19501719500414 31.01.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Tak, tak Tolciu - wszystko się zgadza . Możesz już nie wracać do historii - jesteś na bieżąco Jakby ktoś jeszcze miał zaległości, to nie wątpię, że również skorzysta z Twojego streszczenia Relek, chyba nie zrozumiałaś. Przecież to ja jestem w ciąży ...a pyliły Sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Tylko co na to Sołtys? Może mu wszystko jedno, bo jak całe forum widziało jego "koguta", to musi być teraz grzeczny wobec Depsi, nawet jeśli ona Yetka zapyla...Sosna w sensie I teraz to już nie wiem kto z nich bardziej nabroił. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) no to gąbka służyła jako podkład i zostanie wykorzystana do wyhodowania owoców tego związku.......cokolwiek by to oznaczało za pokazywanie koguta , ja stateczna osoba , żądam kary .......to nie wystawy ptaków i tym podobnych:confused: tu się muruje Edytowane 31 Stycznia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Teraz to chyba mi się wszystko pomieszało... łącznie ze stronami, które czytałam Edytowane 31 Stycznia 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ja nawet nie będę próbować tego pojąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 oj tam relka, na budowie zawsze jakies jaja wyskocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.01.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No nareszcie ktoś to ogarnął i w przystępny sposób wyjaśnił to, czego nijak pojąć mój umysł nie potrafił...Dziękuję, Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 a żubr wcina mokre siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Muszę jeszcze dopisać P.S. do streszczenia, bo dopiero teraz doczytałam że są nowe wątki w sprawie.Nie mylić P.S. ani z DPS ani z PiS. No! P.S.Relek mając nadmiar pokarmu, karmi piersią co dwie godziny.Piersią karmi...kota!!! z nienawiści, bo kotów nie znosi.Braza kompletnie tego nie pojmuje, bo u niej kota karmi pies.I to dlatego, że Braza kocha psa, a kot ją olewa. Dobrze że pies nie olewa kota,bo wtedy śmierć głodowa czeka kota, no chyba że Relek przygarnie go do piersi...jak swego.Z nienawiści rzecz jasna.A Sołtys nie ma do tego głowy, bo zaplątany w firany w Zielonej Górze,próbuje rozwikłać zagadkę tajemniczego zniknięcia karnisza ze ściany.Ściany wprawdzie wciąż mają uszy, ale karnisza już nie.Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...gdzie się podziewa rzeczony karnisz,proszony o niezwłoczny kontakt z Sołtysem.Hm...tylko co ma wspólnego zniknięcie karnisza z ciążą Yetka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 a żubry śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aneta, mąka dojechała Ile wysłać z przesyłowym??? Aaa i musisz jednak, kurcze, doskonalić pakowanie. Paczka cała ale jedna torebka jednak pękła. Nic się nie stało, bo stały ciasno obok siebie i dopiero przy wyjmowaniu zaczęlo się sypać, piszę, bo może ci się ta wiedza przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Muszę jeszcze dopisać P.S. do streszczenia, bo dopiero teraz doczytałam że są nowe wątki w sprawie. Nie mylić P.S. ani z DPS ani z PiS. No! P.S. Relek mając nadmiar pokarmu, karmi piersią co dwie godziny. Piersią karmi...kota!!! z nienawiści, bo kotów nie znosi. Braza kompletnie tego nie pojmuje, bo u niej kota karmi pies. I to dlatego, że Braza kocha psa, a kot ją olewa. Dobrze że pies nie olewa kota, bo wtedy śmierć głodowa czeka kota, no chyba że Relek przygarnie go do piersi...jak swego. Z nienawiści rzecz jasna. A Sołtys nie ma do tego głowy, bo zaplątany w firany w Zielonej Górze, próbuje rozwikłać zagadkę tajemniczego zniknięcia karnisza ze ściany. Ściany wprawdzie wciąż mają uszy, ale karnisza już nie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...gdzie się podziewa rzeczony karnisz, proszony o niezwłoczny kontakt z Sołtysem. Hm...tylko co ma wspólnego zniknięcie karnisza z ciążą Yetka??? dobre Tola, dobre ::lol:tylko co na to wszystko zona Yetka, ktory jest w ciazy z Depesia:rolleyes: ja na poczatku skrot DPS rozszyfrowalam tak: Dom Pomocy Spolecznej - ale to dlatego, ze akurat takowy realizowalismy wiec skojarzenie natentychmiastowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 i przyszło stado jeleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 tylko co na to wszystko zona Yetka, ktory jest w ciazy z Depesia:rolleyes: to mnie już przerasta udaję się więc na weekendowy, wyjazdowy, służbowy wypoczynek. Do przeczytania w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 dopisek do streszczenia Toli Sołtys podszedł do okna i wysmarkał się w firankę. Nie był to żaden tajny sygnał, po prostu chciał się przez chwilę poczuć pułkownikiem w tym domu , zauważył uszy w ścianie...... "Yetek tu był" - pomyślał Sołtys " No tak, ale to nie rozwiązuje zagadkowego zniknięcia karnisza " - pomyślał Sołtys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 dzikie świnie ryją :pfascynujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jesteście niemożliwi.. Relcia.. .. no cóż.... sprawa się rypła... Sołtys w końcu pokazał swojego "ptaka" Kurczak. ale można narozrabiać pod nieobecność Toli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aneta, mąka dojechała Ile wysłać z przesyłowym??? Aaa i musisz jednak, kurcze, doskonalić pakowanie. Paczka cała ale jedna torebka jednak pękła. Nic się nie stało, bo stały ciasno obok siebie i dopiero przy wyjmowaniu zaczęlo się sypać, piszę, bo może ci się ta wiedza przyda Ej, DPSia, gdzie sie podziewasz? Nie mogę odczytać kosztów przesyłki na paczce, nabazgrali coś. Napisz mi łącznie ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.01.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 ze wszystkiego to ino wysuto mąka z pynknionyj tytki jest zrozumiało, do reszty trzeba flaszka wypić ..... czekom na Chefa i dochtóra Mirek to pewnie dopiero na wieczorne poprawiny zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts