Agduś 29.04.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Byle nie góralską!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Byle nie góralską!!! Czemu Tak fajnie z przytupem to "Hej" wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale sumienie nie uśnie i będzie dalej gryzło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Okey, to już tego Hej nie będzie!!! Pragne tylko nadmienić, że przy moim śpiewaniu to ono i tak nie uśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 No narobiłam się jak koń. Grządki prawie zrobione i zasiane (jeszcze trzeba przygotować pod ogórki i takie tam), syropki sosnowe zasypane cukrem, mniszkowe zaczęły proces kilkudniowego gotowania, poszły cztery tury prania, zostały też wysuszone. część prania przemaglowana już. Ufff, ledwie żyję. Jak się uda wrzucić na fotosik, to wkleję coś do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 To Ty jeszcze masz siłę i ochotę na cokolwiek A co to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale co "co to"? Napisałam troszkę w dzienniku. Z góry przepraszam za ewentualne błędy bądź powypisywane głupoty, ale zmęczenie daje mi się dzisiaj we znaki. Idę się położyć, już tylko na jedno oko widzę. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 To "co to" to co to w dzienniku!!!! Cuda!!! Piekne te jabłonie!!! U nas jeszcze drzewa tylu kwiatów nie mają O syropkach się nie wypowiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.04.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A ja taki syropik kiedyś robiłam , sama zrywałam mlecze, potem obrywałam płatki i gotowałyśmy je z mamą w cukrze ..miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Mnie zdrowa żywność szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Cześć, śpiochy! Brazunia, jeszcze kilka dni i u Was drzewa też będą pięknie kwitły. Tylko Ty bidulo, w tym bloku, co Ty tam widzisz z kwitnących drzew... Chyba jak do Księżniczki jedziesz, u niej na pewno drzewa kwitną. Nefercia, i tak Cię nie minie spróbowanie. Wszak przyjedziesz do mnie. No to nie daruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witanko mnie nic nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 No cześć!!! Ja mam to wyjątkowe szczęście, jak na mieszczucha i blokatora, że po sąsiedzku stoją stare domki jednorodzinne z ogródkami, a w nich drzewa - owocowe też. Ten widok nie jest więc taki najgorszy. I od paru dni mamy fajną temperaturkę - tak +15. I wiecie co??? Kwiaty już na drzewach zaczynają być widoczne - powqoli, bo powoli ale jednak O syropkach nadal się nie wypowiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 No i zapomnialam sie Ciebie zapytac jak bylas u nas o ten syrop , jak robic. Nic to w przyszym roku zrobie . Tak mysle , ze teraz i tak by mi sie nie chcialo T juz chyba wszystkich obskoczylam , wiec moge spokojnie nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Rrmisia, wysłałam Ci na priwa, poradzisz sobie, to łatwe. Królik, Ty mi już tyle czasu obiecujesz, że przyjedziesz, że ja nadzieję straciłam. Grzyby już wyżarte i wyprzedane właściwie wszystkie. Brazunia, a co Ty tak się nie wypowiadasz cały czas, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 To ja już się przyznam: bo ja do takich syropków podchodzę jak pies do jeża, czyli bardzo ostrożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2008 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A czemu? Boisz się, że Ci zaszkodzą, czy za słodkie dla Ciebie? Ziemniaki dziś będziem sadzić. I goście na długi weekend przyjeżdżają. I trzeba się nimi zająć. I Mąż mi ładne kwiatki wczoraj kupił sam z siebie. Te margerytki wyprowadzone na pniu, co to je reklamują w TV. Słyszał jak mówiłam, że bym takie chciała. U nas marketów Leroy Merlin nie ma nawet w pobliskim mieście, ale w centrum ogrodniczym kwiatki były. No to moje szczęście zaraz nabyło drogą kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Fajny ten Mąż Syropki jakoś mi tak ... tego no ... się lekarstwowo kojarzą, ale może ja się nie znam Cześć i czołem!!! Spadam poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Fajny ten Mąż Syropki jakoś mi tak ... tego no ... się lekarstwowo kojarzą, ale może ja się nie znam Cześć i czołem!!! Spadam poszaleć No popieram, mąż fajoski A te syropki to chyba mają być lekarstwowe, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ja w kwestii formalnej.... Czy spirytusik to w syropkach jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts