Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaaa... daleko... a jakie Markotka ciach pyyyyyszne piecze.. Nie raz miałam okazje spróbować.. zajadałam się...

Nie dość , że ładnie wyglądają, zakalca nie ma to i przepyszne...

Jak zakalca nie ma, to u mnie w domu nie zejdzie :) Znika wszystko, co glutowate i niedopieczone. Te ładne i wyrośnięte - leżą ...

Dziewczynki i chłopaczki :D DPSza zaraz będzie ryczeć jak bóbr :lol2:.......pa3ę na prognoze pogody i do poniedziałku :o -7. -8 stopni a w Wigilię +3 :D i potem do samego połowy stycznia +3:D a nawet 30 +7 poco ja sanki kupowałam pod choinkę:bash: .......czyżby miała się sprawdzić mądrość ludowa .....Barbara po lodzie , Boże narodzenie po wodzie :p ...skąd ta natura wie ?

a jak Wam taki Mikołaj przyniesie prezenty :Dto się nie przestraszcie , nie zwiewajcie, tylko cap a potem w nogi DSC_0064.jpg :lol2:chyba przeżyliśmy koniec świata , no to się wezmę w końcu do poważnej roboty :D święta będą :wave:

ps. albo ten koniec świata zaczyna sie w Warszawie :o

Edytowane przez relek

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.

Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,

spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .

Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie,

przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości.

http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg

W te piękne Święta
Bożego Narodzenia

Pragnę złożyć Wam życzenia,

Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości.

A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność.

Życzy Arnika z Rodziną
:)

http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg

ja jeszcze nie świętuję, ja dopiero skończyłam pracę zawodową, teraz mnie czeka praca w domu.

Niech się ta zima nie wygłupia, teraz jej nie ma a w lutym przywali? Ja muszę na kurs jechać, mam pokój w jakimś nędznym akademiku, zamarznę tam!