AmberWind 27.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 brzuniu, Jako ze ja tak lubie na dobry smaczek, raz centrum a raz inny robaczek , to dzisiaj bedzie kulturalnie Ale tez slonecznie No to ide skarmic dusze, bo cialo juz dostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Depsia, musiało dojść, bo do Kasi dotarła, a wsyłałam razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Depesia a na indukcji te cudeńka działają? Pytam z ciekawości bo mi mało co działa Ślicznie wypolerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Brazunia, no nie ma ni cholery. Please, please, wyślij jeszcze raz. Dzięki za wskazanie błędu w sznurkach, zaraz się za to wezmę. Człowiek to jednak głupi jest i takie błędy robi. Amber, no dziekuję, miło wiedzieć, że ktoś się nabrał na moją pracowitość. Mayland, ja tam nie wiem, na kuchni węglowej są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 A prosze bardzo, cała przyjemnośc po mojej stronie Depsia, prywatę Ci wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Odebrano, odpowiedziano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Czy jest suchy chleb dla konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Taki zwykły jej dajesz, czy specjalnie na zakwasie i bez polepszaczy? Marcheweczkę Jej obierasz? Z jabłuszek wykrawasz ogryzki? Owies przeżuwasz? Otręby słodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Czy jest suchy chleb dla konia jest, a co ma nie być heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A można owsa i chlebka dla Brazylii nie przeżuwać? Nie wierzę. Pogoda bajeczna, roboty w polu huk. Szykować grządki w polu będziem i siać też jutro będziem. No i syrop z mniszka trza jutro robić i zbierać pączki sosny na syrop. Czy ktoś zna jakiś patent na wydłużenie doby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Taki zwykły jej dajesz, czy specjalnie na zakwasie i bez polepszaczy? Marcheweczkę Jej obierasz? Z jabłuszek wykrawasz ogryzki? Owies przeżuwasz? Otręby słodzisz? Zgadza się Jakbym znała patent, miałabym już z 8 siedlisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Szkoda... Bardzo mi taki sposób potrzebny w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Szkoda... Bardzo mi taki sposób potrzebny w tym tygodniu. Zrezygnuj z szyszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Szyszek...? A czemu? Chyba czegoś nie zrozumiałam. No a poza tym - nie mogę ztrezygnować z moich syropków. Ten z mniszka na wzmocnienie i drogi żółciow i moczowe, ten sosnowy wykrztuśny przy kaszlu. A na cholerę mam płacić w aptece kupę kasy za chemię, jak mogę mieć to samo za darmo i bez chemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Szyszek...? A czemu? Chyba czegoś nie zrozumiałam. No a poza tym - nie mogę ztrezygnować z moich syropków. Ten z mniszka na wzmocnienie i drogi żółciow i moczowe, ten sosnowy wykrztuśny przy kaszlu. A na cholerę mam płacić w aptece kupę kasy za chemię, jak mogę mieć to samo za darmo i bez chemii? A na jasną cholere coś masz??????????? No chłopy mi nerwa szarpią ostatnio jak nie małż to tatus małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Gdy rano weszłam, żeby się przywitać moje dzień dobry szło 10 minut i ... nie doszło A szyszki mi się z pączkami pomyliły i oczywiście zastosowałam bezsensowny skrót myślowy - z czegoś zrezygnuj, będzie więcej czasu No, ale już wyjaśniłaś, że to se ne uda Na jasną cholerę - już kiedyś serwowałam - melisa Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 O rrrany! Co ja tu robię???!!! Trawnik nieskoszony, na dole znów trolle zaszalały, pranie... Cholewcia - spadam do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 O rrrany! Co ja tu robię???!!! Trawnik nieskoszony, na dole znów trolle zaszalały, pranie... Cholewcia - spadam do roboty!!! Po co????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Depeesia obudziła moje uśpione sumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Depeesia obudziła moje uśpione sumienie. To ja mu kołysakę zaśpiewam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts