Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pawełku, z Tobą to tak jest, że Ty zawsze zimą się przechwalasz wysokimi temperaturami, ale na ten przykład ja... wcale za tym nie tęsknię teraz, ja za zimą tęsknię teraz! :(

Wusia - zazdraszczam jak dzika, Ewie też.

Szczęściary jedne...

Ambercia - a jak potem wyjść z tego pinga, cobym nie została jak ten kościotrup w fotelu, zastanawiając się, jak wyjść z czarnego ekranu...? :rolleyes: :lol2:

Amberciu, no to chyba dzisiaj się odważę i zajrzę do tego pinga. ;)

I tak chyba się wybierzemy do Żar, trzeba jakieś zakupy spożywcze zrobić, trzeba też do Orange zajrzeć, potrząsnąć trochę strukturami organizacyjnymi naszego, za przeproszeniem, dostawcy internetu. :evil:

Wczoraj po całodziennej walce udało mi się w końcu ściągnąć avasta.

Niecałe 98 MB ściągało się 4 godziny!!!

Toż to kpiny jakieś są, kuffa!!!

ja to bym chciala ale u nas nie widac prognoz na bialy puch i mroz. a rosliny mi sfisiowaly, rozchodniki wypuszczaja listki, azalie paki jakby za chwile mialy zakwitnac. taka pogoda stanowczo niedobra dla mojego zielska, przyjdzie mroz i skosi cale towarzycho. no i jak dla mnie taka dupowate mgly i deszcze sprzyjaja chorobskom i wirusom, o paskudnym reumatyzmie nie wspomne:evil:

Niestety, kochana, u nas taka czarna doopa z zasięgiem wszelakich sieci... :bash:

Lecę na pocztę zobaczyć, czy doszło...

Doszło!

I nawet poszła odpowiedź! :) :hug:

Widział kto Relkę???

Haloooo!

Gdzieżeś przepadła, kobieto???

Pawełku, z Tobą to tak jest, że Ty zawsze zimą się przechwalasz wysokimi temperaturami, ale na ten przykład ja... wcale za tym nie tęsknię teraz, ja za zimą tęsknię teraz! :(

....

... hmmmmmmmm

... no bo Anetko jest tak:

Ty lubisz mrozik i śnieg ... ja lubię słonko i ciepło :) ... Ty lubisz sanki i łyżwy ... ja lubię łódkę i wędkę :)

... mieszkam gdzie mieszkam już tak długo, że nabrałem zupełnie odmiennych przyzwyczajeń ... gdy za oknem mam tylko +15 jest mnie po prostu chłodno i muszę kurtkę lub choćby swetr nakładać :(

... czy się więc przechwalam ? ... raczej się cieszę, że miast 10, 15 stopni mam ponad 20

Jeżeli kogoś to drażni to na temat klimatu mogę się nie wypowiadać

... no ale zaraz ... zaraz

... a co w przypadku

... śledzia ... którego straśnie lubię w śmietanie, a któren cenę u mnie ma dwukrotnie wyższą niż krewetki - za którymi również przepadam ... jak te sprawy pogodzić ?

...

Ja też nikogo do niczego nie namawiam, nikogo nie stresuję, wyznaję zasadę "Żyj i pozwól żyć innym"!!!

...

... ot co ... jeden woli córkę, drugi teściową, a trzeci obie jednocześnie :lol: ;)

... przerwa techniczna na nikotynową inhalację :)

ps - Elżbietka pojszła trochę "pozałamywać rączęta" na Maciejowe Forum ... po wielokrotnych próbach reanimacji, jakoś utraciłem wiarę w ożywienie tej materii ...

Nie, nie, nie - NIKOGO nie drażnisz, przechwalasz się tym tak samo jak ja przechwalam się bliskością lasu i ciszą, a inni przechwalają się bliskością oświetlonych centrów handlowych czy wspaniałych zabytków.

I tak ma zostać!

Bo jak nie możemy się pochwalić czymś fajnym, to co to za życie...? :o

Ale przekomarzać się trochę to chyba mozna...? :p

A te śledzie i te krewetki... :sick:

Obiecywałeś, że kiedyś zrobisz mi te robale takie dobre, że sama jeszcze o dokładkę będę usilnie się dopraszała.

To ja się pytam: kiedy to będzie???

Bo moja kuchnia jest na to gotowa.

No. :hug:

Idę zobaczyć na MK, choć też wiary we mnie nie ma. :no:

Za oknem leje. Szaro i ponuro.

Nawet żołędzi nie ma jak grabić. :sick:

ZIMY CHCĘ!!! :cry: :cry: :cry: