Arnika 25.01.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Wiem, wiem Tarciu.. ma też jakieś cebulki i zastanawiam się czy nie zamoczyć i nie wyjąc.. ciekawe czy zakwitną... ? No i co z ta zimą.. spojrzałam wczoraj w prognozę.. moje dziecię ma w tym roku ostatnią turę ferii.. ... i ma padać deszcz... i co ja niby mam z nim zrobić jak on nartowy jest.. no ja się pytam co...????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 wyciagnij cebulki i zamiast do wody wsadz do ziemii w doniczki. tylko nie zakopuj w calosci, niech od polowy sa na wierzchu, moje wzeszly predziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Izulka... kaczka ma czubek z kokardką Jakie kokardki kobieto Ty sobie jaja ze mnie robisz co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Czekaj załapałam. Ty gadasz o tej z wierszyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) no ja wiem, że amerykanie to oszołomy :no:jeszcze im się chyba nie udało trafnie na teren Polski prognozy dać , ale uparcie się w to ładują ...wg ich jesiennych prognoz, to tej zimy prawie że miał nie być, a upał miał iść już od połowy lutego .....i nagle im cóś pękło w przepowiedniach :wiggle:może indianie zaczęli zbierać chrust a wg ubezpieczycieli Wam dołożę ,że "W tym roku takich kataklizmów będzie więcej, a to wszystko przez wyjątkowo dynamiczne lato, które nadejdzie już w czerwcu i będzie dawać się we znaki aż do września. Piekielnie gorące wakacje Po ostrej zimie przychodzi zazwyczaj bardzo gorące lato.....Tak było m.in. w 2006, czy 2010 roku, kiedy Polska zmagała się z ponad 35-stopniowymi upałami przez kilka tygodni ....Jeden z letnich miesięcy będzie w Polsce przynajmniej tak gorący, jak ten z 2010 r ....susza i nawałnice .....Niestety, rozpędzone, wredne niże atlantyckie będą sprowadzać nie tylko gorące masy powietrza zwrotnikowego prosto z południa, lecz także fronty chłodne z powietrzem polarnomorskim dość często atakować mają nasz kraj, tworząc warunki do powstania gwałtownych burz i to takich o znamionach amerykańskich, znanych zwykle z filmów katastroficznych. Nadchodzące lato będzie rekordowo burzowe zwłaszcza na wschodzie i południu Polski – nie dość, że sezon może być nawet 2-krotnie aktywniejszy niż wynika to z normy wieloletniej, to jeszcze nawałnice będą niezwykle tragiczne w skutkach .................i mam nadzieje ,że jest to prognoza akwizytora firmy ubezpieczeniowej , bo jeśli nie :sick:to ja wolę zimę do września ........póki co u mnie zima jak marzenie biało , mroźno , śnieg po pachy ( mojego kota ) i piękne słońce :rolleyes:aż się chce iść na spacer ...albo odśnieżać ...porobię se takie wąskie dróżki kanaliki wte i we wte uwielbiam to ...tak mi zostało z dzieciństwa :wiggle:a potem sobie spaceruje tym labiryntem ps. a kot to nie koniecznie taki upaśniony no trochę żarty , ale bardziej dostał futra i wygląda jak spaślak , ale jak się go bierze na ręce ( tfu!) to nie czuć tłuszczu za wiele.... pozycję odpowiednią do wygodnego fotela przyjął Edytowane 25 Stycznia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.01.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Spoko - Amerykanie uważają, że Polska leży w Rosji, więc niech sobie plotą głupole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja na zachodzie, to tylko o lipiec właściwie się martwię czasem trochę, w ostatnich latach zdarza się u nas tak, że lipiec chłodny, jakiś nadmorski prawie, bo wilgotmy, a potem w sierpniu dopiero przychodzą upały i susze. I potem my sie martwimy, czy jakiekolwiek grzyby w danym roku będą! Cebulowych jeszcze nie wyciągam, nastrój mam jeszcze zimowy. Całiem dobrze mi się siedzi przy ciepłej kozie! W lutym chyba trochę usiądę do maszyny, coś poszyję, pokombinuję, a potem to już trzeba nawozy i nasiona zamawiać, zasiewy planować i w ogóle - czas zaczyna dużo szybciej płynąć. I fajnie, tak ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kilka,, naście (?) lat temu nie było wiosny - zima trzymała prawie do matur a potem wybuchło gwałtownie lato i kasztanowce jak wściekłe zaczęły kwitnąć - zdążyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nie nie, taki scenariusz u nas nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 ooo! widzę ,że wszystkie państwo tak ciężko pracuje jak ja, w te śnieżnopięknosłoneczną sobotę ..nie odśnieżam , o nie, nie, nie....... zbieram w połowie os-dupki świąteczne , bo wg mojego obrządku zbliża się dzień sprzątnięcia choinki więc dziś sprzątam wszystko co ma mikołaja i bombki rozrzucone w obejściu......czerwone szmatki, bo niedługo będą wskazywać na sympatię polityczną, a nie na świąteczną no mnie magia świąt już minęła tak mam ,że najpierw nie mogę się rozstać, a potem w jednej chwili wszystko zaczyna mi przeszkadzać na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Depesia mam wydanie jubileuszowe i oprocz Ciebie tyle znajomych forumek jest jak ladnie wygladasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A dziękować, Tarciu, bardzo mi miło! Relcia - no to mamy tak samo z gadżetami świątecznymi. U mnie może wszystko do Gromnicznej leżeć (początki lutego), ale zaczyna mi już przeszkadzać, więc pewnie w tym tygodniu też już pozbieram. A będzie co zbierać, oj, będzie!!! Słonko nawet do nas dzisiaj dotarło, szkoda więc było przed komputrem siedzieć. Podziwiałam piękne widoki... przez okno! Jakoś tak mi się zimno zrobiło, że nawet moje ukochane słońce i śnieg nie dały rady wyciągnąć mnie na spacer. Może jutro... Dzisiaj oddałam się szydełkowaniu i dobrze mi z tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 u mnie swieta juz dawno bye, bye zrobiy, stroiki swiateczne zastapione zostaly szafirkami i zonkilami. my dzis mamy spiacy dzien, ja wyleguje sie w lozku mam status "przeziebieniowca" wiec mi wolno, oczywiscie kroku w wylegiwaniu dotrzymuje mi bialy, korzystajac ile wlezie z mizania i z tego, ze ma mnie na wylacznosc . a ten najwiekszy cos grzebie przy kompie. fajnie jest tak nic nie robic:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Nooo, ale u Ciebie to było do przewidzenia. Słuchajcie, zajrzyjcie sobie TUTAJ - takie zdjęcia kotów, że uśmiałam się jak norka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 świetne kociaczki. Jeśli nie masz nic przeciwko to polecam również: http://komediowo.pl/title,Najsmieszniejsze-zwierzaki-internetu,wid,15024471,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Faaajne! Ja filmików nie obejrzę (taki net), ale i zdjęcia niektóre - rozwalają! No to lecę do kuchni zajrzeć, Babcia i Sołtys do kościoła pojechali, ja muszę obiad wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 DPS-ia no to karę masz okrutną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No żebyś wiedziała, przecie ja nie lubię gotować! Pół dnia spędziłam nad przygotowaniem nowego postu na blogu. Wkurza mnie mój wordpress, nie idzie w żaden sensowny sposób wstawić zdjęć! Formatowanie rozwala się kompletnie, robią się foty w jakichś półmetrowych odległościach, a pomiędzy tym porozwalane bezładnie pojedyncze słowa tekstu. Kurde, nawkurzałam się jakbym w biurze pracowała, jak kiedyś! W końcu musiałam wszystkie fotki hurtem na koniec postu wstawić, by to cholera. Przepis fajny na ogórki Wam tam dałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 lecę patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts