DPS 17.01.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A jeszcze Wam podsunę: TUTAJ lista warzyw i owoców, które naprawdę warto kupić eko, bo wchłaniają najwięcej pestycydów. Polecam zresztą stronkę całą, warto zajrzeć do bazy producentów, być może jakiś producent jest obok Was i warto zacząć robić tam zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 relek, jak na końcu granatem przyłożysz, to wreszcie będzie co leczyć i już nic innego nie będzie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 apropo's granata, polecam jako dodatek do drineczka z tequili lub bialego martini. nalezy wklepac do kieliszka pesteczki granata - pijesz i zyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 mniam tequila:p to co misie lubią najbardziej ......a co się leczy tequila , to se zaraz znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 ale chyba tylko surowy, bo po obrobce termicznej kwas szczawiowy ulega rozkladowi, czy jakos tak. uwielbiam kruche z rabarbarem, powidelka wlasnej produkcji i kompocik do obiadu to tego nie wiedziałam...a zawsze mnie od rabarbaru odrzucało, choć go lubię jakaś sprzeczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Noi masz, teraz chyba muszę sobie jakiegoś fajnego likieru nalać alibo i naleweczki naszej... Siatka do wialni podobno już wysłana, może jutro dotrze. Torebki zamówione, mam nadzieję, że też niedługo dotrą. No to za kilka dni następne mielenie. Chyba powinnam sie zabrać za projektowanie jakiejś fajnej etykietki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.01.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Wiesz co DPSia na tej liście to tylko jarmużu nie jadam i wiśni tyle co nic. No to ja pewnie jeden wielki pestycyd już jestem . Nie powiem ile winogrom potrafię wiciągnąć w sezonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 ......a co się leczy tequila , to se zaraz znajdę znalazłaś bo jak ślepotę, głuchotę czy też gupota to zaczynam się kurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 jemlesik tys slepy, gluchy i jeszcze gupotem jestes? no, nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 prawda jest brutalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ooo, tequilą to sie wszystko leczy, Jamlesik, wszystko!!! A jeszcze jakby z Chefem pić, taką prawdziwą... Mniammmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 prawda jest brutalna no nie, cos tam widzisz, cos tam slyszysz i cos tam wiesz, lyknij tequili z granatem na poprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No! Przyszła siatka do wialni. Sołtys z siatki bardzo zadowolniony, będzie wiał! Jeszcze jakby zdecydował się kupić autko Pan, który chwilę temu dzwonił... O kciuki w intencji poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.01.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 kciki zaciśnięte ciezko isac na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.01.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 ojojoj ! ojojoj!! ojojoj!!! ojojoj!!!!!!! olaboga !!!! przyszedł do mnie nienachlany dwulatek i obalił litr spirytusu na wiśni i miodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.01.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 duuuuża strata:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 jesooo a ja zle zrozumialam obalil=wypil i mysle sobie, ze u relki jakies niepokojace historie sie odbywaja:o zmeczona jakas jestem chyba po tym g. tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 DPsia gdzie ta baza producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.01.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Depesiu,zaczęłam robić ogród naturalistyczny i potrzebuję do niego trochę "chwastów". Jednym z nich jest żółty wrotycz. Czytałam u Ciebie na blogu przepis na preparat z wrotycza,więc pomyślałam sobie że może wiesz gdzie można kupić nasiona?Noż szukam w internecie i nic.To samo z perzem kępowym wydłużonym,nie wiedziałam że taki problem jest dostać konkretne chwaściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 kciki zaciśnięte ciezko isac na klawiaturze Gosiu - dziękuję, wieczorem oddzwonią, jeśli zechcą autko... ojojoj ! ojojoj!! ojojoj!!! ojojoj!!!!!!! olaboga !!!! przyszedł do mnie nienachlany dwulatek i obalił litr spirytusu na wiśni i miodzie Ojojojoj, to naprawdę olaboga!!! duuuuża strata:( Święte słowa... jesooo a ja zle zrozumialam obalil=wypil i mysle sobie, ze u relki jakies niepokojace historie sie odbywaja:o:rolleyes: W pierwszej chwili też już się zastanawiałam, czy pojechali z małym na pogotowie czy prosto na izbę przyjęć. DPsia gdzie ta baza producentów? TUTAJ, można też na stronie głównej kliknąć na mapie w swoje województwo. Depesiu,zaczęłam robić ogród naturalistyczny i potrzebuję do niego trochę "chwastów". Jednym z nich jest żółty wrotycz. Czytałam u Ciebie na blogu przepis na preparat z wrotycza,więc pomyślałam sobie że może wiesz gdzie można kupić nasiona?Noż szukam w internecie i nic.To samo z perzem kępowym wydłużonym,nie wiedziałam że taki problem jest dostać konkretne chwaściska Kochana, bo ludzie chwastów nie sieją, tylko je wyrywają!!! Jak chcesz, to przyjedź wiosną i nawyrywasz sobie u mnie wrotycza i perzu skolko ugodno - i to wcale nie jest żart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts