TAR 29.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 a ty biedaku z buta w te pluchy? czy dali jakis zastepczy? w zeszlym roku w brata tez ktos tak solidnie przywalil niestety auto do kasacji a odszkodowania na taki sam rocznikowo i modelowo odpowiednik nie wystarczylo. i znowu koszty.mam nadziejke, ze u ciebie tak nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtys DPS 29.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oboje z Depsią jako zwykle razem się trzymamy. A dzisiaj skoro świt wyruszyliśmy naszą Xsarunią do serwisu Citroena, co by to i owo doglądnąć i co trzeba nastawić. Jakby co mamy fajne autko, jak zeznali serwisanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hmm, jak to ludzi otumania internet. DPSia, sprawdziłąś, co mąż tam oglądał??? Ha! Pewnie, że sprawdziłam, choć od razu przypuszczałam. Rolnictwo permakulturalne!!! Bo orać wiosną mu się nie chce! Sołtys, Ty się nie przejmuj, co Ona tu klepie - artystyczne dusze zwykle nie są rozumiane przez otoczenie . Nawet nie staraj się tłumaczyć, jakie nowe idee, śmiałe pomysły, rewolucyjne teorie analizował w tym czasie Twój umysł! ...phi! ...karnisz i firanka - kwintesencja kobiecego jestestwa!! Że też Wy zyc nie możecie bez tego jestestwa, zdumiewające, nie? i jak widać, ta cholera nie puściła Sołtysa:P, chłop pewnie szufluje, tylko co? tam przecież już chyba śniegu nie ma:jawdrop: Błąd. Ta chol,era (czytaj: Sołtys) nie puściła mnie!!! Do samej Zielonej Góry mnie zawlókł!!! Tarcia, zapowiada się ciekawie ...jeszcze tylko muszę znaleźć źródło ...może Złote Tarasy:rolleyes: Sołtys trzyma Sołtysową cały dzień albo odwrotnie My się cały dzień trzymaliśmy, ale teraz to już padliśmy. Każde ze swoim laptopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Relcia - Ty jeszcze zobacz do Rossmanna. Maja tam taką swoją serię, Clear toto się nazywa. Jest tego kilka, kazdy do innych włosów i skóry. Też mam skórę z problemami, nadwrażliwą, ten szampon trzyma ją w ryzach. Jest też tam taki do suchych włosów+ suchej i swędzącej skóry - może dobry byłby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Chłopaki - a zostało Wam coś z tych Chefowych pyszności? Cały dzień na kurczaku na parze i suróweczce jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 nie wiem o co chodzi z tymi szamponami .... ja swój mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tak to jest, jak sie ostatnie dwa posty czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 i już człowiek ma powód do radości że szampony nie szkodzą że gąbka nigdy z polerką potrzebna nie będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtys DPS 29.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A co do wczorajszego dekorowania , no dobra wymiany firan, to było to tak. Poszalełem ci ja sobie w domku, bo czas remontu jest, ano jak by mogły być inaczej pod sufitem. No i stało się . No bo jak przykręci się samemu płytę g-k o dl. 220 cm , żeby nie było bez żadnych zarysowań, to na jakiś czas człowiek ma coś z tym sufitem i jak podanie propozycja wymiany zasłon zaraz leci pod sufit i dawaj do roboty , a to w salonie , a to w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No weź... Sołtys!, a ja ci takie ładne usprawiedliwienie wymyśliłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jetuś.. jak przeczytałam , że Ty przyszłościowo myślisz.. to ani chybił żona w ciąży.. dopiero doczytałam, że o gąbkę i do czego Ci ona.... A jak oglądali.. dobrze.. dociekliwie.. wszystko posprawdzali... DPSia a Sołtys na szoping Cie puścił czy lukać na serwisanta kazał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 a ty biedaku z buta w te pluchy? czy dali jakis zastepczy? (...) Zastępczego nic nie dali. Na szczęście żużelek jeździ - na dalsze dystansy bym się nie odważył (pogięta tablica rejestr odpadła, maska pieje, światła poprzestawiane...), ale na ranczo jakoś się doturlam, tym bardziej, że bokami i za miasto. Gorzej będzie jak będę musiał go na dłużej u blacharza zostawić. (...)A jak oglądali.. dobrze.. dociekliwie.. wszystko posprawdzali... No mam nadzieję. Facet był tylko najemnikiem - zatrudniany jest przez różnych ubezpieczycieli, robi zdjęcia i opis, przesyła dalej, a dopiero w centrali powstaje wycena. Jutro jadę do blacharza na kolejne oględziny . Później czeka mnie porównanie wycen - oby się w miarę pokryły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jetuś.. jak przeczytałam , że Ty przyszłościowo myślisz.. to ani chybił żona w ciąży.. dopiero doczytałam, że o gąbkę i do czego Ci ona.... A jak oglądali.. dobrze.. dociekliwie.. wszystko posprawdzali... DPSia a Sołtys na szoping Cie puścił czy lukać na serwisanta kazał?... Kochana - SŁOWO HONORU DAJĘ, że to on poszedł w miasto. Ja bite trzy godziny przesiedziałam w ASO!!! Dobrze, że miałam gazetę i był automat z kawą! Taka jestem ciemiężona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.01.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ... Kochana - SŁOWO HONORU DAJĘ, że to on poszedł w miasto. Ja bite trzy godziny przesiedziałam w ASO!!! Dobrze, że miałam gazetę i był automat z kawą! Taka jestem ciemiężona! nie kop mnie tak gwałtownie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ... Kochana - SŁOWO HONORU DAJĘ, że to on poszedł w miasto. Ja bite trzy godziny przesiedziałam w ASO!!! Dobrze, że miałam gazetę i był automat z kawą! Taka jestem ciemiężona! a biedny Sołtys sam .... http://www.jokjanow.pl/editor/xinha/plugins/ExtendedFileManager/editor_files/kasza/17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jamles - ja Cię chyba lubić przestanę, TO już jest krzywdzenie mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.01.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Pada , pada ...ciągle pada, asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? ...................:rolleyes:a ja czekam kiedy z nieba spadnie śnieg :bash: nie dałam pozwolenia coby mnie kto zwinął biały dywanik spod domu Edytowane 30 Stycznia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jamles - ja Cię chyba lubić przestanę .... nie jesteś jedyna TO już jest krzywdzenie mnie... nie chciałem nikogo krzywdzić, tak po chopsku współczułem Sołtysowi, że sam musiał biegać po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Yetuś a zabrałeś kota do domu, tfffuuu do mieszkania??? Bo jak auto postawisz do naprawy to kocio tam rozmięknie w tych deszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Yetuś a zabrałeś kota do domu, tfffuuu do mieszkania??? Bo jak auto postawisz do naprawy to kocio tam rozmięknie w tych deszczach :oYetek.. to Ty kota w lub pod autem trzymasz...?????:o:o DPSia.. i dałaś się tak wyrolować... ????? Chyba, że wolałaś siedzieć i kawkę pić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts