braza 08.01.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Matko jedyna, raz próbowałam zjeść te krewetkowe robale - to była porażka!!!!! Ale śledzia w śmietanie ... ooooooo taaaaak!!!!!! Pycha!!!!! Depsia, mam śnieg, chcesz to podjedź jakimś TIR-em i se weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U mnie biało i rano było -10*C Ja robaków nie jem, mąż też, a starszak wszystko próbuje.. mówi, ze jak inni to jedzą to to jest do jedzenia i spróbowania..., najwyżej mu coś nie spasi...Ale sam sobie kupuje i robi.. na mnie niech nie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ja zjadam, pycha sa z czosnkiem i sosem jogurtowo majonezowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A ja uwielbiam krewetki i chciałabym być tam, gdzie są taniej, niż śledzie... No, żeby były ogólnie tanie, bo u nas to rozbój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.01.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Kto mnie wołał czego chciał ? zebrałem się, w com ta miał: jestem, jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ... ja lubię łódkę i wędkę ... a ja ślepy przeczytałem ...... wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 nie wódka ino whisky :pto Pawełkowi najlepiej się wsącza jeśli chodzi o trunek , to synuś mnie zaskoczył przyszłą żoną , która przyszła z brandy &cherry :rolleyes:myślę,że szelma wiedziała jak wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a ja lubie i krewetki i mule i sledzie krewetki najbardziej grilowane ponurzane troche w tabasco lub smazone ale bez dressingow tylko z ryzem i salatka i Depesia wiesz co PADA SNIEG u nas:wiggle:drobny, ostry i klujacy ale intensywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Gospodyni i jak? Powalczylas dzisiaj? Mam nadzieje, ze diagnoza jest bliska ... którego straśnie lubię w śmietanie, a któren cenę u mnie ma dwukrotnie wyższą niż krewetki - za którymi również przepadam ... jak te sprawy pogodzić ? chyba trzeba czesciej kraj przodkow odwiedzac Sledzi u nas dostatek, a ceny wciaz sa ok Macie chyba tansze niz u nas przegrzebki Chefie, a moze zapodasz jakis ulubiony na nie przepis Generalnie robimy albo z suszonymi pomidorami i mozzarela, albo zawijane w szynce parmenskiej, albo po prostu smazymy na rozgrzanej patelni z czosnkiem i zielona pietruszka, a potam podajemy z rukola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jamles, ja też przeczytałam wódkę Nie znoszę widoku krewetek, bo wyglądają jak tłuste wstrętne pędraki w moim ogrodzie, bleee. Mojej córce się nie kojarzą, je i się oblizuje. Depesia, będziesz miała śnieg, czujna bądź, w niebo spoglądaj. I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzę Wszystkim tu zaglądającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Skoro Depsi nie ma, znaczy się zasypało ....????? Podobno wszędzie w kraju mamy śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 oooooooooooooo dobre krewetki i śledzie w śmietanie też bym zjadła:lol2: jak tylko mi z talerza żarcie nie zwiewa i nie patrzy na mnie z wyrzutem znaczy można to jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 u mnie biało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Zamknęłam się w sobie z żalu.Wszyscy mają śnieg, a ja nie!!! To już na kpiny jakieś ze mnie zakrawa.Frustruje mnie potwornie ta pogoda u nas, mgła, deszcz, ponuro, listopadpwp.A wszyscy radośnie meldują, że mają śnieg, że biało, że pięknie, mróz i nawet słońce czasem.Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.01.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Depsia :Ddo jutra wieczora też będziesz miała biało :yes:i tak do lutego Ci pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 DPSia, może Cię to pocieszy - u mnie też szaro i śniegu niet (trochę wczoraj spadło ale nie poleżało sobie).Ot, zgniły zachód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/goraca-prognoza-dla-europy,1,5387111,kiosk-wiadomosc.html tak po prawdzie to tym od pogody to sie strasznie pomerdało ....oni już nic nie potrafią , chyba siadają rano i se z kapelusza wyciągają losy :rotfl:bo czytałam pod koniec grudnia w prognozach ,że cały styczeń będzie ciepły , tak 2-3 na plusie i do -2 w nocy, ale rzadko ....minął tydzień a ten cały okres zmienił się w regularną zimę ze śniegiem i mrozami a tu straszą jesz 25 stopniami ...porąbańce i rób tu zapasy na zimę wg ich prognoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Sęk w tym, że nam, na środkowym i południowym zachodzie, ten durny ciepły styczeń sprawdza się. Ku memu wielkiemu rozgoryczeniu... Tak przy okazji - TUTAJ dokładniej o tych chińskich jajach i nawet z fotkami. Fuj... Skończyłam przepisywanie 26 stron przepisów kulinarnych w nieznanym mi języku niemieckim. Nauczyłąm się nawet kilku słów. Teraz czeka mnie mozolne tłumaczenie, zacznę od tłumacza google. Przynajmniej się ubawię w tej listopadowej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/goraca-prognoza-dla-europy,1,5387111,kiosk-wiadomosc.html tak po prawdzie to tym od pogody to sie strasznie pomerdało ....oni już nic nie potrafią , chyba siadają rano i se z kapelusza wyciągają losy :rotfl:bo czytałam pod koniec grudnia w prognozach ,że cały styczeń będzie ciepły , tak 2-3 na plusie i do -2 w nocy, ale rzadko ....minął tydzień a ten cały okres zmienił się w regularną zimę ze śniegiem i mrozami a tu straszą jesz 25 stopniami ...porąbańce i rób tu zapasy na zimę wg ich prognoz relcia a moja dlugoterminowa pogoda jednak sie sprawdza, u nas w weekend ma byc -14 przez pare dni, potem odpusci do -9 - 4 potem znowu chlodno i odpusci i mamy wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 .... i rób tu zapasy na zimę wg ich prognoz zapasy robi się wg Indian, jak chrust zbierają to będzie mroźna zima .... i mamy wiosne w maju Teraz czeka mnie mozolne tłumaczenie, zacznę od tłumacza google. może lepiej zacznij od rozmowy z Franiową Mamą a Ty te żołędzie w końcu wygrab i wywieź dzikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts