Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale mnie wzięło :oops:

natienka gdzieś przepadła ale doczytałam gdzie taką baterię u nas kupić i proszę

http://allegro.pl/bateria-umywalkowa-ceramiczna-model-012-i2973646672.html

http://allegro.pl/bateria-umywalkowa-ceramiczna-model-004-i2973645573.html

http://allegro.pl/listing.php/search?string=bateria+ceramiczna&category=0

a te ceny to już naprawdę przystępne - tylko jeszcze umywalka do kompletu :cool:

Gosku bo "inspirowane" :cool: ale ceny przystepne jakby nieco. osady z fajansu/ceramiki dobrze sie czysci roztworami na bazie octu lub octem z woda. u mnie bym sie bala jednak ze predzej lub pozniej (obstawiam predzej) ktos by ten kranik pobil lub obtlukl ;)

ufffffffff doczytałam:) scena z kurierem przypomniała mi akcję z tirem jaką miałam jak mi barak na działkę przywiózł i idiota z dźwigiem mało gościowi z tira całej kabiny nie połamał kładąc go niemal na boku znaczy tira:bash:

Gosiek - nisko się kłaniam i piórami z kapelusza wiuwam przed Tobą, DZIĘKUJĘ!!! :D :D :D

Zaraz zaczynam zbierać, bo te ceny allegrowe są naprawdę przyjazne!

A zanim nazbieram to może wzornictwo tych niebieskich okaże się jeszcze piękniejsze! :D

Do tego czasu powzdycham sobie... :D

Wusia - no to czujesz nasze wkurzenie, zamiast uważać, to chłopak jechał bez pamięci i gdzie popadnie, a potem 3 godziny u Babci w kuchni siedział na nas czekając, żeby 5 km zawieźć go do gminnej wsi po ten duży ciągnik!

Przez te 3 godziny to na piechotę 3 razy by zaleciał!

Młodzi teraz tacy wygodni jacyś, tacy bezmyślni czasami, że cycki normalnie opadają...

no u mnie to kierowca tira winny nie był bo skąd miał wiedzieć że pobocze miękkie jak masło to się zarył a durny operator dźwigu któren barak zdejmował zamiast zapiąć krótki sztywny hol i go wyciągnąć raz dwa to na linie go targał ten się zarył aż po stopnie kabiny która się położyła niemal na bok i dopiero interwencja przejeżdżającego sąsiada (elektryka który z tym dźwigowym współpracował) wyrażona w postaci piętrowych qurew i tym podobnych inwektyw ocaliły tira przed rozwaleniem a kierowcę tira i mnie od niechybnego zawału ale nie przyznam się ile w te wyrwy kamieni, gruzu i ziemi władowałam żeby je zasypać:( ale łatwo sobie wyobrazić jak się na tira spojrzy jak wysoko kabina:(

Wziełach szipa i pojeździłach! :D

Wkoło domu, przed domem na chodniku, na podwórku i za stofołą. :D :D :D

I dalej pada, pięęęęęęeknie jest po prostu! :D :D :D

I zeżarłam właśnie całą tabliczkę czekolady z orzechami!!! :D :D :D

I czuję się szczęśliwa! :lol2: