jamles 13.02.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Popiołem głowy w kościele dzisiaj posypują. Nie wiem, po czym ja się mam kajać ..... za wychwalanie śniegu na przykład i za pomstowanie na internet własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.02.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 też tak mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 No ale przecie na własny pomstowałam, nie na cudzy! A zima to też dzieło Boże, raczej kto na zimę pomstuje, ten grzeszy! Zaraz chyba zagłębię się w lekturze, właśnie dotarła do mnie książka o naszym łużyckim czarnoksiężniku. Na pierwszy rzut oka wygląda, że będzie się dobrze czytać. Z Babcią wczoraj zamówiłyśmy kuchenkę dla niej, też pewnie jutro dojedzie. Fajnie trafiłyśmy, bo akurat do dziś w sklepie była promocja, wszystkie dostawy za darmo. A kuchenkę zamówiłyśmy 60 cm szeroką, ja taką mam i jest bardzo wygodna, duże gary się lepiej mieszczą i długie keksówki w poprzek do piekarnika wchodzą. Indukcji nie chciałyśmy, bo zaraz trza by połowę garów zmieniać, więc wzięłyśmy taką, jak była, z płytą ceramiczną, ma palniki Hi Light, szybko się nagrzewające. Kurier będzie musiał sam ją zwlec z auta, bo jutro to my z Sołtysem musowo do powiatu jechać mamy. Jakoś musi dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 za wychwalanie śniegu na przykład i za pomstowanie na internet własny Jestem za... Depsia napsociłaś to się posyp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Niedoczekanie, żebym ja się posypała, jeszcze nie jestem taka stara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Niedoczekanie, żebym ja się posypała..... dobra to ja sypię http://www.mb-raciborz.pl/photos/_thumbs/mini_popielec.jpg jak mało to jeszcze z kominka hasie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A zima to też dzieło Boże Z tym nie sposób się zgodzić! Chyba że wielka pomyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Bóg się akurat gdzies zagapił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 W biegu i locie przywitac sie przyszlam Z Babcią wczoraj zamówiłyśmy kuchenkę dla niej, też pewnie jutro dojedzie. Fajnie trafiłyśmy, bo akurat do dziś w sklepie była promocja, wszystkie dostawy za darmo. A kuchenkę zamówiłyśmy 60 cm szeroką, ja taką mam i jest bardzo wygodna, duże gary się lepiej mieszczą i długie keksówki w poprzek do piekarnika wchodzą. a jaka kuchenke wybralyscie? Niech Wam dobrze i dlugo sluzy I aby wiecej sprzetow w domu nie "chorowalo" I takoz jak Gospodyni gryzoni nie uzywam. Tylko paluchy bo u nas to wszystko na PC-tabletach stoi Ostatecznie piorko bo bardziej precyzyjne w edycjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A kuchenka jakaś najprostsza Amica, mam nadzieję, że będzie długo służyć, bo szukałam takiej, żeby nie miała żadnych wyświetlaczy i innej elektroniki, co to zaraz się psuje po jakichś 10 latach! Jeszcze niech się Relka znajdzie, to już będę spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 buziaki DPS-ia i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dziękuję, Wusiu, badaj się porządnie, relaksuj się, korzystaj z niemania obowiązków i wracaj zdrowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Wusiaczku miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 nie uzurpuj sobie takich rzeczy:eek: czytaj ze zrozumieniem to co napisała braza zgryzoto Bingo!!! Dochtór, swój Chłop jesteś!!!! za wychwalanie śniegu na przykład i za pomstowanie na internet własny dobra to ja sypię http://www.mb-raciborz.pl/photos/_thumbs/mini_popielec.jpg jak mało to jeszcze z kominka hasie wybiera Walnij tego popiołu i ode mnie, mogę podrzucić, gdyby zabrakło!! Z tym nie sposób się zgodzić! Chyba że wielka pomyłka... Nie chyba Mirku, nie chyba!!! To jest ooooooogrooooomnaaaaa pomyłka!!!!! Gratuluję zakupu! P.S. Ambercia, już miałam za Tobą list gończy wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) ... duże burze ... wiosenne cześć ps - ni mom popielnika i nic Wam dosypać nie mogę Walentynkowe NAJ Edytowane 14 Lutego 2013 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 ..... my z Sołtysem musowo do powiatu jechać mamy..... pieronym daleko do tego powiatu mocie no chyba, że pichcicie coś na nowyj amice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 DPSia.. zgubiłaś się.. ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nie zgubiłam się.Przyjechał (&^$#@!$&*() kurier, który miał przywieźć Sołtysowi raptem 200 kg ziarna na siew.Wjebał się na podwórze ciężarówką niewiele mniejszą od tira.I najechał jednym kołem na szambo!!!Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!@$%&(_)(*&^%%$#@@$^*()!!!!!!!!!!! Od 6 godzin żaden ciągnik, nawet taki olbrzymi ściągnięty z gminy nie daje rady go z naszego szamba kurwa wyciągnąć!!!Nie dość, że jeździć nie umie, to jeszcze nie umie sie potem wyjechać!!!!A straży nie chce wzywać, bo to kosztuje!!!!!!On myśli, że będzie u nas nocował????Niedoczekanie!!!!!!! Już mi Babcia płakała, jaka to ona zdenerwowana, tyle nerwów, matko kochana, po co on wjeżdżał, mówiłam mu, ja już za stara jestem, ja chyba dzisiaj zawału dostanę - stan pełnej histerii.Nosz kurwa mać!!!! Idę zaraz zobaczyć, ile większą dziurę wyrył w podwórzu buksując tym wielkim diabłem bez sensu!!!!!!!!Aaaaaaaaa!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Musi cosik warzy na nowej kuchence... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No to go zostaw tam gdzie jest.. porób zdjęcia i odeślij do firmy kurierskiej o naprawienie szkody.. A babcie uspokój.. co się będzie stresowała kobicina.. Kurier jak chce wyjechać to niech sam straż woła albo dźwig, czy pomoc.. Bo jeśli dobrze zrozumiałam. to przydała by się konkretna pomoc, a Ty co mogłaś we wsi to już zrobiłaś.. Niezła przygoda.. ...tak przez myśl mi przeszło że dobrze, że z kuchenka dojechała bo by mogło być z tego niezłe szambo.. Idę, bo mnie gospodyni przegoni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts