relek 24.01.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ło matko kaczora ! DePSia z kim Ty śpisz ? Sołtys pieje jak kogut :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ależ Sipatko pomylałaś się :pSołtys nie ma takiego czerwonego grzebienia i nie ma tyle dzieci :no:to nie on ...ale tylko przed Nim tak kury na baczność stają Witam Sołtysa i Jego koguta! ...niezależnie czy do nowych, czy też już starych mnie zalicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtys DPS 24.01.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ...ale tylko przed Nim tak kury na baczność stają Witam Sołtysa i Jego koguta! ...niezależnie czy do nowych, czy też już starych mnie zalicza No to witaj stary znajomy. Ale możemy odnowić nieco tą naszą znajomość. http://cosgan.de/images/smilie/figuren/n020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Oooo! Super!!! Kiedy przyjeżdżacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ma kto jaki prozac takie bagno na tych portalach się robi , że ja już wymiękam:sick: wczoraj się naczytałam bredni niedopieszczonych na temat prezesa ...dziś na premierze siedzą .....co za ludzie w tej krainie rosną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 napisze krotko: kogut Sołtysa furore na watkach zrobil i obawiam sie, ze nas zawiesza :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 znaczy ? bo nie kumam muszę przedrzeć się przez te zaspy albo odśnieżyć ...tam hen drewno do kominka ...bo kocur Uzurpator jedynego ulubionego fotela całej rodziny ( nikt mu kopa nie sprzedaje żeby opuścił ) spogląda na kominek iże gaśnie w nim a śnieg pada, pada ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ależ Sipatko pomylałaś się :pSołtys nie ma takiego czerwonego grzebienia i nie ma tyle dzieci :no:to nie on Pewnie masz rację. Ale ja ci się w skrytości przyznam, że choć biolog jestem z wykształcenia to do tej pory nie potrafię na wiejskim podwórku gęsi od kaczek odróznić - szczególnie jak są obie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 relus a czemu on taki grubasny ten kot? chory? czy tak sie ulozyl. troche jak ten kot w butach ze shreka na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja pierdzielę, Sołtys, tyś koguta wypuścił?! I na których wątkach teraz kogut urzęduje??? Relcia - Ty nie jedz prozacu, tylko przestań gupoty czytać, portale jakieś, zajmij sie lepiej swoimi zaspami (piękne zaspy, aż miło popatrzeć!) i pogadaj z kotem, może Ci zdradzi tajemnicę, jak to zrobić, żeby nikt z fotela nie wygonił. Ja od paru dni w ramach nieczytania głupich portali zwzięcie szydełkuję kwadraciki do pledu dla siebie - i dobrze mi z tym! Zmielilim ze Sołtysem mąkie, tera ino zapakować i można do Ewy wysyłać. A śnieżek taki tyci-tyci u nas, niby prószy, ale tak rzadkie te płateczki w powietrzu, że nawet nie ma czego odśnieżać. W sumie - dobrze, że jest to, co dotąd, bo jakby taki mróz był i bez śniegu, to dopiero by ogród w kość dostał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Pewnie masz rację. Ale ja ci się w skrytości przyznam, że choć biolog jestem z wykształcenia to do tej pory nie potrafię na wiejskim podwórku gęsi od kaczek odróznić - szczególnie jak są obie białe Izulka... kaczka ma czubek z kokardką Ja pierdzielę, Sołtys, tyś koguta wypuścił?! I na których wątkach teraz kogut urzęduje??? może jutro w kurniku sprawdzić przed moim tak kropeczki na baczność nie stają no i chyba jeszcze za zimno na kropeczki:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Co do koguta ... chyba go widziałam, kroczył dumnie przez wątek komentarzy, ale nie sądziłam, że to Wasz kogut, więc nie zaczepiałam .... Wiecie, taki kogut na forum to nawet dziwna rzecz jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 DPS-ia dobry kogut bo kilka obskakuje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Za 7,5- zeta ??? Popiół tańszy i baaardzo antypoślizgowy U mnie bardzo mało napadało .... na szczęście!!! Wyrazy współczucia dla wszystkich, na których to białe g...o leci non stop!!! ..."Przeczekamy zimę, przeczekamy Nie pozbawi nas otuchy biały, zimny mróz I na oszronioną szybę nachuchamy By zobaczyć, czy nie wraca lato już"... Tego się trzymajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.01.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 no to zmartwić Was? "Amerykańscy naukowcy stwierdzają, że obecnie panująca zima da nam się jeszcze bardzo mocno we znaki. Będzie nie tylko ostra, ale też anomalnie długa, co doprowadzi wielu z nas do stanu poważnej frustracji. Zima może ciągnąć się nawet do kwietnia, kiedy normalnie powinno już być ciepło i przyjemnie. Za wszystko odpowiada zjawisko zwane "nagłym ociepleniem stratosfery". Oprócz niższych niż zwykle temperatur, będzie także niespokojnie - częste starcia frontów atmosferycznych kursujących w nieco inny niż zwykle sposób doprowadzą do silnych wiatrów, śnieżyc i zamieci. Polska leży w centrum działania tego przykrego zjawiska, którego skutki odczujemy jeszcze przez 4 do 8 tygodni (w zależności od rozwoju sytuacji w stratosferze, którego naukowcy nie są w stanie przewidzieć). Zjawisko, o którym mowa ma miejsce dość często w ostatnich latach, co naukowcy tłumaczą topieniem się lodów w Arktyce, wywoływanych przez "globalne ocieplenie". Paradoksalnie dla krajów leżących w naszej strefie geograficznej, oznacza to mroźne, długie i trudne do wytrzymania sezony zimowe. no to zmartwiłam Was........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.01.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a troszkę Was pocieszę "Pocieszające jest tylko jedno - jeżeli naukowcy z USA przyznają, że pewnych zjawisk nie rozumieją, to ich predykcje dotyczące długiej i mroźnej zimy niekoniecznie muszą być wiążące. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 A my na to swojej zgody nie dajemy!!! Zimą ma być zima, a wiosną ma być wiosna! I tego się będziemy trzymać!!! Całe szczęście, że koguta i Sołtysa w końcu udało się wczoraj do domu zapędzić wreszcie. Na kurzęce kropeczki to jeszcze mocno za wcześnie, Arctico - na szczęście zdjęcie nie jest robione teraz. A wiosna już gdzieś daleko zbiera się do drogi do nas, bo my z Sołtysem już szukamy gdzie by tu najtaniej dolomit na pole kupić. Jeszcze ze dwa - trzy tygodnie i będę nasiona eko zamawiać! Z całym spokojem korzystam więc na razie ze snu zimowego, chociaż i tak staram się jakies drobiazgi robić, bo prezecie człowiek umarłby z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 DPSia i Spółka.. Wczoraj wpadłam do Praktikera.. i w oczy mi się rzuciły nasiona na stojakach.. dużo nasion.. i warzywa i kwiaty i różności... Znaczy tak czy siak .. wiosna idzie i nie ma to tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Relcia ty na zle strony wchodzisz, jeszcze niedawno ci sami uczeni amerykanie stwierdzili, ze w PL zima bedzie w styczniu (i tu mieli racje) przeciagnie sie troche do lutego (moze tak byc) i w 2 polowie lub pod koniec lutego sobie pojdzie. i ja zdecydowanie wole sie trzymac tej wersji niz tej, ktora ty nam przedstawilas:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 DPSia i Spółka.. Wczoraj wpadłam do Praktikera.. i w oczy mi się rzuciły nasiona na stojakach.. dużo nasion.. i warzywa i kwiaty i różności... Znaczy tak czy siak .. wiosna idzie i nie ma to tamto... u mnie w domu wiosna juz od tygodnia jest, szafirki i zonkilki kwitna jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts