DPS 14.01.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No przecie nie o kurach! Nie leń się i doczytaj sobie. Pięknie nam popadało, w końcu mogłam poodśnieżać sobie trochę, jutro planuję dalszy ciąg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja bym też już wzięła łopate do odśnieżania.. ale nicccc z tego.... Młode coś tam robi.. zaraz zagonię go, starszak wybył.. mąż w pracy.. a ja patrzę z zazdrością na ten śnieżek i to odśnieżanie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No przecie nie o kurach! w sumie o kurach tez a wlasciwie o jajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Przepraszam bardzo... na pewno dobrze się czujecie? Właśnie skończyłem przekładać łopatą wodę z miejsca na miejsce i chyba głupszej roboty nie ma. Toć i tak się stopi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Miruś - a jak 22 facetów lata po boisku za kawałkiem skóry to to nie jest jeszcze glupsze? A TAKA KASA za tym idzie! Jak poprzekładasz, to na zdrowie swoje dobrze wpłyniesz, ot co! Do koniknet maila wysłałam w sobote, ale do dziś żadnej odpowiedzi. To raczej nie wróży dobrze, na reklamacje też będa tak dlugo reagować. Odpadli w przedbiegach. Będe szukac dalej, nawet coś tam namierzyłam. Twarda będę i wytrwała w poszukiwaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Braza.. było dać min 15cm styro.... Nawet przy 30cm byłoby mi zimno!!! Mnie jest zawsze zimno zimą, przy minusowych temperaturach!! Ja ciepłolubne zwierzę jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Chefie poczułam się dowartościowana tym ekstra biesiadnikiem;) po tym jak w piątek usłyszałam że jestem przeterminowana:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Oooo Wusia, jakie ładne określenie!!!!! Lepsze to, niż "stary model";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Chefie poczułam się dowartościowana tym ekstra biesiadnikiem;) po tym jak w piątek usłyszałam że jestem przeterminowana:bash: kto sie osmielil:evil: mam po szpadel isc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak szpadlem straszysz, to myślisz, że się teraz ktoś przyzna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 szef najgłówniejszy mnie tak sponiewierał stwierdzając że jestem przeterminowana od wczoraj:mad: a to jego łachudry wina że się szlaja zamiast pracować i dwa dni na podpis łaskawcy czekać musiałam:mad: TAR-cia szkoda szpadla na dziada jeszcze byś sobie dobry szpadel zniszczyła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 nie cierpie takich chamow, na takiego to i dobrego (metalowego) szpadla nie zal. mam nadzieje, ze mu odpowiednio zwrocilas uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 w sumie nie miałam kiedy bo zostałam wepchnięta do gabinetu w celach złożenia podpisu przez gada, a i tak by nie zrozumiał bo w jego mniemaniu żarcik to był świetny:rolleyes: coś Ty nawet starego styla by żal było a co dopiero nowego dobrego szpadelka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Szefowi to się chyba szare komórki już przeterminowały! Zima u nas wciąż piękna, mroźna, biała - taka, jak powinna być! Wczoraj poodśnieżałam kawał podwórza, dzisiaj chyba przejdę za stodołę. I mała rzecz, a cieszy: kupiłam sobie taki malutki spray do czyszczenia szkieł okularowych, powiedziano mi też, że zapobiega zaparowywaniu szkieł po powrocie z mroźnego powietrza do domu. Nie bardzo wierzyłam, ale psiknęłam szkła przed wyjściem z domu. I... rewelacja! Ani śladu pary na szkłach, nawet od razu po wejściu z podwórka do bardzo ciepłej sypialni! Zachwycona jestem, kto nie ma - polecam gorąco! U optyka kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.01.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Szefowi to się chyba szare komórki już przeterminowały! ... ... że co ... w sumie to masz chyba jednak rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ale se szef żartuje... nooo nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Szefie, szefowi wusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ... że co ... w sumie to masz chyba jednak rację OCZYWIŚCIE, że mam rację. Bo ja przecie o Wusiowym szefie gadam, o czym Chef dobrze wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ....nawet od razu po wejściu z podwórka do bardzo ciepłej sypialni! .... w gumofilcach do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 DPSia - poradzę Ci - jak chcesz sprawę załatwić to (w większości przypadków) dzwoń nie mailuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts