AmberWind 04.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dolaczam sie do kciukow zaciskaczy za wszystkie Maturzystki i Maturzystow I za Rodzicow, bo to Oni najbardziej przezywaja wszelakie egzaminy Bedzie dobrze! Jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ło matko, do 11.00 to ja tutaj wszystkie pazury sobie połamię. Z nerw, oczywizda. Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie, przyda się bardzo, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 DpsiaWez lopate i idz kopac do ogrodu , jako i ja zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Rrmisia dobrze radzi - poskacz na łopacie to pazury oszczędzisz Dzień doberek wszystkim!!!! Synkowi fluidy ślę pozytywne!!!! Tak będzie http://brzeczol.blox.pl/resource/kciuk2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 jak Wam kciuków wystarczy to jeszcze potrzymajcie za moją córę no coś wcześniej nie mówił!!!!!!!!!! pewnie, że potrzymamy, ale za Ciebie!! "Dzieci" wasze dadzą sobie radę na BANK!! chyba kiedyś, gdzieś, komuś napomknąłem to jeszcze szefowej KK córka też zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No i jak?? Mówcie, bo sama się niecierpliwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Cześć Depesiu dawno mnie nie było (znaczy się tylko podglądałam ) Kciuki oczywiście trzymam - i za synka i za Ciebie - pazury sobie oszczędź No i pisz, koniecznie pisz jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Młody wrócił! Pisał ten temat o snie jako sposobie przedstawienia postaci literackiej. Zadowolony z sibie i z życia. No to i mnie dużo lepiej. Kochani, dziękuję Wam bardzo za wsparcie, naprawdę. Bez Was życie byłoby gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 ufff Cieszę się, że Wam dobrze poszło Teraz to chyba jakiś dobry obiadek się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 moja pisała rozszerzony, drugi temat "Kamień na kamieniu" + Różewicz, wściekła przyszła i powiedziała "w sierpniu poprawka" zawsze tak mówi ma to po starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Bez Was życie byłoby gorsze. Ech, wiemy wiemy To co, jutro to już luzik, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Depsia, No to kamien z serca Masz zdolnego Synka, wiec o wynik koncowy sie nie troskaj A jutro chyba angielski pisze, prawda? Jesli tak, to tez jestesmy spokojni jamles, Jak pisala rozszerzony, to tez bylabym spokojna Znaczy sie wie duzo, nawet bardzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Młody wrócił! Pisał ten temat o snie jako sposobie przedstawienia postaci literackiej. Zadowolony z sibie i z życia. No to i mnie dużo lepiej. Kochani, dziękuję Wam bardzo za wsparcie, naprawdę. Bez Was życie byłoby gorsze. No jakoś nie jestem zdziwiona. Z takimi genami......... nie miał wyjścia ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 moja pisała rozszerzony, drugi temat "Kamień na kamieniu" + Różewicz, wściekła przyszła i powiedziała "w sierpniu poprawka" zawsze tak mówi ma to po starym NO właśnie - taaaaakie gadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No jechać musiałam, bo w końcu kowal i weterynarz czas dla nas znaleźi, wracam a tu takie super informacje!!!! Depsia i Jamles - gratulacje za to, że wytrwaliście bez większych zmian w psychice A Waszym latoroślom życzę wytrwania w dalszej walce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dpska to nerwówka trochę była? Ale wszystko wyszło ok więc dołączę się do dalszego trzymania kciukasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Cześc wieczorkiem, kochani, z pracki wróciłam własnie. Jamles, na pewno dobrze Twoja Młoda zdała, na rozszerzony trzeba naprawdę dobrym być. Jutro przed nami rozszerzony angielski, powinno być spokojnie i dobrze. Chociaż nie można być zbyt pewnym siebie, to różnie może się zdarzyć. Nefercia, Ty chyba masz rację z tymi genami. Amber, proszę jutro kciuki trzymać i ta reszta też! Brazunia, jutro też trzymać trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Znaczy ja nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Trzymaj i ja będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No, ja wiem że trzeba trzymać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts