wu 09.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 no ja generalnie nie mam problemu z jedzeniem dziwnego żarcia ale tych jajek to bym nie dała rady:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja w sumie nie wiem, czy miałabym problem, zależy od zapachu i konsystencji, kolor mi nie przeszkadza. Dobra, zbieramy się i jedziemy do Żar. Orange, drżyj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Też miałam ogórkową, tyle że ja z lenistwa robię z ryżem - Szanownego nie ma a żadna z nas nie lubi obierać ziemniaków:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja w sumie nie wiem, czy miałabym problem, zależy od zapachu i konsystencji, kolor mi nie przeszkadza. to tak jak ja, na pewno bym sprobowala. w koncu dla innych kultur nasze zsiadle mleko, kiszona kapusta czy ogorki to tez pewna egzotyka i w zyciu by tego nie zjedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 :bye: tylko nie bij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 a tu dalej temat jajka ? mam jedno w lodówce i pół kg schabu i z tego mam wyczarować obiadokolację dla Hrabiego na rocznice ślubu .....oj sie bedzie działo dorzucę Wam do tych jajek "jaja zięcia " ...właśnie czytam ....czyli jajka na twardo w sosie z chili jadane w Tajlandii na kaca .....ludzie to mają pomysły... ..w głowie się (nie ) mieści .....:wiggle:ponoć w Maroko na kaca wdychają dym z palącej się sproszkowanej wielorybiej ości .....a w Ekwadorze zjadają zupę z krwi , podrobów i ryżu ....i jakby kto trafił kiedy do Ekwadoru i zapił Cania Manabita, to niech poprosi Caldo de manguera na śniadanie ......swoją drogą u nas może zamówić "czerninę":rolleyes:..............na Haiti na kaca wrzucają trzynaście szpilek z czarnymi główkami do butelki , z której pili poprzedniej nocy .......proste i niekłopotliwe , prawda? na Sycylii pomaga żucie suszonych byczych penisów ciekawe czy przed eutanazją, czy po ?.........no ale w to, co robią amerykańscy kowboje ...nie uwierzę , aż zapytam Chefa popijają herbatę z zalanych wrzątkiem króliczych bobków a mówią ,że Amerykanin to taki cywilizowany stwór:confused:...... W Mongolii zbierają poranną pajęczynę ( cokolwiek to jest , to na pewno skacowanemu człowiekowi stwarza kłopot , bo jak dostrzec:confused:) i mieszają ją z sokiem pomidorowym .... mnie najbardziej podeszłoby "bawole mleko" z Kanady czyli przyprawiony rum cukier, likier śmietankowy i pełnotłusta śmietana :pbo lubię słodkie to tak na marginesie karnawału .....może się komuś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.01.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Przyda... widzę jednak niejaki problem. Bo i skąd mam wziąć suszonego byczego penisa? Łatwiej już o te królicze bobki... hmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A ja miałam dzisiaj ogórkową.. pyyyyyszna.. ze swoich własnych kiszonych ogórków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.01.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 a ja Hrabiemu zrobiłam medaliony w sosie z zielonego pieprzu z pampuchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ogórkowa w planach w najbliższej przyszłości. Nastawiona bojowo weszłam do Orange. Pani zza biurka spojrzała na mnie całkiem przyjaźnie. No to mówię jej, że internet mi straszliwie siadł od jakichś dwóch tygodni, że w ogóle, że co to jest. Pani uśmiechnęła się pod nosem złowieszczo... - Proszę momencik zaczekać, sprawdzę... No i sprawdziła. Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Pojadę do tej Warszawy i go ubiję!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przez święta ZEŻARŁ cały limit przesyłu danych, smarkacz jeden!!!!!!!!!!!!!! A my tu dostajemy rozstroju nerwowego!!!!!!!!!!!!!!! :bash: Jakim sposobem on w 4 dni wykończył 3 GB przesyłu, to ja nie dojdę, ale że już nigdy nie przywiezie do domu ze sobą laptopa tp PEWNE!!!!!!!!!!! :mad: !#$%&()_)*^$@!~@$%*()!!!!!!!!!!!!! Za to ciotka dostala wreszcie porządnie zamocowaną umywalkę nową, my u ciotki zjedliśmy pyszny obiad, udało mi się kupić kilka figurek gąskowo-zajączkowych na Wielkanoc, Babci znalazłam zasłony i materiał na pasujące do nich poduchy. Pada. Deszcz ze śniegiem. Paskudnie jest, wieje i leje. Brrrr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 rozumiem, że twój syn przywykł do stałego łącza Jak człowiek nie musi liczyć tych bajtów, to nie umie po prostu Dlatego u mnie po przeprowadzce priorytetem był telefon, żeby mnie tepsa podpięła i była neostrada. Bo tylko tepsa słupy stawia, reszta chce na gotowe Ale stałe łącze mam. Jakbyśmy we troje na limitach jechali, to chyba bym pakier mega-giga musiała kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 ja mam bliżej do Wawy to mogę skoczyć i odebrać te gigabajty ps. jak nie miałam tepsy, to miałam radiowy ...też nie miał ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja mam radiowy i mam ograniczenia - 31 GB! Zmieniłam ofertę na 25GB a oni mi w przypływie dobrego humoru 6 GB dorzucili. Jakiś różaniec bym odmówiła, gdyby TePSA podłączyła mi neostradę ... od trzech lat mnie zwodzą!!!! Stałe łącze to stałe łącze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 DPS-ia no daj spokój do nowego pakieta docierpisz a kto syna obedrze ze skóry jak Go ubijesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 DePSia ? Ty juz jaja krasisz ? .... a ja jeszcze w tych świętach:p.....właśnie sie zakochałam w reniferze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168271-%C5%9Awi%C4%99ta-i-JESIE%C5%83-we-wn%C4%99trzach/page143 tu pod koniec strony leon60 ma pieknego refka i gwiazdki i lampiony ..... chyba se zrobię na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja mam radiowy i mam ograniczenia - 31 GB! To mógłby być cytat ze mnie, tylko bez tej jedynki na końcu limitu... O stałym łączu to ja nawet nie marzę, telefony też u nas we wsi radiowe, także te z tepsy. Jakbym na moim radiowym laczu miała jakiś film ściągnąć, to chyba by się trzy dni ściągał... Taka uroda mieszkania w zagłębieniu terenu, wszystkie zasięgi i sygnały u nas ledwie przędą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Taka uroda mieszkania w zagłębieniu terenu, wszystkie zasięgi i sygnały u nas ledwie przędą. Ale teren za to jaki piękny ....!!!! Okey, okey, już wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 .....a w Ekwadorze zjadają zupę z krwi w Polsce tez taka czernina na ten przyklad z netem to nie wiem o czym mowicie o limitach, ja mam radiowke bez imitu i nawet fajnie hula a z telekomuna nic wspolnego miec nie chce. w rzyc niech mnie pocaluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Oj, nie wychodź, kochana, bo rację masz i tyle. Pieknie jest. Zwłaszcza dzisiaj - SPADŁ ŚNIEG!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif Cieniutki, mokrutki - ale jest!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif To lecę poodsnieżać sobie, chociaż miotełką z gałęzi odgarnę troszkę... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 my mamy radiowke i nie ma zadnego limitu transferu, z limitem to jakas masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts