DPS 05.01.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Amberciu, wprawdzie nie wiem, co to są pingi, ale net wifi po prostu wczytuje... wczytuje.... i wczytuje.... A mnie po kilkunastu minutach trag szlafia.... po kilkudziesięciu też szlafia.... po dwóch godzinach już całkiem mnie szlafił... Mają czas do jutra! Nie wiem, czy da sie zainstalować jakiś wzmacniacz sygnału do sieci CDMA. Antena i tak przecie na zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 ....Braza, z tymi papierochami to przerąbane masz, nawet znajomi się już czepiają, nie? Iiiieeetaaaammmm, to tylko znaczy, że mnie kochają papierosy to nałóg, to się nie liczy ...... No, mądrego to i miło posłuchać Dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Braza ale Tobie też zdrówko dopisuje i figurka jak ta lala a jesz… jakby tu rzec, dieta typu – jesz co chcesz albo raczej co masz.. I, o ile mi wiadomo, nie trenujesz??? Jak zakwalifikować Twój przypadek w kontekście dyskusji powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Odosobniony..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 żeby nie te fajki to godny pozazdroszczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja mogę fajki pominąć... bo nawet zapachu nie toleruję.. Ale niestety nie jestem odosobniona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Obawiam się, że trzeba brać jak leci – z fajkami albo wcale .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 To ja już nie będę odosobniona.. bo fajek nie wytrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Amberciu, wprawdzie nie wiem, co to są pingi, ale net wifi po prostu wczytuje... wczytuje.... i wczytuje.... A mnie po kilkunastu minutach trag szlafia.... po kilkudziesięciu też szlafia.... po dwóch godzinach już całkiem mnie szlafił... ano wlasnie ... szkoda, ze nie mozesz sama tego sobie zdiagnozowqac z linii komend. Moglibysmy cos podpowiedziec ... Brazunia rzeczywiscie jest przypadkiem odosobnionym Gdyby nie te fajki, to moglaby byc idealem Szczupla, zgrabna, fit i niesamowicie energetyczna ... Normalnie chodzacy diament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No cóż, nie można mieć wszystkiego, czyli nie może być tak, że tylko chwalą .... Arni, Ty i Agduś to jakby z jednego korca w kwestii fajek .... a ja z papieroskiem to już zrośnięta jak rodzeństwo syjamskie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 . Moglibysmy cos podpowiedziec ... chyba nas przeceniasz, to o czym pisałaś kojarzy mi się raczej z ping-pongiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 I to chyba jest dobry kierunek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Mnie to się zdaje, że Amber miała na myśli siebie i swojego TZ-a. U nas OCZYWIŚCIE pada deszcz. Czwarty dzień z rzędu. OMG, jak to się dzieje, że jakoś się z tego w ogóle nie cieszę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 chyba nas przeceniasz, to o czym pisałaś kojarzy mi się raczej z ping-pongiem Gospodyni, zaraz napisze Ci krotkiego priva z instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 u nas niby dzisiaj jeszcze nie pada ale pogoda do luftu tylko spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.01.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) śnieg pada. Prawdziwy, biały. I jest pół na minusie. Poczekam jeszcze trochę i idę pomacać organoleptycznie Jak to się liczy tymi dniami od świąt do 3 króli??? pierwszy dzień świąt to styczeń czy drugi dzień świąt. bo jeżeli od pierwszego, to 30,12 było piekne słońce i ciepło (czerwiec) , podobnie 1,01 - lipiec i sierpień do południa czyli do połowy. czyli rok ciepły, deszcz tylko w listopadzie i pół sierpnia i w ogóle ocieplenie. Dziś już poza konkursem, czyli wróciła zima :) Edytowane 6 Stycznia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ewcia ja wiedziałam że Ty blisko do mnie ale że aż tak:lol: patrzę przez okno i u mnie też pada śnieg, BIAŁY:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Nie mam pojęcia jak się wróży pogodę, bo jakim sposobem bym nie wróżyła, to i tak kicha z tego była, nic się nie sprawdzało. Ale podobno mamy już globalne ocieplenie, więc jest szansa, że w tym roku nie zmarznę Jaki śnieg???? U mnie 5 na plusie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Braza ano taki biały i puchaty i już konkretnie u mnie nasypało o tak http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/przyroda/DSC_0052.jpg http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/przyroda/DSC_0054.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) papierosy to nałóg, to się nie liczy ... ... walka z nałogami ma więcej skutków ubocznych niż sam nałóg i potrafi być bardzo stresująca ... o nie Kochaniutka ... NIE w moim przypadku ... palę bo lubię (papieroski, cigarillos, cygara - właśnie przyszła świąteczna dostawa kubańskich - czasami rekreacyjnie ziółko, co to je oficjalnie zalegalizowano w jednym ze stanów ) ... życie zbyt krótkie jest, by sobie odmawiać rzeczy które lubimy ... mnie to pasuje ... większość moich przodków jarała jak smoki, do szklaneczki zaglądali również nie rzadko i żyli długością życia dinozaurów ... zresztą, moje coroczne wyniki badań kontrolnych, są na bardzo przyzwoitym poziomie (biorąc pod uwagę mój wiek) ... ot co ... siedzę sobie na tarasie (w miarę ciepło dziś jak na zimę) w szklaneczce zmrożona kostkami graniutu, stara, przednia szkocka, kubańskie cygarko w paszczy ... w wędzarni małe koguciki (na zamówienie wracających z noworocznego rejsu "Canadoli") ... Brazka ... w przeciwieństwie ... do niczego nie namawiam, niczego nie ganię jeżeli ktoś lubi się "katować" gimnastyką, dietami, liczeniem kalorii, białka, tłuszczu, cholesterolu ... fajnie ... nic mnie do tego ... jeżeli zauważam że, robię się nadmiernie tłusty, stosuję po prostu "żp" i po kilku tygodniach wracam do normy ... jem na co mam ochotę lub co mnie zaciekawi ... Jaja po chińsku - leżakują w ziemi i potem są takie nieludzko śmierdzące spożywane na surowo!!! Słowo daję, Chińczycy różne świństwa jedzą... ... jajeczka marynowane "po chińsku" są faktycznie galaretowate i wcale nie śmierdzą ... no i niektórzy się dziwią ... jak można lubić sfermentowaną, śmierdzącą kapustę ps - lubię kuchnię państw środka, surowymi rybami nie gardzę a już tatar z tuńczyka - lub ośmiorniczek - zdecydowanie przewyższa tatar "z pod siodła" (zdaniem moich kubków smakowych oczywiście) z buziaczkamy smakowitemi ps2 - kiedy ujrzałem zdjęcia powyżyj zrobiło mnie się tak zimno że ... chyba po swetr pójdę ... choć u mnie ponad 20 "w cieniu" Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts