógł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.12.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 te Geminidy mają latać do 17 grudnia koło godziny 22 to ja z okna widziałam całkiem jak na tym filmie http://www.polskieradio.pl/5/266/Artykul/744086,Przed-nami-deszcz-Geminidow-Juz-dzis ale mnie podkusiło czekać a pewno się wtedy zachmurzenie zmieniło , bo na górze gwiazdy były a tam gdzie widziałam spadające gwiazdy na dom mojego sąsiada to już gwiazd nie widziałam ,pewno chmury zasłoniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 To ja dzisiaj sobie popatrzę, może jakie Geminidy obaczę ... może .... Nie przepadam za odśnieżaniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Sama wyjszła, czy ktoś pomógł? ktoś pomógł ...... rułki z gardinsztangi ....... pozostałych pomocników pominę milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no teraz to juz zupelnie nie kumkam:rolleyes: rozumiem ze chodzi o szybe w autku ale co to te rulki czulki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ktoś pomógł ...... rułki z gardinsztangi .......pozostałych pomocników pominę milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts