Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gospodyni, zgadzam sie z Relek, ze funkcja piernikow zasadza sie glownie w zapachu :-) A smak to juz nie bałdzo ;) No chyba, ze trafi sie jakis hobbista ;) My piernikow nie robimy, ale za to uzywamy duuuzo swiec piernikowych, cynamonowych i waniliowych :-) W domu pachnie wybitnie smakowicie a robota przy tym zadna :popcorn::lol2:

Co do kregoslupa, to wcale mu sie nie dziwie ... Tez bym sie zbuntowala i lupala Cie w krzyzu az milo :mad::cool: Przy pracach w kuchni wyprobuj wygodniejsze pozycje. A moze masz blat z nisko, he? Ja odkad mamy na 94 cm to czuje, ze zyje :-) Te nizsze blaty bardzo meczyly mi kark i ... rece :confused: Kochana, Ty masz wzrost podobny do mojego, wiec mysle ze blacik o podobnej wysokosci bardzo by Cie uszczesliwil ;)

Ja nie wiem czy smarty lubia zimno czy nie ... Moj mial u mnie wrecz niebianskie warunki ;) Cieplutko, mieciutko, muza niezla, energii po kokarde ... A jednak fikal lobuz jeden :mad: Mowia, ze jutro dotrze do mnie drugi :-) Smart jak smart ... wiadomo co ma miec i jak wygladac ;) ale ten bedzie na dwie karty SIM :rolleyes: Juz sie ciesze, bo zawsze mi tego brakowalo :rolleyes:

DePSia :rolleyes:? żartowałaś? jak bzykniesz spryskiwaczem i zamkniesz to ci spleśnieją :Prozłożysz na dwa dni przed świętami w kryształach :rolleyes:i będą miękkie :lol2:

ale tęgo mróz łapie ...ale się pięknie spaceruje ...ale skrzypi śnieg pod nogami ....ale niebo rozgwieżdżone i tak ma być do 0,30 w morde :bash: bo ja spać nie idę i żeby nie było na marne moje czuwanie

a opowiedz jak smakuje herbata z suszonymi jabłkami , bo ja robię z żywymi, zalane wrzątkiem puszczają aromat i smak

Smart... smart... czy to nie jest taki maleńki samochodzik;) :lol:

A ubranko dla niego miałaś? ciepłe futerkowe, bo przecież zima jest teraz...

Kochana taki smarcik to i dla Ciebie i dla mnie za maly :p:lol2: On bagaznik ma na sniadanko dla jednej osobki :bash::p My musimy wiekszymi furkami jezdzic ;)

Futerka nie mialam, ale dla nowego kupie :lol2: Chiba roziowe :lol2:

Eeee, no co leci? :o

Mnie to od rana ciśnienie w górę leci, bo przeglądarka mnie się zbiesiła.

Musiałam wyrzucić, opłakać utracone zakładki, potem ściągnąć i zainstalować nowszą wersję, ucieszyć się z odzyskanych zakładek, a na dodatek nasze wieże przekaźnikowe są w remoncie i sygnał wifi jest tak tragicznie wolny, że od lat tak źle nie było!

No i cisnienie mnie w górę leci...

no latają se gwiezdne gruzy :wiggle:

mnie też wczorajszego wieczora ciśnienie skoczyło , bo mróz 15 celsjusza , oni każą wyjść na pole beze lamp o 0: 30 :rolleyes:to ja czekam , kożuch w pogotowiu , walonki ...myślę o jakiejś desce co by mnie tyłek do śniegu nie przywarł na pieńku :o......i wyglądam przez okno po 20 drugiej :jawdrop:a tam lecą , jeden za drugim na pół nieba ....:rolleyes:eee, myślę sobie ...kazali o 0, to na pewno wtedy się będzie :)lało , poczekam ......o 0: 30 kożuch na grzbiet , kota pod pachę i lecę :jawdrop:a tam gówno leci :bash: nic , nic !!! nawet samolot :mad:

zobacz DePeSia jak to się ludzie na naszych żartach nie znają :rolleyes: ...na MK się ostatnio strasznie uaktywniło bractwo :oobce gadają , to się odezwałam i od razu mnie wyzwali ,że obrażam :jawdrop:a to był żart....przegięłam?

niedługo będę posądzona tam o rasizm , antysemityzm, posybilizm, islamofobie, ksenofobie, faszyzm i lordozę ....idzie nowe?

Edytowane przez relek

te Geminidy mają latać do 17 grudnia :) koło godziny 22 to ja z okna widziałam całkiem jak na tym filmie http://www.polskieradio.pl/5/266/Artykul/744086,Przed-nami-deszcz-Geminidow-Juz-dzis ale mnie podkusiło czekać a pewno się wtedy zachmurzenie zmieniło , bo na górze gwiazdy były a tam gdzie widziałam spadające gwiazdy na dom mojego sąsiada to już gwiazd nie widziałam ,pewno chmury zasłoniły