TAR 22.01.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 a juz jest w sprzedazy???? to jutro lece kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie wiem.. ale dziś kontem oka widziałam na stojaku Muratora srebrnego.. to może już jest.. tzn że trzeba nabyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 O! muszę kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Takie 30 metrów kochana to ja codziennie z palcem w ... bucie... I więcej, bo poza wjazdem do garażu przez całe podwórze (kto u nas był to wie, że NAPRAWDĘ duże) jeszcze jakieś 20 m chodnika szerokiego przed domem, dojście za stodołę, do domku i od domku do tylnej furtki, dojście do kompostu, bo trzeba resztki kuchenne utylizować. I jeszcze dojście do kurnika, tez jakieś 25 m. A, jeszcze plac do zawracania autem, jakieś 25 m2... Ale lubię odśnieżać! są różnego rodzaju zboczenia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ja od wczoraj wracam sobie pieszkom z pracy do domciu i jeszcze się z małżem kłócić muszę bo mu się priorytety pogibały:mad: ja nie mogę dawać z buta z pracy bo zimno i śnieg pada ale on może dziecia w taką pogodę wieźć na sankach z przedszkola:mad: a spacerek taki fajny polną drogą przez zaśnieżone pola no poezja, człek dotleniony, z radości aż się po tyku leje bo ten spacer to taki marszobieg o mało co;) a mąż na wejściu "herbatki ci zrobię to się rozgrzejesz" bo - 8 na dworze mi mówi:jawdrop: jakie - 8 myślę toż cieplutko całą drogę i jutro też mu ucieknę a co:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 są różnego rodzaju zboczenia:P Z ust mi wyjąłeś Odgarnąłem, bo bym nie wyjechał... i więcej nie napiszę bo parlamentarnie się nie da. Spadło 20 cm tego białego g...a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 oj tam, marudzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 WUsia zepsułaś/potłukłaś samochód:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 oj tam, marudzicie następna pod śniegiem mam jakieś 150mkw lodowiska do likwidacji, miłośniczki białego g..a zapraszam do odśnieżenia tego ciu....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 WUsia zepsułaś/potłukłaś samochód:o raczej nie odśnieżyła wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 następna pod śniegiem mam jakieś 150mkw lodowiska do likwidacji, miłośniczki białego g..a zapraszam do odśnieżenia tego ciu....a z wyzywieniem i noclegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ani jedno ani drugie:rotfl: ja aut nie tłukę (póki co;) ) a małż odśnieża ja po prostu dla zachowania zdrowia psychicznego i uniknięcia odsiadki za nieumyślne zakatrupienie kogoś chodzę sobie;) pogoda fajna, drobny śnieżek sypie, w polach cisza i spokój po 25 minutach maszerowania jestem wyluzowana jak norka - znaczy same korzyści;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 i jutro też mu ucieknę a co:rotfl: Padłam!!! oj tam, marudzicie Tak tak, chłopaki, marudzicie! ani jedno ani drugie:rotfl: ja aut nie tłukę (póki co;) ) a małż odśnieża ja po prostu dla zachowania zdrowia psychicznego i uniknięcia odsiadki za nieumyślne zakatrupienie kogoś chodzę sobie;) pogoda fajna, drobny śnieżek sypie, w polach cisza i spokój po 25 minutach maszerowania jestem wyluzowana jak norka - znaczy same korzyści;) Tez tak uważam - honni soit qui mal y pense! Śniegu nam nie dopadało. I co ja dzisiaj będe odśnieżać???! Chyba skupię się z Sołtysem na prześrutowaniu kolejnego worka orkiszu, może trochę mąki jeszcze dorobimy, to byłoby dla Ewy. I potem chyba mi jakieś szydełko pozostanie albo inne szycie. Chyba powoli zaczynam tęsknić za wiosennymi pracami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 DPS-ia oć u mnie cięgiem sobie sypie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.01.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 NO u nas masakra a na drogach jeszcze wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 u nas nie sypie i nie zapowiada sie nowa dostawa sniegu, wciaz lezy ten sprzed tygodnia i dwoch. i na razie to wystarczy, jest bialo, rosliny przysypane a z dojazdem nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.01.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a u mnie sypie :bash:całą moją wczorajszą prac .....strzelił , śnieg jak pierze gęsie :rolleyes:usypie se górke na sanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.01.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 sypie, sypie, cały czas sypie, ledwo asfalt oskrobią a już nowy napada... Nie chcę, zgłaszam kategoryczny sprzeciw. Śnieg jest fajny, ale żeby padał tylko w sobotę i niedzielę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.01.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) i tylko na polu dobrze że jest prąd i ciepła woda .... to ja se bede sypac te górke do późnego wieczora , to mnie wyciszy i spokoju , bo lękam się dzisiejszego dnia przeraża mnie ten wiec dzisiejszy Edytowane 23 Stycznia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) w życiu raz dałam się zrobić w barana kupiłam , a raczej Hrabia kupił, a ja mu na to pozwoliłam ....no więc Hrabi kupił komplet kołder z rewelacyjnej wełny, po rewelacyjnej cenie w promocji za 1500zł ...wziół trzy komplety na raty no bo to 4,5 tys , w komplecie materac , kołdra podwójna i kołdra letnia i poduszki ....kończyła nam się nasza to wymieniliśmy efekt? zwyczajna owcza pościel , tak samo się zachowuje jak moja stara za 200 zł ( nawet chyba mniej zapłaciłam ) a może nawet gorzej , bo leci z materaca taka mąka i wyprać się toto nie da bez zmiany stanu ....czyli nabici w butelkę przez firmę zarabiającą na naiwności ludzkiej , przez domokrążcę dlaczego ten temat u mnie ? bo zakupiłam se w GroßShop mąkę orkiszową, myślę se upiekę muffinki pomachałam torebką , coś latało , to se pomyślałam, że mielona na żarnach a w domu się okazało iże ja kupiła se kg ziaren za 7,50 zeta se posieje chyba ino śnieg musi stopnieć , bo ni byde go odśnieżać z pola a co do tego ma opowieść o kołdrach ? bo se niiiigdyyyy!!!! nie kupie termomixa u domokrążcy on na pewno nie jest wart 4 tys takie muffiny to dobra rzecz ....znajomi dzwonią ,że za półgodziny będą z wizytą i na stole babeczki ciepłe do kawki Edytowane 23 Stycznia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts