braza 25.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Jednak ktoś tu zagląda. ... Jeśli sądzisz, że się nas pozbędziesz, to niestety musze Cię wyprowadzić z błędu mądrze gadasz braza ni chu chu, nie ma takiej mocy coby nas stąd przegnała O!!! Właśnie!!! Za diabła czarnego się nie dam wygonić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 hej laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dziewczęta, ja najszczęśliwsz na świecie, jak Wy i9 reszta towarzystwa dorze się u mnie czuje. Jakżebym mogła kogoś chcieć wyganiać. Dzień doberek wszystkim. Dziecko zakończyło rok szkolny, tera do matury się bierze. I wiecie co? Poszedł i powiedział, że matka do kuratorium napisze, jak będą zmuszali do płacenia Komitetu Rodzicielskiego. Bo powiedzieli, że nie podpiszą mu obiegówki, jak ja za Komitet nie zapłacę. No to postanowiliśmy, że się nie damy. Wrócił i mówi: "Strasznie się zdziwili, że ktoś nie chce płacić. Wychowawca też się bardzo zdziwił.. Napisał mi kartkę, że nie będę płacił i podpisali." Jaką kartkę? Zapłaciłabym, ale jak ktoś próbuje mnie do czegokolwiek zmuszać, to budzą się we mnie demony. Nie tędy ze mną droga, żeby mnie szantażowali niepodpisaniem obiegówki. Kto wie, jak będą grzeczni, to może na zakończenie matur nawet sama z siebie im zapłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 mojej olce nie chcieli wydac swiadectwa gimnazjalnego , bo ponoc nie zaplacila komitetu (najgorsze w tym wszystkim bylo to, ze zaplacilam, tylko szanowna pani skarbniczka nie zapisala i kase chyba przepuscila ) poszla i nagadala , ze to ich obowiazek wydac jej swiadectwo , a z mama to moga sie sadzic prywatnie i jej niech do tego nie mieszaja swadectwo dostala a potem znalazl sie nawet swiadek naoczny , ktory widzial , ze wplacilam te kwote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dziewczyny, wpłaty na komitet sa DOBROWOLNE, a uzależnianie wydania świadectwa od zapłacenia tegoż jest po prostu nieprawne Taką gadką trza rzucić i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Kasia, ja jako stara belferka oczywiście to wiem od lat. Ale wyglada na to, że szkoła próbuje coś ugrać na niewiedzy większości rodziców, którzy myślą chyba, że obowiązkowo, bo obiegówki nie podpiszą i ... płacą. Świństwo i tyle. Ale ja się nie dam tak traktować jak jakiś osiołecek. No nie mogę, jak sie mnie do czegoś zmusza wbrew mojej woli to się zapieram czterema i silnie zdenerwowana jestem, tak mam od małego. Chłopaki moje [pojechały dzisiaj do miasta na jakiś turniej gier, a ja mam labę. Siedzę sobie, żrę pysznego torta i piję herbatkę. Życie jednak bywa piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Muszę się pochwalić. Dzisiaj poświęciłam sporo czasu na czyszczenie specjaslnym płynem swoich skarbów kuchennych i oto jak się teraz prezentują: http://images31.fotosik.pl/231/866ba0da592c6281.jpg Musi mi Mojny zrobić specjalną półkę w kuchni na te cudeńka. Uwielbiam takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No to widzę, że obie czyściłyśmy swoje cudeńka z tym, że ja swój DOM zamiatałam podłogi po tynkach zajęło mi to jakąś godzinę ale warto było: normalnie gości mogę zapraszać teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 A mi tych cudeniek na oczyska nie pokazałaś !!!!No ja nie wiem Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ale warto było: normalnie gości mogę zapraszać teraz To ja lece juz Ja tez lube take swiecidelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Brazunia, a czym było się chwalić, jak one czarno - brązowe wszystkie były, zakurzone i w ogóle... Rrmisia, już Ty tam lecisz do tej Kaśki i wszędzie, akurat. Jakbym Cię nie znała, to bym może uwierzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Czarne, brązowe ... wsio ryba!!! Piękne są!!!!! Może wybaczę, zastanowię się ... Za dużo rzeczy u Ciebie nie widziałam, się okazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Oj tam , sie tak mowi Potocznie , ze juz juz , a to gucio prawda Boshhhhe jakie ja literowki wale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Oj tam , sie tak mowi Potocznie , ze juz juz , a to gucio prawda Boshhhhe jakie ja literowki wale I co z tego I tak Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Brazunia, jeszcze trochę by się znalazło, to może mnie odwiedzisz, jak Szanowny wróci? A w ogóle to kiedy on wraca? Rrmisia, śpij szybko, bo poduszka potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Powrót Szanownego to ho ho ho!!! Ale się wybiorę jeszcze do Cię, na pewno!! Za bardzo mi się tam podobało, żeby tylko tak jeden raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 No, mnie się zdaje, że i dwa, i trzy to za mało dla mnie. Ciem lubiem i chcem cyklicznie i stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dotarło?? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Depsia, Dopiero co u Kasi bylam Myslalam, ze tylko łona taka przy sobocie robotna Ale Ty tez niczego sobie. Podziwiam Blyszcza sie pieknie, nie powiem jak co, bo mnie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 A czy Ty Depsiu świadoma jesteś tego, że po tym sznurku pod nazwą Komentarze dochodzi się dokładnie to samo miejsce co po sznurku do Dziennika?? Cześć Amberciu Nadal widzę ciężko pracujesz!!! Przekaż proszę pozdrowienia centrom handlowym ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts