DPS 01.02.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Bo aligator się nie zmieści... a koguta Sołtysa szkoda;) : :rotfl: Powiem Ci DPSia jakie jest nasze doświadczenie - u nas goście mają internet wifi (jak to ja mówię "latający") od naszego routera z domu - jest super w stodole i w apartamencie najbliższym stodoły w pozostałych nie bardzo(już nie sięga za dużo ścian itp). Miałam w planie podłączyć im jakoś konkretniej (wzmocnić antenką albo kabelkiem pociągnąć - różne rzeczy mi chłopaki od naszego dostawcy proponowali) żeby wszyscy mieli, ale powiem Ci, że..sama nie wiem. Jak ktoś przyjeżdża i mu zależy żeby coś tam pilnie zrobić - to w stodole ma zawsze. A najczęściej,kiedy gości pytam, czy chcą hasło do neta to mówią - Niee! Absolutnie! Myśmy tu przyjechali odpocząć od tego wszystkiego...! .. Ale fakt jest faktem - tak w ogóle to się to przydaje, w sensie, że goście wiedzą, że jakby co - to jest. Ano właśnie - też mam mieszane uczucia, ale wiesz, jak to jest, wymagania rosną i w ogóle. U nas goście często srawdzają sobie pogodę, wrzucają zdjęcia do sieci, nawet blogi piszą, poczta i takie tam... W sumie jak ja gdzieś jadę to też koniecznie chcę, żeby był internet, bo jak na fm wejdę? nawet nie zauważyłam , że ja się tu już zadomowiłam Mówiłam, a nawet wieszczyłam, że tak będzie... Poszłabym do innych wątków, ale ten net tak mi sie czołga, że nie wytrzmuję nerwowo. I on znowu ruszy DOPIERO 16 lutego!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 .... nie wytrzmuję nerwowo. to się z nami ...... ze mną napij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.02.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ty jak ze mną?, a ja - to aligator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dochtór, nie brzęcz, napijmy się chyba naprawdę... Zapraszam w ładne miejsce, dziewczyny i chłopaki, jak pić, to z klimatem przynajmniej! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4a/Museum_of_vodka.jpg/280px-Museum_of_vodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.02.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 KLIMAT powyższy bardzo mię leży ... http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wiggle.gif Jeszcze odnośnie netu dla gości - wniosek taki, że nawet jak mają nie korzystać - lepiej, żeby był. Mam w ofercie net dla gości i zawsze to lepiej niż nie mieć. Ale powiem, że często przyjeżdżają tacy, którzy nawet komórki wyłączają na cały czas pobytu, żeby kompletnie się ODERWAĆ. Mamy takiego gościa,który przyjeżdża już chyba 6-ty raz, sam!, jedzie z Niemiec (gdzie mieszka i pracuje) do rodziny w Polsce i po drodze zatrzymuje się u na na ok. tydzień i robi reset . Czyli nie robi NIC. Komórka wyłączona w samochodzie a on siedzi sobie od rana na tarasie w szlafroku, patrzy na las, chodzi na boso po łące i CO NAJWYŻEJ do sklepu na rowerku . I codziennie bardziej zarasta... A w ostatni dzień staje w naszych drzwiach inny człowiek (za pierwszym razem go nie poznałam..) ogolony, w garniturze,elegancki i mówi - dziękuję bardzo, jak zwykle u Państwa odpocząłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Przynajmniej wie facet, jak należy odpoczywać - to jakiś bardzo mądry człowiek musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.02.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Otóż to, panie tego, otóż to :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 tyle to ostatnio o tym alkoholu ,że nie wytrzymałam i musiałam sie upić :lol2:ale nie będę Wam śpiewać ani tańczyć jeziora łabędziego ide spać ,,, a piwniczka zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Widziałam Cię! http://bi.gazeta.pl/im/9/4769/z4769569X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 a to nie mnie widziałaś :Pja tańczyłam jezioro łabędzia w oczku wodnym na poprawinach poprawin .....a potem był konkurs mokrego podkoszulka i mokra cała wracałam do domu , ale przeżyłam , choc pogoda mroziła prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Akurat, teraz zapieranie się nie pomoże, tam przecie woda jak byk, nawet nie wiedziałam, że morsicą jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No proszę... przegapiłam imprezę Je wczoraj w realu spożywałam świętując starzenie się szwagra do 3 nad ranem Fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 a ja wytrzeźwiałam:D założyłam gumniaki i poszłam szukać wiosny :no:ale nie znalazłam , ino powódź , znaczy wylew abo zalew :Dmoich łąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A ja bazie przyniosłam:wiggle: ja tańczyłam jezioro łabędzia w oczku wodnym ...ino zamarzło ciutkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 O żesz - bazie!!! Zaraz jutro idę zobaczyć, czy już rosną tam koło mojego płota. Czy do Orange muszę jechać osobiście wypowiedzieć umowę? Czy może można znaleźć jakiegoś maila i wysłąć wypowiedzenie mailem? Bo za dwa tygodnie kończy się umowa na modem (na wifi jeszcze rok ) i koniecznie chcę wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Z tego co pamiętam trzeba wypowiedzieć umowę pełny miesiąc... ...ja też im wypowiem.. nie będę miała neta od pomarańczowych, który ledwie co zipie.. mam umowę na modemie, a nie odbiera, powinien być szybki , i w systemie 3G, a jest wolny jak żółw w 2G i dobieram tylko radiowo..... filmu nie otwieram.. masakra... Edytowane 3 Lutego 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 nie wiem DPsia najlepiej zadzwon na infolinie. u mnie zamiast bazi to hortensja pnaca listki wypuscila:evil:zla jestem, bo mrozy ja zalatwia i wiosna bedzie marniutka. niektore listki po 1-2 cm juz maja. bez sensu ta zima jak kwiaty juz sie puszczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No co Ty gadasz??? Matko, musze jutro lecieć obejrzeć moją hortensję pnącą! A tę umowę i tak im wypowiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 sama jestem zaskoczona, oblecialam wszystkie rosliny i zalamka, lilaki sa tak napeczniale, ze lada chwila wypuszcza, to samo buk i czeresnie. normalnie zalamka jeszcze za wczesnie na nie. pokazuja sie tez juz rozyczki rozchodnikow. cebulinki jeszcze nie wychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 właśnie właśnie, ja po takim czytaniu zrozumiałam, że Yetek z Depesią w ciąży jest, ale że to jednak trochę trudne, to jakąś gąbkę ma zamiast brzucha czy coś a Sołtys tą gąbką Citroena czyścić będzie, bo mu w serwisie powiedzieli, że autko super i jest tego warte. Tylko odpowiedni szampon musi dobrać, coby karoseria nie swędziała... czy jakoś tak.... Gdziekolwiek byłaś na "zimowisku" nie jedź tam nigdy więcej!!!! Co się dalej działo we wontku to nie wiem, bo to Tolowe majaczenie położyło mnie na łopatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts