DPS 18.01.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Popracowałam i wyszła taka etykieta: Na drugiej stronie będa nasze dane i numer certyfikatu, jeszcze pracuje nad nią. Jest OK? Aha, czarno-biała będzie. Edit: o, już widzę, że to "Z" musze przenieść linijkę niżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 i super a torebki biale czy szarobrazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Niestety, białe. Szarych nie było na tyle dużych. Przyjadą, to zobaczę, czy coś można z nimi zrobić, może jakos sie je ucywilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 co chcesz, biale ladne. teraz maka bedzie ekologicznie i profesjonalnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 no a wysłałam Ci linka z torbami brązowymi a kto Ci te kłosy wymalował prawie utalentowany przydałby mi się taki snopek we drzwi co bym zawarła je przed Jego Destrukcją Mniejszą co mi potłukła cały litr spirytusu na wiśniach i miodzie i filiżankę z chińskiej porcelany i opuściła szkarada moje spokojne sielskie domowisko w końcu ...reszta się o dziwo ostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Kochana, bo ludzie chwastów nie sieją, tylko je wyrywają!!!Tego się obawiałam Szaber oczywiście tak,ale czytałam w necie wypowiedzi dziewczyn które twierdzą że wrotycz przesadzany wcale nie chce się przyjąć Etykieta mnie zainspirowała do posadzenia zboża w miejsce planowanych chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 marynato takiego wrotycza to u nas dookola od groma na nieuzytkach, moze maly wypadzik za miasto i nasionek nazbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ino to dopiero jesienią... Jak posiejesz zboże, to będzie pieknie wyglądac, a i do suchych bukietów potem nada się jak znalazł. Relcia - obrazek starożytny w necie wygrzebany, pochodzi jeszcze z XIX w., więc prawa autorskie wygasły. Sołtys zamierza sie coś Wam napisać, ale uparł się, że jakieś zdjęcie wstawi, teraz będzie grzebał po dysku i po płytkach wszystkich, bo KONIECZNIE to musi być TO ZDJĘCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Już się tak narobiłam na jesieni,nawiozłam piochu,żwiru,kamyczków,jak mi przyjdzie teraz w tym krajobrazie jakieś tuje posadzić to się pochlastam Muszę szybko jak puszczą mrozy obsadzić miejsca przeznaczone na ładne chwasty,bo zaraz mi je opanuje lokalna roślinność. Idę czytać o zbożach,ale jeszcze tu wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtys DPS 18.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witajcie kochane forumowicze. Czas się ujawnić skoro Nowy Rok nastał. No to życzę Wam i sobie co by nam dobrze działo, szczęścia i zdrowia nie brakowało, a klawiatury grzały od dzielenia się pozytywnymi niusami. U mnie się dzieje oj dzieje tyle, że po dniu pełnym wrażeń trzeba to i owo opowiedzieć. Dzisiaj dostaliśmy fajną przesyłkę zawierającą siatkę do naszego kręciołka http://cosgan.de/images/smilie/frech/o094.gif czytaj wialni. No to od jutra trzeba się będzie rozkręcić i coś przewiać. Także życzcie mi dobrych wiatrów. Ahoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 tylko uważaj żeby Ciebie nie przewiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 soltysie a gdzie to namietnie szukane i szumnie przez polowinke oglaszane zdjecie? he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Także życzcie mi dobrych wiatrów. Ahoj. wszystkie wschodnie wiatry przeganiam w Waszą stronę. Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 to dla mnie moze być bez torebki.... znaczy bez napisów. Mówiąc prawdę, nigdy nie zwracałam uwagi na formę opakowania, a jeno na treść środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtys DPS 18.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 wszystkie wschodnie wiatry przeganiam w Waszą stronę. Ahoj No to teraz mogę pójść na całość. http://cosgan.de/images/smilie/haushalt/a050.gif Czekam na jakieś wsparcie zachodnich wiatrów. Ahoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtys DPS 18.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem takie cudo A na tym cudzie nasze chłopaki swoją morską przygodę zaczynali. Ahoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 oooo, aaaaa, uuuuu:wiggle: i to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.01.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 DPSia - dzienks! Dzień dobry Sołtysowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Idę czytać o zbożach,ale jeszcze tu wrócę A wracaj, kochana, wracaj, samam ciekawa, co Ty o tych zbożach wynajdziesz. wszystkie wschodnie wiatry przeganiam w Waszą stronę. Ahoj Wiatry jak wiatry, ale trocha śniegu to bym jeszcze wzięła. to dla mnie moze być bez torebki.... znaczy bez napisów. Mówiąc prawdę, nigdy nie zwracałam uwagi na formę opakowania, a jeno na treść środka No ale jak Ci to luzem przesłać...? No to teraz mogę pójść na całość. http://cosgan.de/images/smilie/haushalt/a050.gif Czekam na jakieś wsparcie zachodnich wiatrów. Ahoj. Stary, Ty weź, jak Ty zaczniesz zachodnie wiatry robić, to ja Cię z chałupy wykwateruję! Kciuki trzymać za autko proszę koniecznie, dzisiaj wczesnym popołudniem mają Państwo przyjechać obejrzeć delikwenta. Byłoby fajnie, gdyby nowych państwa fiacik znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts