Maxtorka 01.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 . az dziw, ze ja sie taka cierpliwa zrobilam To z wiekiem Tarcia przychodzi;) Nie żebym Ci latka liczyła;) Dobra, spadam jeszcze tylko szybki look na rabatki i szuuuuus:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Chyba Wasze dobre serducha zadziałały, bo kilka przebłysków parominutowych się pokazało na niebie... To jest jeszcze nic, ale lepsze to niż constans szary. Idę zaraz bazie zobaczyć, może już są? Bo w doniczce jesienią szykowanej to moje krokusy i inne takie już całkiem duże są! Ciekawe, kiedy przebiśniegi się otworzą całkiem. Melduję, że trawa cytrynowa i petunie tudzież surfinie nic nie mówią, w doniczce cicho siedzą. Pomidory czas siać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Pomidory czas siać! jak dla mnie to za wczas, chyba, że do folioka albo w Tropical- Island Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.03.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Znalazłem toto niedaleko na forum. Jakoś mi w oczy wpadło... i nie wiem czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Eeee, postawię na oknie w sypialni i będą sobie powoli kiełkować. Bazie młode już są, zerwałam i stoją w wazonie - fajnie! Kurde, kiedy ja zdążę ziemię do siewu przygotować, to nie wiem, sama w tym roku chyba będę to robić, Dziadek to już absolutnie nic nie zrobi, a Babcia siły nie ma. Koło domu i w polu - aż się boję, że nie ogarnę, mam tylko dwie ręce, Sołtys też. Jesli okaże się, że nie dajemy rady, to ogród przydomowy zlikwidujemy, trudno. Wtedy koło domu zostanie koszenie, a w polu warzywa i wszystko inne, najwyżej zioła tutaj... No nic, zobaczymy. Najważniejsze, że młodsze dziecię już głośno samo mówi, że chce wrócić kiedyś i przejąć gospodarstwo! A to oznacza, że to, co zbudowaliśmy zostanie jeszcze ulepszone i powiększone zapewne, a na dodatek będziemy mieli opiekę na stare lata. Jeśli oczywiście tak się poukłada, jak byśmy chcieli. Jeszcze jakby się utrzymała ta dziewczyna, która teraz jest z Młodym - byłoby super, przefajna i mądra dziewczyna to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mirek - osmarkałam się cała i upłakałam, Sołtys poczuł się doceniony!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Znalazłem toto niedaleko na forum. Jakoś mi w oczy wpadło... i nie wiem czemu... Boski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 No pewnie, że Sołtys jest boski! Muszę sobie tę fotę zapisać, jak kiedyś Sołtys będzie się nudził, to może zrobi coś podobnego! Słonko wyszło nam na nieboskłon! Zacznę wiosnę dzisiaj, jak nic! Pójdę poimpregnować płoty i pergole, w sumie to pewnie parę dobrych din to zajmie, bo malowanie kratek i sztachetek, zwłaszcza z każdej strony, to dość żmudne zajęcie jest. Ale to nic, przynajmniej na dwór można wyjść i coś robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Co prawda nikogo to a bardzo nie obchodzi, ale i tak się pochwalę, bo pomalowałam prawie cały płot od ulicy impregnatem! Nie przypuszczałam, że tyle tego pójdzie, już jedna puszka 5 l poszła, a do końca jeszcze sporo. Ale najbardziej newralgiczne miejsca, najbardziej naruszone zębem czasu, pomalowałam. Sołtys musiał rygle nowe porobić. Pieknie było dzisiaj , słonecznie, choć zimno, w nocy było rzeczywiście -4*C, cały dzień też powietrze było takie ostre, mroźne, wyżowe. Trochę się zmartwiłam, bo Justysia nasza druga na 30 km, a chłopaki na skoczni przegrali medal o 0,8 punktu, ale co tam, w końcu przecież i tak wszyscy pięknie się pokazali! Teraz chyba pohaftuję sobie wielkanocnie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 nie przegrali:) cuda, panie, cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Zimno, wietrznie i paskudnie było dziś chociaż zza okna to mi się nawet podobało, bo słońce wyłaziło Poleżałam na kanapie, pogotowałam smakowitości, poczytałam sobie na kanapie, bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ano właśnie, w końcu jednak wygrali! Chociaż szkoda, że z takim zgrzytem, że Norwegowie protestowali, że w sumie naszym odebrany został ten pierwszy moment największej radości, zaraz po ogłoszeniu wyników, tylko potem, po jakichś pomyłkach i odkręcaniach... No nic, ważne, że jednak wygrali! O, i kot się w końcu znalazł, bo pół dnia jej nie było! I znowu całą czekoladę zeżarłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 u nas dziś molto wietrznie ale za to slonce prawie caly dzień swiecilo. już nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu Depesia nie przejmuj się ta czekolada, każdy czasem potrzebuje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Uff, łeb mnie dzisiaj tak boli, że świeczki w oczach stoją, a po wczorajszym słońcu śladu nie ma. Za oknem mam zimę, lekki śnieg poprószył i jest białawo, niebo szare... A głowa się buntuje przeciw temu stanowi rzeczy. Ale za to zobaczyłam dzisiaj na oknie pierwsze kiełki trawy cytrynowej! I surfinie z petuniami też już chcą rosnąć! Faaaaaajnie, hurra! Będę miała mnóstwo własnych surfinii! A petunie poposadzam wszędzie, gdzie się da! Jak tylko ta głowa przestanie mnie boleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A ta głowa to a) grypa po dniu na zimnym b) poimprezowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 DPS-siu ! Witam się też u Ciebie ! U mnie też dziś lekki śnieg popadał i znowu szaro - buro ! Ale wczorajsze słonce trochę naładowało dobra energią ! I cały czas zabieram się do siewu nasionek i jeszcze czekam na przesyłkę nowych nasion ! I tego się trzymajmy ! A Ty wczoraj pomalowałaś sporo - nooo ,kawał pracy zrobiłaś! A tak pięknie u Was jest!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ewa - głowa to migrenowo - meteoropatycznie. Danusiu - witaj i zostań na dłuuuuugo! Wczoraj rzeczywiście sporo udało mi sie zrobić, choć do końca jeszcze daleko. Nie lubię malowania płotów i kratek, to strasznie upierdliwe zajęcie i żmudne, ale ktoś to przecież musi zrobić, a Sołtysowego czasu szkoda na to, ma ważniejsze rzeczy. Kiedyś ktoś mówił, że koty potrafią zabrać chorobę, kiedy układają się obok chorego. Nałożyć kota na głowę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 DPS-iu,może Się nawdychałaś farby???Spróbuj kota,procha a może mleka? DPS-iu.przyszłam do mądrych z pytaniem:dokarmiac wiewiórkę ,przegonić czy zostawić w spokoju?Mam ogródek chusteczkę do nosa i widzę jak sobie robi wiewióreczka gniazdo.Co z tym fantem? Jak dokarmiałam kosa -wyczytałam,jabłka ,mięsko,orzechy,czarny bez i rodzynki-ściągnęłam na działkę (przepraszam)szczura:(Rzucam juz tylko jabłko pod cis-i fajnie mam codziennego gościa,swojego kosa:)Wyśmiejcie mnie ale doradźcie,proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wiewiórkę zostawiłabym w spokoju - ew. będziesz miała co podglądać, szczególnie jeśli to gniazdo w którym będzie młode chować. Kosa mięsem nigdy nie dokarmiałam aczkolwiek zadowala się (i bardzo sobie chwali) tym co wcinają inni skrzydlaci stołownicy - teraz po najmniejszej linii oporu smalec z łuskanym słonecznikiem Kiedy karmnik wisi na drzewie szczurów nie nęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Gosiek-ten mój kos nie tyka smalcu ani nasion z karmnika-woli łazić po ziemi,zadomowił sie pod cisem lub berberysem(nawet spłoszony ucieka piechotką).A wiewiórka to taka sama zaraza jak szczurzysko(tylko śliczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts