Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w sumie nie wiem, czy miałabym problem, zależy od zapachu i konsystencji, kolor mi nie przeszkadza. :rolleyes:

to tak jak ja, na pewno bym sprobowala. w koncu dla innych kultur nasze zsiadle mleko, kiszona kapusta czy ogorki to tez pewna egzotyka i w zyciu by tego nie zjedli.

a tu dalej temat jajka :rolleyes:? mam jedno w lodówce i pół kg schabu :confused: i z tego mam wyczarować obiadokolację dla Hrabiego na rocznice ślubu .....oj sie bedzie działo :rolleyes:

dorzucę Wam do tych jajek "jaja zięcia " ...właśnie czytam :p ....czyli jajka na twardo w sosie z chili jadane w Tajlandii na kaca .....ludzie to mają pomysły... ..w głowie się (nie ) mieści .....:wiggle:ponoć w Maroko na kaca wdychają dym z palącej się sproszkowanej wielorybiej ości .....a w Ekwadorze zjadają zupę z krwi , podrobów i ryżu ....i jakby kto trafił kiedy do Ekwadoru i zapił Cania Manabita, to niech poprosi Caldo de manguera na śniadanie :D......swoją drogą u nas może zamówić "czerninę":rolleyes:..............na Haiti na kaca wrzucają trzynaście szpilek z czarnymi główkami do butelki , z której pili poprzedniej nocy .......proste i niekłopotliwe , prawda? :p na Sycylii pomaga żucie suszonych byczych penisów :confused: ciekawe czy przed eutanazją, czy po ?;).........no ale w to, co robią amerykańscy kowboje ...nie uwierzę , aż zapytam Chefa :popcorn: popijają herbatę z zalanych wrzątkiem króliczych bobków :sick: a mówią ,że Amerykanin to taki cywilizowany stwór:confused:...... W Mongolii zbierają poranną pajęczynę ( :confused: cokolwiek to jest , to na pewno skacowanemu człowiekowi stwarza kłopot , bo jak dostrzec:confused:) i mieszają ją z sokiem pomidorowym .... mnie najbardziej podeszłoby "bawole mleko" z Kanady czyli przyprawiony rum cukier, likier śmietankowy i pełnotłusta śmietana :pbo lubię słodkie

to tak na marginesie karnawału .....może się komuś przyda :p

Ogórkowa w planach w najbliższej przyszłości.

Nastawiona bojowo weszłam do Orange.

Pani zza biurka spojrzała na mnie całkiem przyjaźnie. :o

No to mówię jej, że internet mi straszliwie siadł od jakichś dwóch tygodni, że w ogóle, że co to jest.

Pani uśmiechnęła się pod nosem złowieszczo...

- Proszę momencik zaczekać, sprawdzę...

No i sprawdziła.

Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Pojadę do tej Warszawy i go ubiję!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przez święta ZEŻARŁ cały limit przesyłu danych, smarkacz jeden!!!!!!!!!!!!!!

A my tu dostajemy rozstroju nerwowego!!!!!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:

Jakim sposobem on w 4 dni wykończył 3 GB przesyłu, to ja nie dojdę, ale że już nigdy nie przywiezie do domu ze sobą laptopa tp PEWNE!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:

!#$%&()_)*^$@!~@$%*()!!!!!!!!!!!!!

Za to ciotka dostala wreszcie porządnie zamocowaną umywalkę nową, my u ciotki zjedliśmy pyszny obiad, udało mi się kupić kilka figurek gąskowo-zajączkowych na Wielkanoc, Babci znalazłam zasłony i materiał na pasujące do nich poduchy. :cool:

Pada.

Deszcz ze śniegiem.

Paskudnie jest, wieje i leje.

Brrrr!!! :sick:

rozumiem, że twój syn przywykł do stałego łącza :) Jak człowiek nie musi liczyć tych bajtów, to nie umie po prostu :) Dlatego u mnie po przeprowadzce priorytetem był telefon, żeby mnie tepsa podpięła i była neostrada. Bo tylko tepsa słupy stawia, reszta chce na gotowe :) Ale stałe łącze mam. Jakbyśmy we troje na limitach jechali, to chyba bym pakier mega-giga musiała kupować :)

Ja mam radiowy i mam ograniczenia - 31 GB! Zmieniłam ofertę na 25GB a oni mi w przypływie dobrego humoru 6 GB dorzucili. Jakiś różaniec bym odmówiła, gdyby TePSA podłączyła mi neostradę ... od trzech lat mnie zwodzą!!!! Stałe łącze to stałe łącze!!!

DePSia ? Ty juz jaja krasisz ? .... a ja jeszcze w tych świętach:p.....właśnie sie zakochałam w reniferze :phttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?168271-%C5%9Awi%C4%99ta-i-JESIE%C5%83-we-wn%C4%99trzach/page143 tu pod koniec strony leon60 ma pieknego refka i gwiazdki i lampiony ..... chyba se zrobię na zaś :p

Ja mam radiowy i mam ograniczenia - 31 GB!

To mógłby być cytat ze mnie, tylko bez tej jedynki na końcu limitu...

O stałym łączu to ja nawet nie marzę, telefony też u nas we wsi radiowe, także te z tepsy.

Jakbym na moim radiowym laczu miała jakiś film ściągnąć, to chyba by się trzy dni ściągał...

Taka uroda mieszkania w zagłębieniu terenu, wszystkie zasięgi i sygnały u nas ledwie przędą. :bash:

.....a w Ekwadorze zjadają zupę z krwi

w Polsce tez :p taka czernina na ten przyklad

z netem to nie wiem o czym mowicie o limitach, ja mam radiowke bez imitu i nawet fajnie hula a z telekomuna nic wspolnego miec nie chce. w rzyc niech mnie pocaluja :D

Oj, nie wychodź, kochana, bo rację masz i tyle. :hug:

Pieknie jest. :D

Zwłaszcza dzisiaj - SPADŁ ŚNIEG!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif

Cieniutki, mokrutki - ale jest!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif

To lecę poodsnieżać sobie, chociaż miotełką z gałęzi odgarnę troszkę... :D :D :D