EZS 19.12.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 zależy, jak szybko je zjesz. Po upieczeniu są twarde a potem coraz bardziej miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Tak jak mówi Ewa. Po upieczeniu twarde jak podeszwa, z czasem coraz bardziej jadalne. Przeważnie czekało się przynajmniej 2 tygodnie, żeby były miękkie jak należy. Osia - wiesz co, Ty to masz senatorski łeb... Że też ja do tej pory nie wpadłam na to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Na Wielkanoc będą jak znalazł...:rotfl: no to się Sołtys naszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ja tam wole takie chrupiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Osia - wiesz co, Ty to masz senatorski łeb... Że też ja do tej pory nie wpadłam na to!!! Tiaa to pewnie przez to szlachectwo co czasem słomą wyłazi... no to się Sołtys naszuka Myślisz, że do Wielkiejnocy zapomną gdzie schowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ja sobie jarmarku nie obejrzę :Dbo pierniczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.12.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 bardzo ładne lampiony Amber. We wnętrzu czystym-ascetycznym będzie je pięknie widać. rzeczywiscie fajnie wygladaja Bardzo je polubilismy, tylko zuzycie swiec jakby skoczylo Depsia, bylam widzialam Cudnie i kolorowo Piekny klimat i az zal, ze tak to tylko raz do roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 no to się Sołtys naszuka Nawet nie będzie szukał. Ma swoje sposoby, żeby dostać to, czego chce. ja tam wole takie chrupiace Kochana, i tu wyłazi, żes jeszcze młoda i nie masz uzębienia jak klawiatura... Tiaa to pewnie przez to szlachectwo co czasem słomą wyłazi... No wiesz, Niechcic też w butach ze słomą chadzał, a jednakowoż wielkim panem BYŁ. ja sobie jarmarku nie obejrzę :Dbo pierniczę .... A pierniczysz pierniczki czy duży piernik krajankę? rzeczywiscie fajnie wygladaja Bardzo je polubilismy, tylko zuzycie swiec jakby skoczylo Depsia, bylam widzialam Cudnie i kolorowo Piekny klimat i az zal, ze tak to tylko raz do roku ... W sumie to tych jarmarków różnych u nich dużo jest, lubię jeździć, bo zawsze bardzo dbają o estetykę, kramy przyzwoite, udekorowane pięknie, nie ma mowy o jakichś paskudnych budach, co u nas wciąż często się zdarza. Jak jest jarmark rolników, to dopiero mamy raj do łażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.12.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a dziecię jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.12.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) choc mi wczoraj wyłączyli prąd na cały dzień to i tak se popierniczyłam i poprasowałam i pościel zmieniłam a to urobek wczorajszego dnia [ATTACH=CONFIG]155535[/ATTACH] teraz zabieram się za druga taką samą porcję , dwie choinki , dwa Mikołaje i szopkę mini koniec z obdarowywaniem pierniczkami ale dziś się robić nie chce ...piękny mróz , piękny śnieg , piękne słońce Edytowane 20 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ewa - bóle przechodzą, poprawia się wyraźnie, dziękuję za pamięć! I tak krtań i gardło ma do leczenie, w ogóle kufffniasz nie uważa na siebie!!! Relcia, nie widzę załącznika, więc nie wiem, jaki ten urobek. Chyba jednak się poleniłaś. No dobra, żartowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Pogoda u nas... Szare niebo, zgniła mgła, śniegu brak, wilgoć i chłód w powietrzu. Ja chcę zimyyyy!!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Depsiu u mnie zima książkowa... trochę śniegu, mały mrozik a i chwilami słońce zza chmur wyziera nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.12.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a coś namieszałam , bo mnie plecy pękają przy tej drugiej porcji pierwszy roz w życiu ...już tak na początku roboty .....ja nie wiem czy jest sens robić . ....chyba zalegne se teraz chyba widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) to ja pokaze tez moje pierniczenie http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC00857_zpse2c7156e.jpg Edytowane 20 Grudnia 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ho ho ho, dziewczynki, jakie Wy macie śliczne pierniczki! Takie śliczności to ja jedynie w sklepie widziałam, a już zrobić to na pewno bym nie umiała! Bolące plecy też zaliczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.12.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Oo Markotko ... Tobie się chciało ...ja poszłam na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Marta masz naprawde najpiekniejsze pierniczki, udekorowane jak w fotoszopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a reniferki to nawet skarpetki maja moglabys cukiernie prowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts