Arnika 14.02.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Jeszcze zastanawiam się czy policji nie wezwać, żeby facet czy firma kurierska się nie chciała wycofać z naprawiania szkód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ściągnęli taki ogromny ciągnik z firmy w gminnej wsi. Szarpał się godzinę. Po godzinie rycia WYCIĄGNĄŁ GO!!! Zdjęcia oczywiście natychmiast zrobiłam, jak tylko miałam możliwość, więc w razie czego materiał dowodowy jest. Nie chce mi się z nimi szarpać o pokrywę szamba, była z drewna pokrytego blachą zwykłą, zrobimy nową sami, szkoda szarpać się, bo więcej nerwów z tego niż pożytku by było. Ale co nerwów naszarpał nam, to jego. Młody, prędki, głupi. Grzeczny, ale podwórze teraz wygląda jak czołgowisko, szambo stoi odkryte. By to cholera wzięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nie zgubiłam się. Przyjechał (&^$#@!$&*() kurier, który miał przywieźć Sołtysowi raptem 200 kg ziarna na siew. Wjebał się na podwórze ciężarówką niewiele mniejszą od tira. I najechał jednym kołem na szambo!!! Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !@$%&(_)(*&^%%$#@@$^*()!!!!!!!!!!! Od 6 godzin żaden ciągnik, nawet taki olbrzymi ściągnięty z gminy nie daje rady go z naszego szamba kurwa wyciągnąć!!! Nie dość, że jeździć nie umie, to jeszcze nie umie sie potem wyjechać!!!! A straży nie chce wzywać, bo to kosztuje!!!!!! On myśli, że będzie u nas nocował???? Niedoczekanie!!!!!!! Już mi Babcia płakała, jaka to ona zdenerwowana, tyle nerwów, matko kochana, po co on wjeżdżał, mówiłam mu, ja już za stara jestem, ja chyba dzisiaj zawału dostanę - stan pełnej histerii. Nosz kurwa mać!!!! Idę zaraz zobaczyć, ile większą dziurę wyrył w podwórzu buksując tym wielkim diabłem bez sensu!!!!!!!! Aaaaaaaaa!!!!!!!!! Depsiu, pisałysmy w tym samym czasie... sorry ale Oś się nie zachował, bo nie wiedział o kataklizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No i wyszło na moje... gdyby nie to białe g... to by "młody, prędki, głupi" widział gdzie szambo:rolleyes: Wiem gdzie drzwi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Widać było, gdzie szambo! Porywa była specjalnie robiona z czerwonej blachy, a ja lubię odśnieżać - całą droga przejazdowa przez poidwórze i szambo z klapą były odśnieżone, ten młody dureń po prostu kompletnie bezrozumnie wjechał na podwórze wielką ciężarówką! Teraz oczywiście Babcia odchoruje, ciśnienie, bezsenność, takie rzeczy. Jeszcze teraz w dzień pójdę, zrobię zdjęcia tego pobojowiska, na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Widać było, gdzie szambo! Porywa była specjalnie robiona z czerwonej blachy, a ja lubię odśnieżać - całą droga przejazdowa przez poidwórze i szambo z klapą były odśnieżone, ten młody dureń po prostu kompletnie bezrozumnie wjechał na podwórze wielką ciężarówką! Teraz oczywiście Babcia odchoruje, ciśnienie, bezsenność, takie rzeczy. Jeszcze teraz w dzień pójdę, zrobię zdjęcia tego pobojowiska, na wszelki wypadek. Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 co za szambo:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Musi cosik warzy na nowej kuchence... pewnie melisa chociaż bez półlytra jabym do siebie nie doszedł a temu szoferowi tobym w szambie spa urządził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Osiu - :hug: Tarciu, no jak, jakie szambo??? Nasze szambo!!!! U nas nie ma kanalizacji, choć jest wodociąg. Jamlesik - czytasz chyba w moich myslach z tym spa... Jak zrzucę z aparatu zdjęcia, to Wam ze dwa pokaże, co ten ... kurier... zrobił u nas. Z tego wszystkiego nie pochwaliłam się wczoraj prezentem od Sołtysa. Sama jestem mocno zdumiona, ale dostałam wczoraj telefon dotykowy, który JUŻ KOCHAM!!! Jest tak duży wyświetlacz, że szok. Duża czcionka. Obsługa intuicyjna jak dla małpy. Działa na muśnięcie ekranu. Możliwości ma jak mały komputer, a obsługa jak cepa. Fantastyczny, polecam gorąco!!! Taki: Jakieś dwa lata temu miałam dotykowego samsunga. Myslałam, że coś mnie strzeli! Sam się odblokowywał, obsługa trudna, opcje pochowane na piątym i szóstym poziomie ukrycia, wyświetlacz mało czuły, trzeba było nieraz po dwa czy trzy razy tłuc paluchem, żeby był uprzejmy zareagować. Już miałam pizgnąć o ścianę, ale dziecku młodszemu się oczy zaświeciły jak dwie latarnie, a miał normalny telefon. No tośmy się zamienili. Myslałam, że nie cierpię dotykowych telefonów, a tu... Fantastyczny jest po prostu!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 DPS-ia chodzilo mi o sytuacje ze "niezle szambo" gratuluje prezentu, fajnie ze się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ty się ciesz.... że to kurier, a nie na ten przykład meteoryt w to szambo wleciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Pobojowisko po kurierze. Na pierwszej fotce widać, jak siedzi w krzakach przy basenie , lewym tylnym kołem wjechał centralnie na pokrywę szamba. Efekt widać na drugiej... Pokrywę dzisiaj Sołtys zrobił nową, doły czołgowe ja pracowicie usiłowałam zasypywać i wyrównywać. Ot, pomorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ty się ciesz.... że to kurier, a nie na ten przykład meteoryt w to szambo wleciał... :rotfl: Mirek - dziękuję, od razu mi się optyka zmieniła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Masz ten LG 7 czy 9??? Ja sobie, po ukradzeniu starego, kupiłam L7 bo L9 już miał nawet dla mnie za duży ekran. Też go kocham!!! Czcionkę ma taką, że bez okularów smsy czytam A co do kierowcy, hmmm pewnie chciał dobrze, zeby wyładować ziarno wprost do stodoły... ale mu nie wyszło... a kuchenka się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Osiu - :hug: U nas nie ma kanalizacji, choć jest wodociąg. Mam dokładnie odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ewa, ja mam LG 610, mówią na to L5. Słowo daję, genialny jest! Kierowca pewnie i chcia dobrze, ale jechał jak nietomny, naprawdę. Kuchenka dojechała wczoraj, dzisiaj będzie instalowana (żeby mieć gwarancję, trzeba wołać elektryka z uprawnieniami do zainstalowania jej). Fajna jest, bo bardzo prosta, żadnej elektroniki, żadnych wyświetlaczy psujących się, do tego szeroka i wygodna. No i najważniejsze: nowa! Osia, znaczy się Wy macie kanalizację, a wodę to ze studni, przepraszam, czy jak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ważne!!! Kochani - trwa głosowanie na Złote Strony www Wprost. TUTAJ dokładna informacja, a ja zachęcam gorąco do głosowania na stronę lokalnazywnosc.pl, czwarta od góry. Proszę o głosy na fajną inicjatywę, stronę, gdzie każdy może poszukać swoich lokalnych dostawców świeżej żywności! Z góry dziękuję za wszystkie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.02.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To masz szczęście, że ziemia była troszkę zmarznięta. Jak się u nas na łąkę ze stropem naszym wwalił to na osiach osiadł. Bruzdki ponad pół metra wywalił... a u Was nawet trawki nie ruszył... chyba, że przednimi tymi co buksował Dotykowych nienawidzę! Miałam, właściwie to mam bo leży prawie nowiutki w szufladzie, Samsunga właśnie Idę głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Arctico - wypróbuj LG, ja Cię doskonale rozumiem, bo z samsungiem miałam tak samo! Ale LG to inny świat, wierz mi. Oczywiście od razu trzeb mieć etui, żeby dotykowy ekran nie był dostępny dla dotyku np. przedmiotów w torebce. I dziękuję za Twój głos! Edytowane 16 Lutego 2013 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Depsia, to nie tak z tymi Samsungami. Za latwosc obslugi w ogromnym zakresie odpowiada system jaki jest w telefonie. Masz Androida i on spisuje sie doskonale. W moim Samsungu tez jest Android i dziala bez zarzutu. Plynnie, blyskawicznie, bez zawieszania i przykrych niespodziananek. Jakies dwa lata temu tez mialam Samsunga ... przez chwile Paskudztwo, powolne, wieszajace rozmowy i caly czas cos w nim trzeszczalo Ale ten obecny z Androidem jest super. Tym bardziej ze jest na dwie karty, wiec jedna jest na gadanie, a druga to mobilny net Jak juz zapoznasz sie z funkcjami, to wejdz sobie na Sklep z aplikacjami. Bardzo wiele jest za free i bardzo do tego uzytecznych. Moje ulubione to Yanosik (biezace info o radarach, korkach i trasie), Listonic, PromoHunter i pare innych Buziaki zostawiam i koncze sie pakowac. Jutro wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts