Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Popracowałam i wyszła taka etykieta:

Mąka mała str 1.jpg

Na drugiej stronie będa nasze dane i numer certyfikatu, jeszcze pracuje nad nią.

Jest OK? :rolleyes:

Aha, czarno-biała będzie.

Edit: o, już widzę, że to "Z" musze przenieść linijkę niżej...

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no a wysłałam Ci linka z torbami brązowymi :rolleyes: a kto Ci te kłosy wymalował :rolleyes: prawie utalentowany

przydałby mi się taki snopek we drzwi co bym zawarła je przed Jego Destrukcją Mniejszą co mi potłukła cały litr spirytusu na wiśniach i miodzie i filiżankę z chińskiej porcelany i opuściła szkarada moje spokojne sielskie domowisko :mad: w końcu ...reszta się o dziwo ostała

Kochana, bo ludzie chwastów nie sieją, tylko je wyrywają!!!
Tego się obawiałam :roll::lol2:

Szaber oczywiście tak,ale czytałam w necie wypowiedzi dziewczyn które twierdzą że wrotycz przesadzany wcale nie chce się przyjąć :???:

Etykieta mnie zainspirowała do posadzenia zboża w miejsce planowanych chwastów 8)

Ino to dopiero jesienią... ;)

Jak posiejesz zboże, to będzie pieknie wyglądac, a i do suchych bukietów potem nada się jak znalazł. :yes:

Relcia - obrazek starożytny w necie wygrzebany, pochodzi jeszcze z XIX w., więc prawa autorskie wygasły. :lol2:

Sołtys zamierza sie coś Wam napisać, ale uparł się, że jakieś zdjęcie wstawi, teraz będzie grzebał po dysku i po płytkach wszystkich, bo KONIECZNIE to musi być TO ZDJĘCIE. :o :lol2:

Już się tak narobiłam na jesieni,nawiozłam piochu,żwiru,kamyczków,jak mi przyjdzie teraz w tym krajobrazie jakieś tuje posadzić to się pochlastam ;)

Muszę szybko jak puszczą mrozy obsadzić miejsca przeznaczone na ładne chwasty,bo zaraz mi je opanuje lokalna roślinność.

Idę czytać o zbożach,ale jeszcze tu wrócę :p

Witajcie kochane forumowicze. Czas się ujawnić skoro Nowy Rok nastał. No to życzę Wam i sobie co by nam dobrze działo, szczęścia i zdrowia nie brakowało, a klawiatury grzały od dzielenia się pozytywnymi niusami. U mnie się dzieje oj dzieje tyle, że po dniu pełnym wrażeń trzeba to i owo opowiedzieć.

Dzisiaj dostaliśmy fajną przesyłkę zawierającą siatkę do naszego kręciołka http://cosgan.de/images/smilie/frech/o094.gif

czytaj wialni. No to od jutra trzeba się będzie rozkręcić i coś przewiać. Także życzcie mi dobrych wiatrów. Ahoj.

Idę czytać o zbożach,ale jeszcze tu wrócę :p

A wracaj, kochana, wracaj, samam ciekawa, co Ty o tych zbożach wynajdziesz. :rolleyes:

wszystkie wschodnie wiatry przeganiam w Waszą stronę. Ahoj ;)

Wiatry jak wiatry, ale trocha śniegu to bym jeszcze wzięła. :yes:

to dla mnie moze być bez torebki.... znaczy bez napisów. Mówiąc prawdę, nigdy nie zwracałam uwagi na formę opakowania, a jeno na treść środka ;)

No ale jak Ci to luzem przesłać...? :lol2:

No to teraz mogę pójść na całość. http://cosgan.de/images/smilie/haushalt/a050.gif

Czekam na jakieś wsparcie zachodnich wiatrów. Ahoj.

Stary, Ty weź, jak Ty zaczniesz zachodnie wiatry robić, to ja Cię z chałupy wykwateruję! :lol2:

Kciuki trzymać za autko proszę koniecznie, dzisiaj wczesnym popołudniem mają Państwo przyjechać obejrzeć delikwenta.

Byłoby fajnie, gdyby nowych państwa fiacik znalazł. :D