jea 06.03.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Kiedy będziesz koło Oświęcimia i gdzie się wybierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Rany boskie, o czym Wy mówicie????? Wiosne mam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 no własnie Brazula też się zgubiłam przy Oświęcimiu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Acha... jechaliśmy, po takiej z kocimi łbami przez ciemny gęsty las.... Brukiem wyłożona była, zawsze lepiej, niż klepisko Yeah.... Było nie włączać głupiego GPS-a, używać mapy oraz głowy i przyjechałoby się porządną asfaltową, równą drogą! Już kiedyś pisałam - u nas GPS ZAWSZE prowadzi ludzi na ten poniemiecki bruk przez las! I teraz to już całkiem zgłupiałam - czy ktoś ma jechać A1 czy A4? I kto się wybiera? Dokąd? I dlaczego skręcić na Oświęcim? A to od Krakowa jakoś trzeba? Przerasta mnie to, słowo! Wyglądam dzisiaj jak rasowy budowlaniec, utytłałam się w tym im pregnacie konkursowo, całą twarz i ręce mam w mahoniowe plamy i kropy oraz kropki! I to WCALE się łatwo nie zmywa... Idę się spróbować choć trochę doszorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 no własnie Brazula też się zgubiłam przy Oświęcimiu:rotfl: to 5 km ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bywam Doktór tam czasami i w Zatorze też... Ale to się ma nijak do A4 czy A1... Dopiero Laskom w głowie z mózgu wodę zrobisz A jakby co to drogi zwykle do mnie prowadzą... Oooo O jutro na ten przykład oscypki świeżutkie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Oooo O jutro na ten przykład oscypki świeżutkie będą... już zapach czuję i ślinotoku dostaję Czytałam że tu ktoś dochtórskie kiecki rozdaje. To ja się na listę potrzebujących wpisuję. Może być taka...w łączkę na ten przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bywam Doktór tam czasami i w Zatorze też... Ale to się ma nijak do A4 czy A1... Dopiero Laskom w głowie z mózgu wodę zrobisz A jakby co to drogi zwykle do mnie prowadzą... Oooo O jutro na ten przykład oscypki świeżutkie będą... pomiędzy Katowicami a bramkami w Brzęczkowicach jest zjazd w prawo na Bielsko a później na Oświęcim, od autostrady A4 do mnie jest 15 km a do Oświęcimia dodatkowe 5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ludzie, jasny gwint, ja sie na własnej działce gubiłam do niedawna ... Zlitujcie się!!!!! Dochtór, mam fajna kiecke w kratę, normalnie Twój rozmiar!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Oooo O jutro na ten przykład oscypki świeżutkie będą... właśnie kończę te, co od gospodarzy w Białym Dunajcu dostalim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 już zapach czuję i ślinotoku dostaję Czytałam że tu ktoś dochtórskie kiecki rozdaje. To ja się na listę potrzebujących wpisuję. Może być taka...w łączkę na ten przykład. Ty, Ty - se nie myśl a na króliki nie długo rozpocznie się sezon:mad::mad::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ja lecę nad czy pod A4 do Oświęcimia.... , potem dalej... Ale nie pytaj.. bo na pamięć jeżdżę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 właśnie kończę te, co od gospodarzy w Białym Dunajcu dostalim Jea.. jutro mężowaty też tam będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 nawet ja się już pogubiłam, po co do oswiecimia jak miało być do neurologa do katowic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 pomiędzy Katowicami a bramkami w Brzęczkowicach jest zjazd w prawo na Bielsko a później na Oświęcim, od autostrady A4 do mnie jest 15 km a do Oświęcimia dodatkowe 5 km potwierdzam:yes: Brazunia a szeroka, dołem znaczy...bo dochtór rozkloszowane lubihttp://www.kochamnarty.pl/public/style_emoticons/default/russian.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Idę się spróbować choć trochę doszorować... http://www.lorient.pl/dane/full/90fcde08e3b3434697a6ecc69f0f39d4.jpg a na przerastanie kup se atlas samochodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 TARcia .. do mnie drogę znasz? Znasz,,..... Resztę Towarzystwa niech pozna i masz spokój.. po co sobie głowę drogami zaprzątać.. Wiesz, że do mnie zawsze po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ty, Ty - se nie myśl a na króliki nie długo rozpocznie się sezon:mad::mad::P ale że co, w sensie, że ani jedniuśkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ja tam bez gpsow zawsze trafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ja też.. i CB też nie mam jakby co.... Tola to do mnie było.. Bo ostatnio smaka miałaś na oscypka.. wsiadaj w pociąg i wpadaj na oscypeczki co to aż piszczą po zębach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts