polikarpia 28.01.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ładnie i smacznie wyglądają. Zrobię I chciałam dołączyć to tych, którzy kupili numer jubileuszowy i gratulują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Eeee, pusto tu jakoś.To lecę, coś robić czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Może i nie tęskniłaś za mną (a jeśli tęskniłaś to i tak się nie przyznasz) ale jestem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ... tyz jestem przewaznie z telefonu w tygodniu "podgladam" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.01.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 żeby nie było ..... tyżbiołe g.....o pomyliło adresy zaś u mnie sypie zamiast w ..... Sosnowym Sołtysowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nas też zasypało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 czasem podejrze, u mnie dosypalo sniezku 2 cm ale odwilz, bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.01.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ktoś sprawdza listę obecności ? Jestem! :wiggle:no pada śnieżek , pada ...i co z tego ? ...piknie jest , a się spaprze ....komu na tym tak zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.01.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 zimie mówimy zdecydowane NIE:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 bedziecie kwiczec jak teraz to stopnieje i mroz przyjdzie, wtedy to dopiero rosliny po tylkach dostana. juz w tym wypadku wole snieg. i nie czarujmy sie w lutym bedzie jeszcze zima. tylko mam nadzieje, ze ze sniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 u nas to nie sniezek tylko jakas masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ooo, od razu jakoś gwarniej i przyjemniej! U nas sniegu nie ma i topnieje... Niemcy na swojej prognozie piszą, że w środę u nas ma być + 11*C! Ja pierniczę, boję się tylko, żeby nie było, jak Tarcia mówi, bo jak snieg spłynie i potem przyjdzie jeszcze jakiś mróz, to w ogrodzie cienko to widzę. I wtedy I Mirek, I Jamles będą za śniegiem płakać! Że o sobie nie wspomnę. Z niejakim bólem jeszcze, ale posprzątałam już prawie całe święta w domu... Światełka w sumie zostawiłam pozawijane na choince, Sołtys złoży tylko gałązki do środka razem ze wszystkim, a w przyszłym roku rozłoży się i będą gotowe lampki już upięte. Teraz pozostaje jakieś nowe dekoracje wymyślać w puste miejsca po tych świątecznych. I zasłony do kuchni znaleźć i wyprasować i zmienić, ble. Lepiej pójdę i zrobię to od razu, bo wieczorem to już na pewno nie będzie mi się chciało! Bajkę o sobie znalazłam: Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale . - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie wkurwia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Depes ja obstawiam, ze tak wlasnie bedzie, snieg splynie i bedzie d. blada. oby dopadalo przed mrozami. u nas jedynie w srode i w dzien i w nocy zapowiadaja dodatnie reszta tygodnia dzien dodatnie noc ujemnie miejscami -11. bedzie pogrom:o juz mi sie topi wszycho na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 +U mnie niby śnieg pada, ale jest już +0*.. nie muszę mówić, ze na drogach breja jak diabli.. masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 I wtedy I Mirek, I Jamles będą za śniegiem płakać! tam zaraz płakać, ja tam wolę plewić a niż to badziewie przerzucać i tak na wiosnę nowy remont zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.01.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No! Dać mu wódki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Mówię wiieczorem do Soltysa, siedzącego z nosem w moim starym (teraz jego nowym) lapku:- Kochanie, pomóż mi zasłony świąteczne w kuchni zmienic, już są całe okurzone, wszystko świąteczne sprzątam, te zasłony też trzeba. Aha, firanę też zdejmij, bo jest ta krótka, a chcę założyć dłuższą.Mija chwila i Sołtys wchodzi do naszej sypialni z taboretem. Włazi na taboret i zaczyna odkręcać karnisz... Mysle sobie: "Pewnie mu sie cos przypomniało przy okazji zasłon, chce poprawić mocowanie albo coś."Sołtys wytrwale odkręca, teraz już drugą stronę karnisza. I pyta:- A tylko to jedno okno będziesz zmieniała, czy oba?Zdębiałam, chcąc jednak wyjść na inteligentną zakomunikowałam:- Kochanie, nie tutaj, tylko świąteczne, w kuchni, mówiłam!!! Czemu Ty mnie w ogóle nie słuchasz? - pożaliłam się nie wiedzieć komu.Sołtys, nieco otumaniony blaskiem mojej inteligencji, zebrał sie w sobie i wyszedł z taboretem, a ja dalej prasowałam firanę.Skończywszy, poszłam do kuchni, w której NIKOGO NIE BYŁO!!! Za to z salonu wynurzył się uśmiechnięty Sołtys z kijem od karnisza w garści i zapytał:- Wszystkie trzy okna chcesz zmienić czy dzisiaj tylko to jedno? ... Wlazłam na stół kuchenny i w końcu sama zmieniłam firanę i zasłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 padłam :rotfl::rotfl::rotfl: prawie tak jakbym mojnego widziała w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts