EZS 06.01.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Braza, ty się nie śmiej. Po co by było tych kikla ciepłych dni? Żeby na powiedzieć, jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 U mnie szaro, ponuro i wieje... śniegu nie stwierdzono, +1 na plusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.01.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 U mnie szaro, ponuro i wieje... śniegu nie stwierdzono, +1 na plusie... ... to tak jak u mnie tylko, że jeszcze jasno i słoneczko grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Pawełku, z Tobą to tak jest, że Ty zawsze zimą się przechwalasz wysokimi temperaturami, ale na ten przykład ja... wcale za tym nie tęsknię teraz, ja za zimą tęsknię teraz! Wusia - zazdraszczam jak dzika, Ewie też. Szczęściary jedne... Ambercia - a jak potem wyjść z tego pinga, cobym nie została jak ten kościotrup w fotelu, zastanawiając się, jak wyjść z czarnego ekranu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Slonko, wpisz mu exit i daj enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Chefie no kocham Cię!!!!!!!! Ja też nikogo do niczego nie namawiam, nikogo nie stresuję, wyznaję zasadę "Żyj i pozwól żyć innym"!!! Depsiu, zima już była, na co nam ona znowu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Fitness daje, fitness.. Brazulka...I drzewek nie trzeba będzie malować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Amberciu, no to chyba dzisiaj się odważę i zajrzę do tego pinga. I tak chyba się wybierzemy do Żar, trzeba jakieś zakupy spożywcze zrobić, trzeba też do Orange zajrzeć, potrząsnąć trochę strukturami organizacyjnymi naszego, za przeproszeniem, dostawcy internetu. Wczoraj po całodziennej walce udało mi się w końcu ściągnąć avasta. Niecałe 98 MB ściągało się 4 godziny!!! Toż to kpiny jakieś są, kuffa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Chefie no kocham Cię!!!!!!!! Ja też nikogo do niczego nie namawiam, nikogo nie stresuję, wyznaję zasadę "Żyj i pozwól żyć innym"!!! Depsiu, zima już była, na co nam ona znowu???? Mądrze Waćpani prawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a mi odbilo na stare lata, normalnie chce mi sie sniegu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 I słusznie, Tarcia, ja też śniegu chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 I słusznie, Tarcia, ja też śniegu chcę!!! to macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.01.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja to bym chciala ale u nas nie widac prognoz na bialy puch i mroz. a rosliny mi sfisiowaly, rozchodniki wypuszczaja listki, azalie paki jakby za chwile mialy zakwitnac. taka pogoda stanowczo niedobra dla mojego zielska, przyjdzie mroz i skosi cale towarzycho. no i jak dla mnie taka dupowate mgly i deszcze sprzyjaja chorobskom i wirusom, o paskudnym reumatyzmie nie wspomne:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Depsia, mam nadzieje ze przy problemach z siecia uda Ci sie odebrac mail ode mnie. Bylas dzisiaj w Orange? Sprawdzilam czy LTE Polsatu u Ciebie dziala, ale niestety nie maja tam pokrycia Szkoda, bo pakiety smigaja tam az milo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Niestety, kochana, u nas taka czarna doopa z zasięgiem wszelakich sieci... Lecę na pocztę zobaczyć, czy doszło... Doszło! I nawet poszła odpowiedź! Widział kto Relkę??? Haloooo! Gdzieżeś przepadła, kobieto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Widział kto Relkę??? Haloooo! Gdzieżeś przepadła, kobieto??? ostatnio słońca szukała, może jeszcze nie wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Melduję, że śniegu nadal brak. Wkleję sobie, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U mnie właśnie jest ... śnieg! Komuś u góry kierunki się poplątały i u mnie spadło, żeby tam spadło, spada nadal!!!! Nigdy nie malowałam drzewek! Nawet nie wiem, jak i czym to zrobić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pawełku, z Tobą to tak jest, że Ty zawsze zimą się przechwalasz wysokimi temperaturami, ale na ten przykład ja... wcale za tym nie tęsknię teraz, ja za zimą tęsknię teraz! .... ... hmmmmmmmm ... no bo Anetko jest tak: Ty lubisz mrozik i śnieg ... ja lubię słonko i ciepło ... Ty lubisz sanki i łyżwy ... ja lubię łódkę i wędkę ... mieszkam gdzie mieszkam już tak długo, że nabrałem zupełnie odmiennych przyzwyczajeń ... gdy za oknem mam tylko +15 jest mnie po prostu chłodno i muszę kurtkę lub choćby swetr nakładać ... czy się więc przechwalam ? ... raczej się cieszę, że miast 10, 15 stopni mam ponad 20 Jeżeli kogoś to drażni to na temat klimatu mogę się nie wypowiadać ... no ale zaraz ... zaraz ... a co w przypadku ... śledzia ... którego straśnie lubię w śmietanie, a któren cenę u mnie ma dwukrotnie wyższą niż krewetki - za którymi również przepadam ... jak te sprawy pogodzić ? ... Ja też nikogo do niczego nie namawiam, nikogo nie stresuję, wyznaję zasadę "Żyj i pozwól żyć innym"!!! ... ... ot co ... jeden woli córkę, drugi teściową, a trzeci obie jednocześnie ... przerwa techniczna na nikotynową inhalację ps - Elżbietka pojszła trochę "pozałamywać rączęta" na Maciejowe Forum ... po wielokrotnych próbach reanimacji, jakoś utraciłem wiarę w ożywienie tej materii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nie, nie, nie - NIKOGO nie drażnisz, przechwalasz się tym tak samo jak ja przechwalam się bliskością lasu i ciszą, a inni przechwalają się bliskością oświetlonych centrów handlowych czy wspaniałych zabytków. I tak ma zostać! Bo jak nie możemy się pochwalić czymś fajnym, to co to za życie...? Ale przekomarzać się trochę to chyba mozna...? A te śledzie i te krewetki... Obiecywałeś, że kiedyś zrobisz mi te robale takie dobre, że sama jeszcze o dokładkę będę usilnie się dopraszała. To ja się pytam: kiedy to będzie??? Bo moja kuchnia jest na to gotowa. No. Idę zobaczyć na MK, choć też wiary we mnie nie ma. Za oknem leje. Szaro i ponuro. Nawet żołędzi nie ma jak grabić. ZIMY CHCĘ!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts