Chef Paul 13.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nooo, kochany - nie ma totamto, słowo sie rzekło, causa finita! Słowo droższe piniendzy, teraz trzeba zrealizować. Napisałeś: " warto na wiosnę, kiedy czosnek ma piękny zielony szczypior, przygotować sobie oliwę czosnkową ..." Ale że co - tego szczypioru do oliwy dodac czy jak...? Hehe, a śnieg piękny, biały to my juz teraz mamy i bardzo sie z niego cieszymy! U nas długowieczność to chyba... od brymuchi? Hm... Ciekawe, czy Mirek znajdzie te bycze penisy do suszenia. A tego Hrabiego to trochę zostaw, jak sie spotkamy to spróbujemy! Już sie zaczyna ściemniać, pewnie za chwilę pójdziemy z Sołtysem w wieś! ... dobrze, że choć precyzyjnie nie określiłem terminu ... tego "causa finita" Szczypioru czosnkowego i można gałązkę zielonego tymianku ... zakorkować i odstawić przynajmniej na tydzień. Montecristo to cygara ... jeżeli zaczęłaś kurzyć to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Depesia bylam na blogu a tam zadnych zimowych fot nie ma, opitalasz sie, oj opitalasz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cygara, no jakże, wiem przecie. Lubię zapach cygar... Palić nie będę, ale może bym posiedziała w towarzystwie palącego...? Dopierośmy wrócili z krótkiego spacerku wkoło wsi. Zdjęcia szło robić tylko we własnym ogrodzie, bo we wsi to ciemno, jak... a, już nawet gadać nie będę... Ani jednej lampoeczki świątecznej, ani świecznika w oknie świecącego, N-I-C!!! Kurde, kompletnie ludzie jakoś nie świętują, jeszcze kilka lat temu lubiłam wieczorem przejść się po wsi, popatrzeć na świecące w ogrodach i w oknach lampki. Co z tymi ludźmi się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 oszczędzają DPS-iu:( szkoda im pieniędzy na ozdóbki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Oszczędzają na energii .... Chefie, jeśli Ty osobiście bys te morskie robale przygotował, to ja jestem gotowa je nabyć drogą kupna a nawet spróbować (po przyrządzeniu Twoimi własnymi rencami) powiedz tylko kiedy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 E tam, ileż energii zeżre taki jeden choćby świeczniczek w oknie! Normalnie aż mi ręce opadły. Dziewiąta seria "Chirurgów" się pokazała - jupiiii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 ... Kobieta z cygarem, jest teraz bardzo "na topie" ... Może choć Brazka ze mną kiedyś zakurzy ... a Ty będziesz "palaczem z drugiej ręki" ... w tarkcie naszego wspólnego przygotowywania "robali" (co wydaje się dość oczywiste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Znaczy Ty i Braza będziecie robic te robale? Bo ja przecie nie lubię robali i nie umiem gotować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 doooobra nie kłóćcie się Wy zrobicie a ja zjem i jeszcze pomlaskam radośnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Jeśli z Chefem i Depsią, to ja mogę nawet i dwa cygara zakurzyć, nawet gdyby to miało zakończyć się skonsumowaniem robali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hehe, a śnieg piękny, biały to my juz teraz mamy i bardzo sie z niego cieszymy! nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Znaczy Ty i Braza będziecie robic te robale? Bo ja przecie nie lubię robali i nie umiem gotować! Jeśli z Chefem i Depsią, to ja mogę nawet i dwa cygara zakurzyć, nawet gdyby to miało zakończyć się skonsumowaniem robali:) ... no to ten punkt "programu" mamy obstukany ... plus ekstra biesiadnika doooobra nie kłóćcie się Wy zrobicie a ja zjem i jeszcze pomlaskam radośnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Co z tymi ludźmi się dzieje? szporujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 DePiSa , bo się święta na Trzech Króli skończyły w moim obrządku jeszcze trwają i ja mam świątecznie ...ale chyba dziś się zawyję i pół tych świąt posprzątam zdejmę ten biały obrus ze stoła , choć się przydaje , bo ciągle jakiś uroczysty obiad lub kolacja od świąt ...a jeszcze przede mną 5 okazji (jedna na wychodnym) ....obrus cały czas czysty DePSia , a czemu mi Twój nick z pisem kojarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) doooobra nie kłóćcie się Wy zrobicie a ja zjem i jeszcze pomlaskam radośnie:lol2: Jak będziesz głośno mlaskać, to kto wie, może w końcu zdecyduję się spróbowac tych robali... Na weselu dziecka rodzonego nie ruszyłam. Jeśli z Chefem i Depsią, to ja mogę nawet i dwa cygara zakurzyć, nawet gdyby to miało zakończyć się skonsumowaniem robali:) Wy będziecie kurzyć, a ja zasiądę w bezpiecznej odległości, żeby tylko delikatny aromacik zalatywał... DePiSa , bo się święta na Trzech Króli skończyły w moim obrządku jeszcze trwają i ja mam świątecznie ...ale chyba dziś się zawyję i pół tych świąt posprzątam zdejmę ten biały obrus ze stoła , choć się przydaje , bo ciągle jakiś uroczysty obiad lub kolacja od świąt ...a jeszcze przede mną 5 okazji (jedna na wychodnym) ....obrus cały czas czysty DePSia , a czemu mi Twój nick z pisem kojarzy ? A czemu sie zawyjesz??? Umiesz wyć??? Jak wilki? Tfu, apage satanas, PiS???!!! To partia SKRAJNIE mi obca. Na wspomnienie jej przywódcy i wielu innych, zwłaszcza Antoniego M. - niedobrze mi sie robi. Apage satanas!!! A Ty prawosławna jezdeś? Dandi kiedyś był na forumie, u MK też. On prawosławny jest. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jest mi zimno, to chociaż się ciepło przywitam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Braza.. było dać min 15cm styro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.01.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hm... Ciekawe, czy Mirek znajdzie te bycze penisy do suszenia. Chyba nie będę szukał... to już wole, psiakość, Chefa robale, z czym by one nie były...zawsze można cygarem smak poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.01.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aj, nie zdążyłam odpowiedzieć i temat się oddalił.....napiszę jednak - mamy do tego radiowego bezprzewodowy na dom i siedlisko. A co do robali Chefowych - jestem za - i za konsumpcją, i chętnie upichcę. Się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Chyba nie będę szukał... to już wole, psiakość, Chefa robale, z czym by one nie były...zawsze można cygarem smak poprawić o czym Wy kurka gadacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts