19501719500414 01.02.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jamles, wieczór byda, mom flaszka,rozbierymy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.02.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ze wszystkiego to ino wysuto mąka z pynknionyj tytki jest zrozumiało, do reszty trzeba flaszka wypić ..... czekom na Chefa i dochtóra Mirek to pewnie dopiero na wieczorne poprawiny zajrzy jamles, wieczór byda, mom flaszka, rozbierymy to wróciłem ... zmroź flaszeczkę ... nie lubię ciepłej wódki (spoconych bab i góralski muzyki tyż) ... kota możem zrobić z rożna ... bez rozbierania ... w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.02.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 U DePeSi miało mocno wiać :omoże jej antene wywiało .......dałam namiar na allegro na porządne szare torebki to se kupiła białe dla chopów ;)przy flaszce - cytat z Świra Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ... dla chopów ;)przy flaszce - cytat z Świra Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza ... się nie upieram ... nawej jeżeli rację mam (cytat "ze mnie") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Depesia jest, nie wywialo jej, widzialam ja u siebie ona pewnie sie boi tu wracac przez te wszystkie sodomie i gomorie wypisywane i zaraz nas miotla wymiecie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.02.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 z kogutem Sołtysowym to chyba Ona zaczęła ....... kota musowo zgrillować ....jak poszła dnia 29 wieczorem, to do tej pory wpadła tylko raz na saszetkę nie spodziewałam się ,że ma taką ł....naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 O matko... Tolunia... A jak Ty to...? No umarłam! :rotfl: Jednakowoż - Jejtuś, nie udowodnisz mi ojcostwa! Ptak Sołtysowy zamknięty bezpiecznie. A mnie neta wywiewało, a na dodatek zestresowałam się wczoraj okrutnie. Po niecałych dwóch tygodniach net znowu zwolnił mi koszmarnie, wczytanie wielu stron po prostu nie udaje się. Pełna straszliwych podejrzeń poleciałam wczoraj do pier..lonego Orange. I co???!!! I podobno znowu limit wyczerpany!!! Nagle!!! Jak nawet ani razu żadnego filmiku nie obejrzałam!!! Nie wiem, może ktoś się pod sieć podłączył. Kazała,m sobie wydrukować biling z ilością danych przesyłanych codziennie. Przeanalizuję. Intensyfikuję poszukiwania nowego dostawcy. Sprawdzę jeszcze Play. Bo jak pytam w tym pier..lonym Orange ile kosztuje większy limit, to wołają ode mnie ponad 11 zł za śmieszny 1 GB!!! A ja okradać się nie dam. Dobrze, że Was mam, to jak poczytam to przynajmniej mi się micha trochę uśmiechnie. Tola - miszczostwo świata. Relka - humor absurdalny w iście brytyjskim wydaniu. Chłopaki - zawsze chętne do imprezy radosnej i zakrapianej. Wszyscy razem wzięci - bardzo, bardzo Was lubię!!! :hug: Idę szukać nowego dostawcy neta teraz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 w złą godzinę napisałam kota wróciła mokra jak pies :-xi przywlekła identycznego osobnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 w złą godzinę napisałam kota wróciła mokra jak pies :-xi przywlekła identycznego osobnika Znaczy męża sobie przygruchała ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ja się nie ......, a ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) DePSia, może satelite se założysz http://internet-satelitarny.eu/ to ino snieg bedzie Ci szkodził ...a może i deszcz ale ulewny ...wiatr nie szkodzi ło matko :otani to on nie jest ...liczy tyle ile moja cyfra+ Edytowane 1 Lutego 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 wróciłem ... zmroź flaszeczkę ... nie lubię ciepłej wódki (spoconych bab i góralski muzyki tyż) ... kota możem zrobić z rożna ... bez rozbierania ... w całości wiem i dlatego zawsze bierzesz urlop w listopadzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.02.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 wróciłem ... zmroź flaszeczkę ... nie lubię ciepłej wódki (spoconych bab i góralski muzyki tyż) ... kota możem zrobić z rożna ... bez rozbierania ... w całości No niektórzy pracują.... Co do kota... czy koguta... to ja już wolę tą kiełbasę z aligatora;)... Zresztą... byleby wódka zimna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No niektórzy pracują....... a inni ...... opalają się http://6.s.dziennik.pl/pliki/1804000/1804666-shutterstock-55381945-300-227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 mamo ratuj, tu znowu pija:o ktory to raz w tym tygodniu trzustki was nie bola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.02.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 oj tam relka, na budowie zawsze jakies jaja wyskocza. Byle nie przy wieszaniu żyrandola (przy karniszu - OK - nie jest pod prądem) (...)Jednakowoż - Jejtuś, nie udowodnisz mi ojcostwa! (...) Się jeszcze okaże - pół foruma na świadków mam. (...)ylko co na to wszystko zona Yetka, ktory jest w ciazy z Depesia:rolleyes:(...) Ona jest oazą stoickiego spokoju i tolerancyjnej obojętności - przyjmie jak swoje (...)Hm...tylko co ma wspólnego zniknięcie karnisza z ciążą Yetka??? Pal diabli ciążę, ...ale w karnisz wrobić się nie dam (...)zauważył uszy w ścianie...... "Yetek tu był" - pomyślał Sołtys " No tak, ale to nie rozwiązuje zagadkowego zniknięcia karnisza " - pomyślał Sołtys Relek, nie ściemniaj. Czuję, że Ty jeszcze coś wiesz! Patrzcie jakim grypsem gada a żubr wcina mokre siano a żubry śpią i przyszło stado jeleni dzikie świnie ryją :pfascynujące (...)kota musowo zgrillować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Zaczynam sie obawiać, czy dam radę chłopakom z flaszką, Sołtysowi z karniszami, Relce z kotą, Jejtusiowi z ciążą i całej reszcie. Ten satelitarny to ja wyczailam już dawno, ale jak trzeci dzień nikt na infolinii nie odbierał telefonu, to odpadli, pełna dyskwalifikacja. Ale chyba coś znalazłam, oferta jest też CDMA, ale za tę cenę, w której ja mam teraz razem 5 GB (bo dwa internety, wifi i modem), to oni mi dają 22 GB. I jeszcze przygotują ofertę (pan konsultant popyta) na nielimitowany net, wtedy mogłabym i gościom zaoferować dostęp do internetu. Na początek - na pewno zrezygnujemy z modemu za 40 zł. Wifi jeszcze rok musimy trzymać, ale to chyba zrobimy tak, że weźmiemy to drugie wifi już teraz, a za rok stare wykopiemy z domu. Mam nadzieję, że jak jeszcze poszukam w Play albo gdzieś indziej to i numer telefonu przeniosę, tak mnie te złodzieje wkurzyły! I właściwie dlaczego Wy chcecie kota zgrilować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.02.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Bo aligator się nie zmieści... a koguta Sołtysa szkoda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Powiem Ci DPSia jakie jest nasze doświadczenie - u nas goście mają internet wifi (jak to ja mówię "latający") od naszego routera z domu - jest super w stodole i w apartamencie najbliższym stodoły w pozostałych nie bardzo(już nie sięga za dużo ścian itp). Miałam w planie podłączyć im jakoś konkretniej (wzmocnić antenką albo kabelkiem pociągnąć - różne rzeczy mi chłopaki od naszego dostawcy proponowali) żeby wszyscy mieli, ale powiem Ci, że..sama nie wiem. Jak ktoś przyjeżdża i mu zależy żeby coś tam pilnie zrobić - to w stodole ma zawsze. A najczęściej,kiedy gości pytam, czy chcą hasło do neta to mówią - Niee! Absolutnie! Myśmy tu przyjechali odpocząć od tego wszystkiego...! .. Ale fakt jest faktem - tak w ogóle to się to przydaje, w sensie, że goście wiedzą, że jakby co - to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 nawet nie zauważyłam , że ja się tu już zadomowiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts