DPS 25.02.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A cóż tu wybaczać - samo życie! Zaraz w ogóle idę zajrzeć do Ciebie, bo jeszcze nie byłam. Śnieg i u nas zaczął topnieć, wszystko kapie, Sołtys zaraz pojedzie odebrać naprawioną zmywarkę a ja chyba pójdę potem do niego i będę mu "pomagać": teraz tu, teraz jeszcze to zrób i tam popraw... Zaraz mnie wtedy wypędza ( w sumie nie dziwię mu się). A może by kupić ziemi i posiać pierwsze roślinki? Trawa cytrynowa, petunie, surfinie... Przecie rosłyby już! W sumie to dobra myśl, każę mu kupić ziemi jak pojedzie i wezmę się za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.02.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ... każę mu kupić ziemi! ..... biedny Sołtys, zaś sam musi biegać po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.02.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 każę mu kupić ziemi mało Ci tych Twoich hektarów Depesia, jeszcze chcesz ziemi dokupić? No to już jakaś chlamność i pazerność jest Chcesz mieć ziemi tyle co PGR? U nas nic się nie topi, wczoraj jeszcze dosypało. Jak się szwendaliśmy po lesie na wczorajszym spacerze, to załamkę miałam. Kiedy to się to stopi?...zważywszy na to, że jak u Was będzie powyżej 10 stopni, to u nas 3 na plusie, jak u Was 15, to tutaj 5...ech. Taka prawidłowość, choć sprawiedliwością tego nie nazwę. Nic to, luty się kończy lalllaaalllaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.02.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tylko pamiętaj DPSia, że jak w ten sposób ziemię dokupywać będziesz, to i tak obszarniczką nie zostaniesz ...co najwyżej góralką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ha! Zostać góralką to całkiem niezła perspektywa, a już obszarniczką to całkiem fajnie! Ziemi Sołtys dowiózł, już się ogrzewa przed wysiewem. Sobie posieję kwiaty i zioła! Cekawam, czy surfinie uda się z nasion wyhodować! No i po doniczki duże trzeba mi się wybrać do sklepów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.02.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 biedny Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 DPS-ia luzy widzę masz produkcyjne może do mnie wpadniesz co posiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A czemu biedny? Bo posiałam kwiatki? Posiałam na razie petunie, surfinie i trawę cytrynową, zobaczymy co one z tym fantem zrobią. Jeszcze bym sobie lawendę posiała, za parę dni będzie gotowa po stratyfikacji, też jestem bardzo ciekawa czy powschodzi. Wszędzie płynie i kapie! Czy ktoś coś o wiośnie alibo przedwiośniu mówił? Kret szaleje w tym roku jak nigdy dotąd, nawet pod śniegiem już ryje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 DPS -siu ! Wielkie dzięki ! Wiesz dzielenie się opinią na tak ważne tematy - pomagają jak nie wiem co !:yes: Tak - jedna doopa z drugą , chce na grzbiecie nosić biedne zwierzątka!:mad: Musi się udać - dziś cały dzień szukam materiałów by podeprzeć się w postępowaniu przeciw temu ! U mnie też krety kopce wywalają , że hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Krety całą zimę kopały!!! Dosłowinie!!! A wiosna... a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A, przypomnę Wam słodkie chwile... Zdjęcie wykonane 23 marca zeszłego roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No i po doniczki duże trzeba mi się wybrać do sklepów... biedny Paweł A czemu biedny? .... bo i tak będzie musiał po te doniczki jechać i pewnie znów ziemi dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Jakie urokliwe to zdjęcie... nic to, poczekamy, jeszcze miesiąc i zrobi się znowu zielono. Wiecie, najbardziej się cieszę, ze przynajmniej tego można być pewnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Moje krety też aktywnością przewyższają wszystko, co żyje ... Oszalały!!! Przez takie zwały śniegu na działce, jakie mam obecnie żaden przebiśnieg nie przelezie, poczekam może i ja coś zobaczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 u mnie juz malo sniegu, przebisniegow nie widac, bo ich po prostu nie mam, kretow na razie tez nie - az boje sie ze zapesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 U nas śniegu dzisiaj już coraz mniej. Więcej robi się burego niż białego. I coraz cieplej! Jutro do Zielonej Góry na caaaały dzień jedziemy, może u marszałka trochę słońca załatwimy, bo z tym od kilku miesięcy u nas naprawdę słabo. Szaro i szaro!!! Śnieg był fajny, ale to szare niebo już mnie wkur... denerwuje. Ciekawe, ile dni te kwiatki i kwiatki będą mi wschodzić...? I za tydzień- 10 dni trzeba będzie posiać jakiś owies świąteczny czy rzeżuchę, coby na czas porosły. Już zaczynam pojemników ładnych szukać na stół świateczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Już zaczynam pojemników ładnych szukać na stół świateczny! Sołtys znajdzie przy doniczkach a, że buro ......... masz ciało coś chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ciało chciało mieć biało! A potem od razu zielono, a nie jakoś buro, fuj! No i nieba niebieskiego to mi od dawna brak, oj od dawna... A te doniczki to się nie chcą rozmnożyć w pojemniczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 tez mam dość szarości i burości. u mnie zakwitly hiacynty, pachna nieprzyzwoicie oblednie, piesio po całym dniu wąchania jakby oszołomiony jest myslalam, ze kupillam rozowe a sa 2 niebieskie i widze, ze trzeci będzie bialy. to nic tez slicznie, mala wiosenka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ciało chciało mieć biało! wystarczyło zmienić pościel :lol2: A te doniczki to się nie chcą rozmnożyć w pojemniczki... oj, będzie bardzo biedny Sołtys:( :lol2::lol2: dobranoc, już zmierzam w stronę drzwi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts