wu 27.12.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 DPS-ia windows 7 prosty jak budowa cepa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Skoro ja taki laik komputerowy , i na "7" śmigam to jest tak jakbyś stare kapcie zamieniła na nowe, też wygodne... Jest OK... Nie taki diabeł straszny... Ale ja jakoś do lapka się nie mogę przekonać.. bo u mnie zasięgu nie ma prawie wcale i śmigam na ruterze radiowym, i na stacjonarnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A TAKI zwykły samsung, najprostszy jaki się da, zamówiłam, już jest w drodze. mÓJ DOTYCHCZASOWY ASUSIK O WIELE MNIEJSZY I SŁABSZY, A RADZIŁ SOBIE BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW ZE MNĄ. Oj, CaopsLock. No ale Sołtys mi wyrywał go ciągle, bo też chciał do neta. No i w końcu wyłudził... 320 giga dysku!!! Co ja z tym będę robić, te 20 to dla mnie za dużo o 15!!! Filmów nie ściągam, bo net nie da rady. Nawet na YT nie wchodzę, bo zanim zbuforuje 5-minutowy filmik, to mnie cholera weźmie. No i limity transferu danych mam. No to co ja potrzebuję w tych warunkach, tylko najprostszy lapek... Dziecko wczoraj odwieźliśmy na pociąg. I ja znowu walczę z początkowym stadium choroby!!! Co to ma być, ja się pytam, żeby po każdym wystawieniu czubka nosa z domu trzeba było na gwałt się leczyć??? A MUSZĘ być zdrowa absolutnie, bo w każdej chwili może przyjść wezwanie do oddania krwi, moja krew ma rzadką grupę A Rh- a w rodzinie jeden z maluchów będzie miał operację serca i będzie potrzebował krwi tej grupy. No jak nie zwalczę, to nie wezmą tej krwi i co dzieciak (a właściwie matka) zrobi?! Idę po czosnek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Aaaa, pochwalić się muszę! Synuś młodszy zdał egzamin, Cambridge Advanced English! :D Dumna jestem jakniewiemco, bo młodsze dziecko też ode mnie zaczynało naukę, potem tylko lekcje w liceum i własna praca, nigdy ani godziny kursów! Ja to jednak zdolne dzieci mam, a co! Edytowane 28 Grudnia 2012 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 no fajny ten młodszy szkoda że młodszy:lol2: oj DPS-ia to ja za maluszka kciuki trzymam a ty kuruj się intensywnie Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.12.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 bardzo sympatyczny Młodszy. Gratuluje advanced , znaczy congratulation i dumnej Mamie też Depsiu - Ty grasz na pianinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Gratuluję dziecku A tak z czystej ciekawości - do czego mu to? Rozszerzę pytanie - czy AC liczy się jakoś specjalniej przy szukaniu pracy czy to dla siebie samego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Przystojny i mądry, dlaczego jest młodszy.....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Dziękować za gratulacje. W sumie to oba powody były jednakowo ważne, FCE to teraz prawie każdy gimnazjalista ma (co za czasy, panie... ), a pracodawcy oglądają się co najmniej za takimi z CAE. Namawiam go, żeby jeszcze zrobił sobie BEC Vantage, wtedy będzie rzeczywiście wartościowym nabytkiem dla przyszłego pracodawcy. O kciuki za malucha uprasza się jak najbardziej, barrdzo będą potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Aha, Zosiu - kiedyś trochę grywałam, teraz to... ech, szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ooo i ja i T. tez mamy taka sama krewke, trzymamy kciuki za maluszka. DPS-ia nie choruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 widzisz DPS-ia już wiesz gdzie dzwonić w razie nie daj Boziu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.12.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) DPS nie ściemniaj ;)nie masz rzadkiej grupy krwi , bo ja tez mam taką i Tar i T. :rolleyes:to już jest nas kupa a co do zarazy to mnie pobiera ale dziwnie ...niezdecydowanie dlatego przejęłam Twój sposób leczenia i co godzinę żuję młodego naszego jak wzięlo w niedzielę, to do wczoraj temp. skakała mu na 39 a wczoraj dostał antybiotyk....w sumie to 6 dzień i dziś tez na 38 z groszami i w zasadzie to tylko temperatura ....doktor odkryła ,że miał zapaleni krtani i przyplątała się po drodze grypa Edytowane 28 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 No to dokładnie jak nasz Młodszy właśnie, niby grypa, niby nie wiadomo, aż w końcu zapalenie krtani i antybol, Augmentin zaliczył. Relcia, Ty priva odbierz, zamiast się mądrzyć, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ja ostatnio miałam jeden dzień słownie jeden dzień grypę, która od razu przeszła w spastyczne zapalenie oskrzeli, po którym wylądowałam w szpitalu z problemami z serduchem:( oduczyło mnie to lekceważyć "przeziębienie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ja jeszcze 3 dni zinat musze brac, czuje ze jest lepiej, po augmentinie mam zawsze jakies cyrki skorno-zoladkowe:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ja ostatnio jak antybiotyk dostaję to się nie mam czasu nawet zastanawiać czy mi szkodzi czy nie taka końska dawka na dzień dobry:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.12.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Wusia , a jak można w jeden dzień zlekceważyć grypę ? przeca jeszcze się nie rozwinęła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.12.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Gospodyni, fajowski masz ten nowy nabytek I dobrze dopasowany do Twoich potrzeb Gratuluje wyboru i niech Ci swietnie sluzy Synkowi pogratuluj ode mnie zdania egzaminu Dzielny i madry Chlopiec! Mysle, ze to fajnie miec takiego Syna, ktory nawet z dala od rodzinnego domu pamieta jak Mu Rodzice w glowie dobrze poukladali Wielkie brawa! Co do egzaminow jezykowych to powiem szczerze, ze certyfikat wazny tylko wtedy gdy ktos sie stara o prace jako nauczyciel/korepetytor czy sektretarka. Nie slyszalam aby na inne stanowiska wymagano certyfikatow. Wazne jest sama umiejetnosc. Musisz mowic, pisac, komunikowac sie, prowadzic biznesowe spotkania i spotkania o niczym To wszystko sprawdza sie juz podczas rozmowy telefonicznej gdy HR umawia kandydata na spotkanie. A potem wlasciwie "od drzwi" jest rozmowa z nativem. Wynik jest zawsze 0-1. Potrafisz albo nie. Znasz specyficzne slownictwo wymagane dla nadego stanowiska, albo nie. Co innego certyfikaty w stricte profesjonalnych dziedzinach, ktore zdaje sie w jezykach obcych np. z finansow, prawa, informatyczne. Im rzadszy i trudniejszy do zdobycia, tym bardziej wartosciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ta akurat Relcia działała błyskawicznie:( rano poczułam się kiepsko, skoczyła temperatura, ból kości, mięśni i całości generalnie jak po przejściu przez wyżymaczkę, do wieczora jechałam na przeciwgorączkowych, gipexie i innych takich w nocy zaczęłam chyrlać i było mi duszno, na drugi dzień powlekłam się do lekarza i już było jak to się po ptokach bo było spastyczne zapalenie oskrzeli:( tym razem nie zlekceważyłam bo nie zdążyłam ale już wiem że to co wzięłam za przeziębienie tylko w cięższej formie było grypą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts