DPS 02.05.2008 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Oczywiście, że syropki lekarstwowe mają być. Chociaż ten z mniszka to lubię sobie do herbatki dodać. W tym roku zrobiłam go na miodzie - Jesoooo, jaki pyszny! A miodu jako takiego nie lubię, bo za słodki i za ostry smak ma dla mnie. Ale w syropku - miodzio! Spirytusiku w syropkach nie ma. Oj, Wy niecnoty. No to tradycyjnie: dzień dobry! Ziemniaki wczoraj posadzilim, syropki pogotowalim i do słoiczków rozlalim, dziś będziem pasteryzować. Słoiczków wyszło 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Zaraz nieconoty - Mayland tylko w kwestii formalnej wystąpiła ... Na zdrowie Depsiu!!! Ja ani z miodkiem, ani syropkiem jakoś tak zaprzyjaźnić się nie potrafię, ale w końcu jeszcze tyle życia przede mną Kto wie!!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Bo też i nie ma musu zaprzyjaźniać się. Ja to bym się chciała znowu bliżej z Tobą zaprzyjaźnić, jakbyś przyjechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Oj, chciałoby się teraz, wiosną na te Twoje bory sosnowe i ogródek popatrzeć!!! Pewnie bym nawet któregoś syropku spróbowała .... Sie nie da jednak teraz Dzień dobry Abrunię smoknij od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Spirytusiku w syropkach nie ma. Oj, Wy niecnoty. Ad1 Szkoda Ad2 Ja tam lubie syropki, moje dzieci też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Spirytusiku w syropkach nie ma. Oj, Wy niecnoty. Ad1 Szkoda jabym powiedział, że to .......błąd w przepisie PS. a te beczki to na syropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ło matko, ażem się opluła... Bo te beczki to na gnojówki... Roślinne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ło matko, ażem się opluła... Bo te beczki to na gnojówki... Roślinne... znaczy się Humana dla warzyw w tym będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Może nawet i Mac Donald's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.05.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 A czego to jeszcze nie spisz , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A, zasiedzieliśmy się miło z gośćmi. Bardzo było przyjemnie, bardzo. Rany, w poniedziałek matura. Zaczynam chyba troszkę galotami trząść jak mój malutki synek sobie poradzi. Na próbnych robił po 70 - 80%, ale czy to wiadomo, co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A dlaczego ja już nie śpię to nie wiem, ale skoro ... to przyszłam się przywitać Galotami sobie możesz trząść - to ponoć przywilej rodziców jest - a Synuś sobie poradzi, spoko!!!! Duchowo również i ja Go będę wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nooo, z takim wsparciem to powinien sobie poradzić! Dzień doberek z samego rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Wsparcie musowo!!!! Jakże by inaczej!!!! Psia krętka, a ja sobie teraz przypomniałam (wcześnie ... ), że miałam zdjęcie zrobić mojego Tolkiena i chłopakom pokazać Wstyd mi, ale się poprawię, obiecuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Tak jak za rrmi tak i za Ciebie trzymam jutro kciuki, bo Młodzież se poradzi w to nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Brazunia, Ty się popraw, jak pragnę zdrowia, jak tak można! Kasia - dziękuję Ci, Twoje kciuki naprawdę będą bardzo potrzebne jutro, chyba zawału dostanę albo cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 jak Wam kciuków wystarczy to jeszcze potrzymajcie za moją córę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ja cie, też zdaje? No to mamy spore grono rodziców maturzystów, którzy wymagają wsparcia. Oczywiście rodzice, maturzyści zapewnie bez problemu dadzą sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 To ja będę wspirać Was duchOwo - tę Grupę Rodziców Maturzystów - bo sami maturzyści to sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 jak Wam kciuków wystarczy to jeszcze potrzymajcie za moją córę no coś wcześniej nie mówił!!!!!!!!!! pewnie, że potrzymamy, ale za Ciebie!! "Dzieci" wasze dadzą sobie radę na BANK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts