TAR 28.12.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 w biedronce dzis fajery i petardy rzucili wiec i wioskowi bohaterowie tez sie rzucili. cala nerwowa chodze, pies - szkoda gadac tez znerwicowany, jakis dekiel nam petarde za plot wrzucil, az sie wystraszylam a pies az skowyczal. jakbym gnoja dorwala to nogi z tylka.... zaraz posadze meza przy kamerach niech sprawdzi kto to, jak miejscowy to pare slow nieprzyjemnych uslyszy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ot durne łby:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.12.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 przestałam się mądrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Relcia broń Boże nie do Ciebie to było:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Wusia nie nerwujsia , to DepeSia nie kazała mi mędrkować H1N1 nadciąga właśnie się zastanawiam czy on mnie nie wlazł we piersi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ufffffffffff Relcia epidemija grypy się robi lepiej do lekarza się przeczołgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Wusiu, ona też nie do Ciebie, tylko do mnie. Póki co to jestem srodze rozczarowana nowym lapkiem. Powinien śmigać jak głupi, bo wszystkiego ma dwa razy tyle, co stary asusik, a on... Po prostu pożal się Boże! Tempo pracy jak żółw po tabletkach nasennych (jak mawia Wusia), ostrość ekranowych czcionek w aplikacjach FATALNA, co chwilę włącza mi się jakaś durna nieproszona aplikacja. Na nowym dysku przyjechało 30 GB już zajęte! Ja pierdzielę, jak tak dalej pójdzie to wrócę do Asusa, a ten cud miód niech sobie Sołtys bierze! Relcia - wyślę, jak ten durny lapek wczyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.12.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Do wyostrzenia czcionek dla win7 mozesz albo:- wlaczyc ClearType- albo musisz wrzucic specjalnego patch'a (moge Ci podlinkowac jak znajde)- albo zmien odswiezanie. BTW masz podpiety do lapka monitor zewnetrzny czy tez pracujesz na ekranie laptopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ClearType już włączyłam, wcześniej. Ekranu lapka używam. I nawet do Painta nie potrafie tutaj wkleić zrzutu ekranowego, żeby to pokazać!!!Aaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 z ciekawostek to był u mnie Pan Ksiądz po kolędzie i znowu go przetrzymałam i wieś na mnie wieszała .....no ja nie wiem co w sobie mam ,że te klechy rozsiadają się u mnie i gadają i gadają wieś zawsze liczy mi czas ......i znowu zapomniałam dać kopertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.12.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 pies - szkoda gadac tez znerwicowany, jakis dekiel nam petarde za plot wrzucil, az sie wystraszylam a pies az skowyczal. jakbym gnoja dorwala to nogi z tylka.... TAR, slyszalas o Anxiety Wrap? Moze troche zniwelowalby stres u Okrucha? Jesli juz taka masz - a znajac Ciebie to tak - to daj znac jak sie spisuje? Stosujecie tez wyciszacz na uszy? I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Temu tyle siedzą - na kopertę bezskutecznie czekają!!! Uwaga, próbuję wkleić zrzut z tego nowego badziewia. No i same widzicie, jaki badziew!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Te nieostre litery to nie wina złego zdjęcia. Systemowe czcionki, np. opis ikon na pulpicie, ostre, a wszystkie niejako wewnątrz aplikacji - pełne zamglenie. Cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 no wlasnie nie mam, T. mial dzis odebrac od weta kropelki antystresowe i zapomnial a jutro i w sylwka maja zamkniete. waleriany chyba psu nie mozna dawac? wiec w tym roku piesio musi sie jeszcze przemeczyc. na razie naszym zachowaniem staramy sie go oswoic. nie biore go na rece ani na kolana na kazde drap drap i widze jak nerwowo pobiega ale potem sie uspokaja. do kolejnego "wybuchu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Depsia, ale to proste do customizacji . Masz systemowa czcionke Segoe. Ustaw np. na Tahoma. Dodaj wpis do rejestru na Tahoma.reg. Potem ustaw personalizacje ekranu i wylacz ClearType, next restart i wszystko bedzie jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.12.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 no wlasnie nie mam, T. mial dzis odebrac od weta kropelki antystresowe i zapomnial a jutro i w sylwka maja zamkniete. waleriany chyba psu nie mozna dawac? wiec w tym roku piesio musi sie jeszcze przemeczyc. na razie naszym zachowaniem staramy sie go oswoic. nie biore go na rece ani na kolana na kazde drap drap i widze jak nerwowo pobiega ale potem sie uspokaja. do kolejnego "wybuchu" TAR, moze sprobuj z masazem TT? Wiesz, ja nie jestem zwolenniczka takiego totalnego odrzucenia psa podczas atakow leku. Fakt, podczas wybuchow moje psy sa zupelnie spokojne, ale gdy np. przestrasza sie ujadajacego albo szarzujacego na nie owczarka, to zawsze udzielam konstruktywnego wsparcia Mysle, ze gdyby baly sie wybuchow, to nie wlaczalabym farmakologii , ktora dodatkowo stresuje, ale wlasnie rozluzniala je masazami, albo zajmowala treningiem No i miekkie nauszniki bylyby must have Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 jeny a myślałam że umiem kompa obsługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 TAR, moze sprobuj z masazem TT? Wiesz, ja nie jestem zwolenniczka takiego totalnego odrzucenia psa podczas atakow leku. Fakt, podczas wybuchow moje psy sa zupelnie spokojne, ale gdy np. przestrasza sie ujadajacego albo szarzujacego na nie owczarka, to zawsze udzielam konstruktywnego wsparcia Mysle, ze gdyby baly sie wybuchow, to nie wlaczalabym farmakologii , ktora dodatkowo stresuje, ale wlasnie rozluzniala je masazami, albo zajmowala treningiem No i miekkie nauszniki bylyby must have ale wlasnie ja go tak calkiem nie odrzucam tylko nie moge tez na kazde drapniecie leciec na sofe i tulic bialego, mam tez swoje obowiazki i sprawy ktore musze zrobic. kiedy tak jak teraz siedze na sofce to nie mam wyjscia bialas po lapku wlazi na kolana i nie ma bata masaz byc musi co dziwne nie biegnie do T. tylko do mnie, czasem jestem przytloczona ta miloscia:rolleyes: maly bialy cien. przy wybuchach treningi nie pomagaja, nawet ulubiona zabawka, ktora sie bawi w czasie reglamentowanym, idzie w kat w trakcie huku. jedynie kolanka pani i glaskanie go uspokaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 szarzujacego na nie owczarka, to zawsze udzielam konstruktywnego wsparcia hmm, moja wyobraźnia pracuje szarżujesz na owczarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 a masaz TT jest swietny to fakt. oswoil kurdupla z wieloma czynnosciami, ktorych nie lubil np. czyszczenia i czesania uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts