Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Jednak ktoś tu zagląda. :D

...

Jeśli sądzisz, że się nas pozbędziesz, to niestety musze Cię wyprowadzić z błędu :D :wink:

mądrze gadasz braza 8)

ni chu chu, nie ma takiej mocy :D coby nas stąd przegnała :p

O!!! Właśnie!!! Za diabła czarnego się nie dam wygonić!!!

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczęta, ja najszczęśliwsz na świecie, jak Wy i9 reszta towarzystwa dorze się u mnie czuje. :D

Jakżebym mogła kogoś chcieć wyganiać. :o

Dzień doberek wszystkim. :D

Dziecko zakończyło rok szkolny, tera do matury się bierze.

I wiecie co?

Poszedł i powiedział, że matka do kuratorium napisze, jak będą zmuszali do płacenia Komitetu Rodzicielskiego.

Bo powiedzieli, że nie podpiszą mu obiegówki, jak ja za Komitet nie zapłacę. :o :evil:

No to postanowiliśmy, że się nie damy. 8)

Wrócił i mówi: "Strasznie się zdziwili, że ktoś nie chce płacić. Wychowawca też się bardzo zdziwił.. Napisał mi kartkę, że nie będę płacił i podpisali." :o

Jaką kartkę? :o :o :o

Zapłaciłabym, ale jak ktoś próbuje mnie do czegokolwiek zmuszać, to budzą się we mnie demony. 8)

Nie tędy ze mną droga, żeby mnie szantażowali niepodpisaniem obiegówki. 8)

Kto wie, jak będą grzeczni, to może na zakończenie matur nawet sama z siebie im zapłacę. :D

mojej olce nie chcieli wydac swiadectwa gimnazjalnego , bo ponoc nie zaplacila komitetu (najgorsze w tym wszystkim bylo to, ze zaplacilam, tylko szanowna pani skarbniczka nie zapisala i kase chyba przepuscila :evil: )

poszla i nagadala , ze to ich obowiazek wydac jej swiadectwo , a z mama to moga sie sadzic prywatnie i jej niech do tego nie mieszaja :roll:

swadectwo dostala a potem znalazl sie nawet swiadek naoczny , ktory widzial , ze wplacilam te kwote :D

Kasia, ja jako stara belferka oczywiście to wiem od lat. Ale wyglada na to, że szkoła próbuje coś ugrać na niewiedzy większości rodziców, którzy myślą chyba, że obowiązkowo, bo obiegówki nie podpiszą i ... płacą. :evil:

Świństwo i tyle.

Ale ja się nie dam tak traktować jak jakiś osiołecek. 8)

No nie mogę, jak sie mnie do czegoś zmusza wbrew mojej woli to się zapieram czterema i silnie zdenerwowana :wink: jestem, tak mam od małego. :oops:

Chłopaki moje [pojechały dzisiaj do miasta na jakiś turniej gier, a ja mam labę. 8)

Siedzę sobie, żrę pysznego torta i piję herbatkę. :D

Życie jednak bywa piękne. 8)

Muszę się pochwalić. :p

Dzisiaj poświęciłam sporo czasu na czyszczenie specjaslnym płynem swoich skarbów kuchennych i oto jak się teraz prezentują:

http://images31.fotosik.pl/231/866ba0da592c6281.jpg

Musi mi Mojny zrobić specjalną półkę w kuchni na te cudeńka. 8)

Uwielbiam takie klimaty. :D

Brazunia, a czym było się chwalić, jak one czarno - brązowe wszystkie były, zakurzone i w ogóle... :oops:

Rrmisia, już Ty tam lecisz do tej Kaśki i wszędzie, akurat.

Jakbym Cię nie znała, to bym może uwierzyła. :lol:

A czy Ty Depsiu świadoma jesteś tego, że po tym sznurku pod nazwą Komentarze dochodzi się dokładnie to samo miejsce co po sznurku do Dziennika??

Cześć Amberciu :D Nadal widzę ciężko pracujesz!!! Przekaż proszę pozdrowienia centrom handlowym ode mnie :D